Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poraki

Marketing

Ljubovni Poraki

1.Sad si u dalekum gradu tom, al uvjek si u srcu mom, jedino tebe poruku cu slati, jer samo za tebe srce mi pati, zato uocicu sto pre da ti kazem volim te.
2.Ljubav je bura ljubav je moc, ljubicemo se dan i noc.
3.Sedim u sobi soba je prazna bez tvoje blizine moj zivot je kazna, daj mi utehu bar nesto mi kazi, jer moj pogled samo tebe trazi.
4.Pusti go dozdot da paga zosto sekoj akapka sto ke padne e baknez do tebe, te sakam i toa go odrekuvam no se poveke mi nedostasuvas.
5.Zosto se bol bolom vraka, zasto se ljubav sa suzama plaka, zasto pate oni koi vole, zasto suze na rastanku bole, zosto su ljudi tako zli zosto mene zaboravi ti.
6.Nemoj da me volis i gledas u mene, jer ja volim drugog a ne vise tebe. Kad sam te volela pravio si se lud a sad sam ja na red da vracam dug.
7.Osecam te tiho haos je u glavi ne ti nista znaci, bar ponekad se javi ne trazim ti srce tvoje, vec ti dajem svoje , znam da me nevolis al ja volim za dvoje.
8.Dugo sam plakala za jednom slikom, duso sam ceznula za jednom likom, dugo ne zvala u beskrajnoj noci nadala sam se, a znala sam da neces doci


Post je objavljen 06.05.2008. u 12:19 sati.