Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

4 najbolja položaja za postizanje orgazma stimuliranjem G-točke

Tražite li nove seksualne položaje, ovdje ćemo vam opisati nekoliko kojima se stimulira G- točka

Mnogi parovi traže bolje i uzbudljive načine vođenja ljubavi. Ako i vi tražite nove seksualne položaje, ovdje ćemo vam opisati nekoliko kojima se stimulira G- točka.

Sigurno ste već čuli za G- točku (Grafenbergova točka). To je malo područje oblika graška koje se nalazi na gornjoj strani vaginalnog zida (prema trbuhu), na dubini od 3-5 cm. Ova točka je po teksturi drugačija od ostatka rodnice. Spužvasta je i hrapavija od ostatka vagine, pa ćete je tako pronaći. Kada stimulirate G-točku, obično jačim pritiskanjem ili trljanjem, dovodi do intenzivnog orgazma koji je kod većine žena jači od normalnog orgazma.

Da bi stimuliratli G-točku, trebate pritiskati gornji zid vagine i trebate biti jako uzbuđeni. Krv se nakuplja u G- točki kao u klitorisu kad ste seksualno uzbuđeni. Zato, svaki seksualni položaj koji pojačava pritisak na ovo područje povećava mogućnost orgazma uz pomoć G- točke. Slijedeća 4 položaja značajno pojačavaju vjerojatnost da ćete doživjeti orgazam koji je posljedica stimuliranja G-točke.

1. Ulaz straga

Penetracija straga, kada se pravilno izvodi, maksimizira potencijal orgazma stimuliranjem G-točke, jer penis trlja gornji zid vagine. Kako bi pravilno izveli položaj, vi bi trebali kleknuti na sve četiri i lagano razmaknuti noge. Nemojte staviti glavu na krevet, već umjesto toga lagano izvinite leđa prema gore, laktove možete savinuti ili ih držati ispravljenima. Kut ulaza se dramatično mijenja kada se nagnete naprijed prema krevetu. Dok partner penetrira straga, trebali bi osjećati snažnu i punu penetraciju. Mogli bi osjetiti kako njegov penis dodiruje cerviks, jer je ovo često dobar položaj za punu penetraciju. Partner može promijeniti kut penetracije kako bi stimulirao G-točku tako da vam podigne bokove i penetrira više pokretima prema dolje.

2. Fuzija

Položaj “fuzija” je omiljen u Kama Sutri. U ovom položaju, muškarac sjedi na krevetu ili na podu, nogu ispruženih ispred sebe, ruke su iza njega. Vi bi se trebali spustiti na njegov penis. Vaše noge bi trebale biti savijene na njegovim prsima, a ruke bi vam trebale biti otraga između njegovih nogu. Pomažući se rukama i nogama ljuljajte se u pokretu unutra - van. Možda vam se čini nemogućim postići orgazam, no kut i zavodnička priroda ovog položaja, čini ga vrlo erotičnim. Jedina loša strana ovog položaja jest da, ako vas bole koljena, nećete dugo izdržati.

3. Pritisak cvijeta

Položaj pritiska cvijeta je izvrstan za orgazam stimuliranjem G-točke, višestruke orgazme, teže partnere, teže partnerice i trudnice (u prvim mjesecima trudnoće). Legnite na leđa i dozvolite partneru da penetrira u vas, kao u misionarskom položaju, ali nakon penetracije, podignite noge i stavite ih njemu na ramena ili na prsa. Partner neka klekne i koristi bedra kao potporanj, tako da ga možete primiti za bokove i približiti ga sebi. U ovom položaju trljanjem gornjeg zida vagine, zbog visine partnera u odnosu na vas, stimulira se G-točka.

4. Zaokrenuti položaj žene

Zaokrenuti položaj žene je omiljen muškarcima i ženama jer se može postići izvrsna stimulacija. Da bi ga napravili, partner mora ravno leći na leđa, a vi se spuštate na njegov penis, gledajući prema njegovim nogama. Tada se polako i oprezno nagnite naprijed, sve dok ne legnete na njega, nogu ispruženih kod njegove glave, a ruke držite na njegovim nogama. Tada možete polako bokovima raditi pokret u obliku broja “8” ili se primite za njegove zglobove i klizite gore- dolje. Budući da ležite na njemu, pod tim kutem, vagina vam je zategnuta, što uzrokuje snažno trljanje penisom i pojačava pritisak na G-točku. Uz to, njegovi testisi i noge trljaju vaš klitoris, što je dodatna ugoda ovog položaja. Ovdje vi u cijelosti imate kontrolu i možete odrediti brzinu i ritam pokreta.

Žene mogu doživjeti bolji orgazam stimuliranjem G-točke ili vagine dublje u tijelu, od onog ograničenog na klitoris. Cjelokupni tjelesni orgazam jedna je od tantričkih metoda postizanja stanja ekstaze.


Post je objavljen 05.06.2008. u 21:53 sati.