Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

50 STVARI KOJI CE GA IZLUDJETI I UZBUDITI


1. Moja je bivsa devojka svirala u bendu. S obzirom na to da je vrlo seksi, uvek je bila okruzena paznjom ne samo obozavatelja nego i svih drugih mladica. Meni to nikad nije smetalo, naprotiv, mislio sam da je to strasno uzbudljivo to sto ce nakon nastupa kuci otici bas samnom.
2. Uzbudjuje me pogled na drugu zenu koja vozi dzip ili neki slican tezi i cvrsci automobil.
3. Uvek se uzbudim kad ugledam zenu kojoj se ispod kosulje ili majice naziru bradavice.
4. Letnje haljine! Nema niceg uzbudljivijeg od golih zenskih ledja u providnoj letnjoj haljini. Volim i kad kroz tkaninu prodire sunce pa se naziru zenske obline.
5. Obozavam da gledam svoju zenu dok brija noge. Stvarno me uzbudjuje kad, polako i senzualno dodiruje svoju kozu. Mozda mi je ta scena uzbudljiva jednostavno zato sto je ona pritom najcesce gola.
6. Ne znam zasto, ali me uzbudjuje pege na ledjima.
7. Jednom sam, na godisnjem odmoru sam imao avanturu sa zenom koja se nije brijala ispod pazuha. To je bilo strahovito uzbudljivo, posebno zato je bila brijana »dole« Ni pre ni kasnije nisan vise naleteo na takvu kombinaciju, ali da mi se to opet dogodi, pozuda bi mi bila ista.
8. Uzbudjuje me miris decijeg pudera, a ni ukus mu nije los. Verovatno mi je to uzbudljivo zato sto podseca na svezinu, na zenu – devojcicu.
9. Kad preplanula zena ima bele pruge po sebi, tragove od kupaceg kostima, to me uzbudjuje.
10. Volim kako zene izgledaju kad izlaze iz vode. To moze biti bazen, more jezero, reka, ili cak tus ili kad pada kisa. Tada mi je svejedno da li je gola, u kupacem kostimu ili potpuno obucena. Svaki put se uzbudim.
11. Svidjaju mi se flanelske pizame. Neko ih mozda smatra nezenstvenim, ali meni su bas seksi, jer uvek mislim o tome sta je ispod njih
12. Mislim da nisam sam u seksualnoj mastariji o pravoj plavusi. Kad to kazem, mislim na plave uvojke, »dole«. Zasto? Nemam pojma. Mozda zato sto je prava retkost, ili zato sto smo mi muskarci svinje.
13. Snazne ruke, snazan karakter.
14. Nista nije seksipilnije od samouverene zene.
15. Svidjaju mi se zene s kratkom kosom. Najbolji seks sam doziveo sa jednom vrlo kratko osisanom, sitnom i misicavom, a ipak tako zenstvenom zenom. A tek njena masta. Mesecima nisam mogao da nosim kratke pantalone jer sam do krvi izgulio kolena.
16. Aktivna zena! To je ona koja se, lagano oznojana, tek vratila sa trcanja...
17. Uvek osetim uzbudjenje gledajuci zenu koja igra bilijar, posebno ako je u tome dobra, pa cak i pobedjuje.
18. Podivljam kad vidim staromodne, male biserne mindjuse na njenim usima. To me podseca na Grejs Keli i uzasno me uzbudjuje.
19. Zene kojima se svidjaju veliki psi. Mozda zato sto sebe dozivljavam kao neku veliku i nesretnu zivotinju. Maljav sam, veliki, nespretan, i cesto ne znam sta bih sa samim sobom.
20. Meni svaka zena na skijama deluje neopisivo seksi.
21. Svidja mi se sto moja devojka ima razmaknute prednje zube. Buduci da je sve drugo na njoj savrseno, ta mi se sitna mana cini jos privlacnijom. Razmaknuti zubici mi se svidjaju i na drugim devojkama.
22. Uzbudjuje me kada je zena kompletna, na poslu ili u sportu, na primer na teniskom terenu. To obecava i strastvenost u krevetu.
23. Odbijaju me devojke koje se depiliraju oko vagine, ali uredno pocesljane i podsisane stidne dlacice dovode me do ludila.
24. Svidjaju mi se bilderke. Zanimljiva je pomisao da je zena snaznija od mene i da me, uprkos svojoj zenstvenosti i neznosti, moze i fizicki »pokoriti«. Znam da je tako nesto prilicno neverovatno, ali me ta ideja stvarno uzbudjuje.
