Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinchee5091

Marketing

nisam se dugo javljala....a i neću...

evo mene nakon jaaaaako dugo vremena.................nisam nis pisala vec dosta dugo, ne zato jer se nije nis događalo nego zato jer mi se nije dalo trosit vrijeme bzv!! puno liješih stvari se dogodilo a najbolji je bio susret mladih u varaždinu prosli vikend!!!o tome neću sad ništa pisat jer sam sve napisala već jednom a to možete pročitat na mom netlogu ili na sluzbenoj stanici zupe glina pod linkom mladi....to je zbilja sve ono što sam ja osjećala i što još uvijek osjećam!!!a sad cu vam ukratko reći da je biloooooo zaaaaaaaakon!!!!!!!!!idemo za dvije god u zadar!!!!!weeeeeeee!!!!!!!sretanwave..a nan netlogu imate i par fotkica sa susreta!!!!!!
ugl....jos se puno toga izdogadalo,od puta u zagreb,pa krizni put..(e ne mogu vjerovat da tak dugo nisam nis pisala!)....jos puno toga je bilo...evo danas smo u skoli imali onaj dan zamijenjenih uloga!!ja,tomic,jelekovac i zdenka smo bili čistačice!!!!!bas je bilo super!!!!
u ponedjeljak idemo u sisak na natjecanje!jos trebam snimiti nešto i to je to!!spremni smo za pobjedu!!!hehesretan
eto ne znam vise sto da pisem....mislim da jos jako dugo i neću nist jer mi je to nekako bzv postalo,svi uvijek pisu neke gluposti,a i ja sam isto...ak budem nest pisala,pisat cu o nekoj normalnoj temi il tak nest....=)))
idem sad..........vel'ki pozdrav svima...............pusaaaaaaa

najveci pozz babovicasima....................paparofl

kiss


Post je objavljen 30.04.2008. u 16:25 sati.