Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Ženske erogene zone

Njen vrat
Vrat je verovatno jedna od najerogenijih tački na ženskom telu. Strastveni poljupci po ženskom vratu sigurna su ulaznica za dobar seks. Pri tom, treba imati na umu nekoliko stvari, od kojih je jedna da žene ipak ne vole šljive po vratu kao što smo mislili u pubertetu, stoga se kontrolišite tokom ljubljenja. Takođe, usne treba da vam budu vlažne ali ne toliko da balavite! Prekrijte različite delove njenog vrata nežnim poljubcima, koristeći delove oko i iza ušiju za posebnu stimulaciju. Lagano grickanje i dahtanje može dodatno pomoći. Počnite lagano i nežno, a kako se stvari zagrevaju pređite na strastvenije i „divlje“ poljupce koji će „raspaliti vatru“.

Njene uši
U i oko ušiju se nalaze mnogi nervni završetci koji ih čine ultra osetljivim na dodir. Koristite jagodice kažiprsta i palca za masiranje spoljnih delova ušiju laganim pokretima. Nežno stiskajte usne školjke, istražujte predeo iza ušiju usnama i jezikom, i duboko ali nežno izdahnite vazduh u njene uši. Nemojte se stideti da ispuštate uzdahe dok joj grickate i ljubite uši jer to žene naročiti uzbuđuje. Ipak, budite obazrivi da ne pređete tanki liniju između senzualnosti i balavljenja!

Njene usne
Greška broj jedan koju većina muškaraca pravi (naročito onih u dugim vezama) jeste nedovoljno ljubljena. Većina žena voli da se ljubi i mnoge se žale kako muškarci zapostavljaju ovaj aspekt ispoljavanja ljubavi i privlačnosti. No, nije dovoljno samo više poljubaca, važan je i kvalitet. Pokušajte sa promenom intenziteta (ljubite prvo mekano i nežno, zatim strastvenije, pa potom ponovo usporite). Nakon ljubljenja njenih usana pređite na jagodice, kapke, čelo, nos, vrat i uši. Ako tokom ljubljenja mazite njeno telo rukama (što je dobro), pokušajte da napravite pauzu i da se skoncentrišete samo na poljubce, i dopustite njoj da vam diskretno da do znanja kada da nastavite.

Njena kosa
Sigurno ste primetili da se većina žena igra sa svojom kosom? To nije samo posledica nervoze, one to rade zato što im prija. Velika je verovatnoća da će isto želeti i od vas. Skalp može biti veoma osetljiv na stimulaciju, a pošto ona verovatno neće očekivati da ćete tom delu posvetiti dovoljno pažnje, iznenadite je! Dok je ljubite, nežno joj provlačite prste kroz kosu ili masirajte skalp. Ipak, krenite polagano, ispitujući teren, jer neke žene imaju fobiju od dodirivanja kose i potencijalnog kvarenja frizure.

Njene grudi
Ženske grudi su svim muškarcima poznata i zabavna teritorija za istraživanje. Greška koju obično čine jeste preterana stimulacija pre nego što je žena zagrejana i spremna. Takođe, ženske grudi mogu biti naročito osetljive tokom menstruacije, pa je u tom periodu svaka preterana stimulacija često bolna. Pokušajte sa „manje-je-bolje“ pristupom. Dodirujte joj grudi nežno, zatim malo odmaknite ruku, pa opet nastavite. To omogućuje dodatni trenutak isčekivanja koji je naročito erotičan. Stimulacija mora biti nežna i postepena dok se bradavice ne ukrute i ne koncentrišite se isključivo na njih.
POBOLJŠAJ EREKCIJU:::: Saznaj više…
Cela dojka je bogata sa nervnim završetcima i sve grudi (svih veličina) jednako su osetljive na dodir. Tajna je u postepenom pristupu. Oblasti naročito osetljive na dodir uključuju bradavicu i areolu (ružičasti krug oko bradavice). Jedna od najosetljivijih tačaka koja se često ignoriše jeste donji deo grudi. Dok joj ljubite i dodirujete grudi pokušajte da krenete od spolja ka unutra, lagano kružeći. Moguće i je da će vam parnerka povući ruku ili glavu direktno na bradavice. Ipak ne žurite nego je zadirkujte. Prvo lakim stiskom prstiju opipajte čvrstinu bradavica pa onda krenite da ih stimulišete bilo prstima ili ustima. Važno je imati na umu da neke žene vole grublju igru sa bradavicama dok su ostale vrlo osetljive i potrebno im je nežno dodirivanje. Otkrijte kojoj grupi pripada vaša parnerka proučavajući njene reakcije.

Njen perineum
Perineum je oblast između vagine i anusa (pogledaj: Ženska vagina) , vrlo osetljiva za većinu žena i često neistražena. Građena je od tkiva sličnog vaginalnim usnama, te ima dosta nervnih završetaka. Takođe poseduje onaj elemanat intimnosti koji može biti dodatno uzbudljiv. Većina želja prezire analnu stimulaciju te je stoga morate razuveriti da vam je to namera. Eksperimentišite laganim dodirivanjem i maženjem. Ovlažene genitalije će vam olakšati posao.

Njen klitoris
Klitoris se nalazi na gornjem spoju unutrašnjih vaginalnih usana, u vidu malog ružičastog zadebljanja (pogledaj „dijagram vagine“). Ženama prijaju različiti nivoi direktne stimulacije klitorisa. Neke obožavaju da ga snažno oralno ili ručno stimulišete, dok je to drugima krajnje neprijatno. Možete naići i na one kojima direktna stimulacija nikako ne odgovara. Cilj ipak ostaje isti jer ga možete stimulisati i indirektno, preko vaginalnih usana, što će smanjiti nadražaj. Ako se žena prethodno dovoljno uzbudi kroz predigru, verovatno joj direktna stimulacija neće biti nimalo iritantna već izuzetno prijatna. Činjenica je da je velikoj većini žena potrebno da se prilično uzbude (pri tom se klitoris napuni krvlju i natekne, nešto poput vašeg penisa) pre nego što krenete sa direktnom stimulacijom klitorisa.

Njene ostale nežne tačke
Evo prostora za ispoljavanje vaše kreativnosti. Pokušajte sa nežnim ljubljenjem ili maženjem zadnjeg dela kolena, unutrašnjosti ruku i butina ili dlanova. Žene vole da im se ovi delovi tela maze, ljube i ližu. Dajte prednost nežnoj stimulaciji nad grubosti. Mnogi ni ne pretpostavljaju da će kliženje jezika niz unutrašnjost ruku i butina biti toliko erotično! Koža je ipak najveći organ stoga je neumorno istražujte.

Njena zadnjica
Masaža zadnjice od spoljašnjosti kao unutra, prema genitalijama i perineumu biće vrlo prijatna većini žena. Možete koristiti i ulje za masažu ili baby ulje. Neka vam ovo bude uvod u neku od omiljenih poza.


Post je objavljen 05.06.2008. u 22:11 sati.