25. Zanima me pomisao na to da vodim ljubav s jednom zenom koja se menja menjajuci sest perika. Verovatno je to neiskrena monogamija.
26. Ono sto mene najvise uzbudjuje je klise, ali me stvarno pali. Mislim na interesantni donji ves: cipkane grudnjake i gacice, haltere, podvezice, ... a zena je posebno seksi ako ga nosi, ispod do grla zakopcane haljine.
27. Izludjuju me carape, providne, s halterima, a gubim glavu ako ih zena nosi u kombinaciji sa belim »top« grudnjakom bez gacica.
28. Odvezane patike. Zena je jos seksipilnija ako ih nosi u kombinaciji sa belim topom, bez grudnjaka.
29. Obozavam sa zene skidati sveze opranu odecu koja mirise na ispeglano i koja mirise na deterdzent.
30. Najuzbudljiva linija je izmedju zenskog pasuha i grudi, cak i ako je samo nacrtana na papiru. Ona je olicenje zenstvenosti. Na muskom telu nista ne podseca na tu liniju.
31. Moja mi je supruga bila najuzbudljivija u petom mesecu trudnoce. Inace je vitka, mozda cak i na granici mrsavosti, pa mi je sa zaobljenim stomacicem i punim grudima bila jako seksi.
32. Za mene je najseksipilniji prozor – zena koja se presvlaci u kupaci kostim. Cak i kad se na plazi presvlaci iz mokrog u suvi kostim, to mi se cini vrlo intimnim i uzbudljivim.
33. Pocepana sarapa. Pustam masti na volju zamisljajuci kako je pocepana i na pamet mi padaju najneverovatnija objasnjenja.
34. Uzbudjuje me kada mi se ucini da zena ne nosi gacice. Pogled na zenu koja, obucena u pripijenu odecu za gimnasticare, kao biciklisticke pantalone, vezba u teretani, navodi me na pomisao da ne nosi donji ves. Gotovo sam siguran da jedna zena koja redovno vezba u mojoj teretani nikad ne nosi gacice. Proveo sam sate razmisljajuci nosi li ih ili ne.
35. Ako zena ima dobre, misicave noge, jasno mi je da je i ostatak tela, verovatno podjednako uzbudljiv.
36. Svidjaju mi se zene u dzinsu koje ne nose kosulju nego samo grudnjak.
37. Mozda ce zvucati cudno, ali mene uzbudjuje prstenje na noznim prstima ili lancic oko skocnog zgloba.
38. Zena koja zna masirati. Jednom sam bio sa jednom terapeutkinjom. Nezaboravno iskustvo!
39. Uzbudjuju me malje na nogama, ali samo ako je zena prirodna plavusa pa su malje nezne i svetle.
40. Uvek se uzbudim kad vidim prosaranu kosu sedim pramenovima na mladoj zeni. To izgleda veoma profinjeno, znak je zrelosti i bogatog iskustva. A sto je proseda zena mladjeg izgleda, to me vise pali.
41. Zena u kratkim pantalonama, debelim carapama i vozi bicikl. Ako na sebi ima i majicu bez rukava ispod koje ne nosi grudnjak...Mmmmm!
42. Opija me miris mokre kose, kad se zena tek istusira. To je tako intimno i uzbudljivo.
43. Bele pamucne gacice. Deluju tako neduzno, i mozda bas zbog toga, jako izazovno.
44. Ocaravaju me devojke koje dobro plesu. Mislim da devojke koje se u diskotekama dobro uvijaju neverovatno dobre i u krevetu.
45. Svidjaju mi se malo ispupceni stomacici.
46. Uzbudjuje me kad devojke lizu sladoled. Kad sam bio mladji, znao sam satima sedeti u poslasticarnici i gledati ih kako pri tom strasno uzivaju.
47. Uzbudim se kad vidim zenu za volanom, posebno ako vozi ferari.
48. Uzbudjuju me zene koje znaju uzivati u hrani. Nema senzualnijeg prizora, bez obzira na to jedu li kobasice, jastoga ili skoljke.
49. Pozudu u meni budi zena koja jase konja. To je neodoljivo.
50. Uvek se uzbudim kad moja devojka nosi radne pantalone, koje su joj prevelike.



Post je objavljen 04.06.2008. u 23:22 sati.