Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Omiljeni ženski seksualni položaji

Vruće fantazije žena pokrivaju širok spektar svih zamislivih položaja, ali gotovo uvijek uključuju i jednu od pet seksualnih pozicija u kojima one najčešće uživaju, tvrdi.
Više je razloga zašto žene uživaju baš u određenim položajima, a najvažniji je savršena ravnoteža između njihove težine i maksimalnog užitka. Seksualne pozicije koje zahtijevaju minimalni napor, a rezultiraju punim užitkom njima su najdraže.
Naravno, to ne znači da se žene protive povremenim seksualnim akrobacijama u krevetu, ali neke pozicije ih ipak dovode do većeg užitka.

Privatni ples u krilu
Većina žena voli biti gore iz jednostavnog razloga: imaju osjećaj da vode igru, a moć je uvijek jak afrodizijak. Važno je napomenuti da se boravak gore ne mora ograničavati samo na jednu pozu.
Neke žene ipak ne vole ovaj stil, najčešće iz dva razloga. Osjećaju se previše izloženima za vrijeme odnosa ili su im noge malo prekratke pa im nije udobno.

Udobna zona
Misionarski položaj se ne smije zanemariti i muškarci ne bi smjeli ignorirati njegov ogromni potencijal za žestoki seks. Da, on jest simbol dosadnog, predvidljivog seksa, ali samo ako vam nedostaje strasti i kreativnosti.
Ženama je misionarski položaj jedan od najdražih, i to iz dobrog razloga: sitne varijacije za postizanje užitka su doslovno beskonačne, nijedna od njih nije neudobna i ne traži spretnost gimnastičarke.
Također mnoge žene vole ovaj položaj zbog muškarčeve dominacije u njemu.

Stajaći položaj
Razlog privlačnosti ovog položaja nalazi se u ljudskoj fizionomiji. Dakle, žena mora sjesti na površinu koja se nalazi u visini struka njenog partnera. Spolni organi time će se naći jedan nasuprot drugom što će omogućiti duboku penetraciju i povećati njene šanse za dostizanjem orgazma G točke.
Kuhinjski elementi, stroj za pranje rublja, klavir ili hauba vašeg automobila poslužit će svrsi.

Položaj 'žlice'
Položaj 'žlice' popularan je kod oba spola. Žene ga preferiraju jer vole osjećaj muškarčevih prsa priljubljena uz svoja leđa, njegove ruke omotane oko svog tijela kao i penetraciju straga.
Ova poza iznimno je udobna, a omogućava muškarcu i milovanje partnerice prstima po cijelome tijelu.

Pseći položaj
Pojavljivanje ovog položaja na listi moglo bi se nazvati iznenađenjem, no žena zaista uživaju u njemu. Ipak, one vole osjećaj intimnosti i u psećem položaju te se ne vole osjećati kao objekti. Osjećaj bliskosti muškarci mogu postići tako da se nagnu nad svoju partnericu.
Iako neke žene ne vole sve položaje s liste, AskMen tvrdi da većina njih uživa u tim položajima. Istraživanje u seksu vrlo je važno kako bi se zadržala potrebna doza uzbuđenja i svježine, no ponekad one samo žele seks na način za koji su sigurne da će ih dovesti do orgazma.
Seksualne preferencije svakog od nas su indivudualne i ne postoje univerzalni načini zadovoljavanja koji bi se mogli primjeniti na svaku ženu. Omiljene položaje vaše partnerice morat ćete ipak otkriti sami, kao što će i užitak biti samo vaš.


Post je objavljen 05.06.2008. u 22:15 sati.