Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daliabj

Marketing

TRENDOVI

Pozdrav svima!!!
Budući da je danas subota, tj. dan za vjenčanja, imala sam dosta posla.
Radili smo dekoracije za Anu i Ozrena iz Bjelovara. Sve je super izgledalo, ali puhao je dosta jak vjetar i nosio balone. Uspjela sam ih ukrotiti, a poslije je prestalo puhati. Dobro je što nije bilo kiše, jer su mladenci dogovorili vjenčanje u dvorištu crkve. Balone su iz dvorišta kuće prenesli u crkvu, a kasnije u restoran. U nastavku su njihove fotke iz dvorišta.
To može biti prijedlog i ostalim mladencima da iskoriste balon dekoracije na više mjesta. Nekoga zadužite da ih preveze, te eventualno zamjeni probušeni balon.

TRENDOVI
Ove godine mladenci najčešće biraju kombinaciju bijele boje sa lila, bojom marelice,bež, zlatnom i crvenom. Dosta česte boje su i roza i zelena.
Kod izrade pozivnica i zahvalnica papir je najčešće bež sedefasti (sjajni), a ukrasi i vrpce, te tekst su u drugoj odabranoj boji. Iste boje koriste se i u izradi kitica za revere, te balon i drugih dekoracija. Baloni i mašne za aute također.
U našoj trgovini možete pronaći mnogo materijala i ukrasa za dekoriranje, ako to želite sami napraviti. Obično se na tržištu može pronaći gotovo sve što vam treba, ali neke stvari ipak je teže pronaći. Jedna od njih su ljubičaste salvete ( koje ste često tražili i kod nas), pa sam se potrudila i pronašla dobavljača koji ih ima, tako da ih sada možete kupiti kod nas.

To bi bilo sve od mene za sada.

P.S. Svim mladencima Veliki pozdrav i puno sreće u braku, a naročito Ani i Ozrenu kojima zahvaljujem na ukazanom povjerenju! Byepjevawave

Post je objavljen 03.05.2008. u 22:28 sati.