Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Buđenje strasti - brzo i eksplozivno

Da li sećate kada ste se poslednji put vi i vaš partner u krevetu, ne mareći za vreme, prepustili samo jedno drugome?

Zbog tempa života verovatno su ti trenuci mnogima samo retke sporedne epizode koje se događaju vikendom. Na sreću, postoje odlična rešenja za parove koji nemaju vremena. Radi se o eksplozivnom, brzom i strašću ispunjenom seksu, bilo kada i bilo gde. Dobro, ne baš bilo gde, ali kad vas strast ponese, ko zna šta može da se desi. Ako je seks na brzaka dobar, može pomoći vama, ali i vašoj vezi tako brzo da vam frajer za to vreme ne stigne ni grudnjak da odkopča. Brzinski seks dobar je za samopouzdanje, a u vezu će svakako uneti spontanost i uzbuđenje, slažu se mnogi psiholozi i seksualni terapeuti. Treba samo znati kako što efikasnije iskoristiti dragoceno kratko vreme koje imate na raspolaganju.

Osećajte se seksi
Lako je probuditi strast ako se osećate seksi i samopouzdano. Način na koji o sebi razmišljate utiče i na osećaje koje imate prema sebi i svom telu. Što više komplimenata uputite sebi, osećaćete se sve više privlačno i neodoljivo. Ponavljate li da imate mekanu kožu ili lepe grudi i u staroj trenerci i vrećastoj majici može vas pogoditi talas požuda i spremni ste za brzinski seks.

Prepustite se raspoloženju za seks na novim mestima
Kada vas obuzme strast, zaboravite na spavaću sobu i prepustite se užitku u skrivenom dvorištu, u kuhinji, ispod vrućeg tuša ili, ako ste baš skloni egzibicionizmu, u nekakvom zabačenom kutku nepoznatog haustora. Nova i riskantna mesta (na kojima morate paziti da vas ne ulove) poboljšaće i predigru jer će vam se osećaji dodatno izoštriti. Brzi seks u javnosti, naravno, na diskretnim mestima, dodaće element opasnosti koji će vas primorati da osetite svaki dodir, ukus i miris dok vam se adrenalin podiže.

Uzmite stvar u svoje ruke
U seksu na brzaka nema baš previše vremena za predigru. Stoga uzmite stvar u svoje ruke i pođite prečicom prema vrhuncu. Zadovoljavajte se rukama ili vibratorom, dok vas partner gleda i dira sebe. Kada ste već poprilično uzbuđeni, bacite se jedno na drugo. Naravno da vas vaš frajer najviše uzbuđuje, ali svako najbolje zna svoje telo, pa zašto ne ubrzati stvari, kad je već reč o seksu na brzaka.
Prepustite se kratkim emocionalnim trenucima
Ne moraju baš svi kratki zajednički trenuci biti seksualne prirode. Možete ih iskoristiti i kako biste se na trenutak prepustili zagrljajima. Probajte ovu neseksualnu verziju. Legnite jedno prema drugome i položite ruke na partnerovo srce. Važi i obratno. Zatvorite oči i nemojte se smejati. Lezite tako nekoliko minuta i sigurno ćete osetiti kako vas povezuje ljubav i zajedništvo.

Prepustite se maštanju i očekivanju seksa
Ako se osećate uspaljeno, a sami ste i čekate svog dragog ili dragu, slobodno zamišljajte seksi scenario koji biste hteli da se ostvari. Vizuelizacija intimnog čina povećaće vaše uzbuđenje i približiti vas seksualnom vrhuncu i pre nego što se dogodi. Neka istraživanja su pokazala da ukoliko zamišljate sami sebe u seksi situacijama, možete stimulisati neke delove tela kao da ste stvarno u seksualnom činu. Nekoliko vrućih minuta u krevetu može se pretvoriti u nekoliko sati užitka u vašoj glavi.

Držite strast na vatri cijeli dan
Kada baš i niste raspoloženi za seks, odlučite se za trenutke nežnosti koji su idealni da se povežete s partnerom. Držite se za ruke, omotajte se jedno oko drugoga, sklupčajte se iza njega i zagrlite ga oko struka, recite mu da odlično izgleda u farmericama. Kada se već niste odlučili za pravu seksualnu vatru, potrudite se i nežnostima održavajte ljubavnu vatricu. Tako ćete oboje biti spremni kada vas ponovno pogodi strastvena želja za seksom.



Post je objavljen 04.06.2008. u 23:23 sati.