Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PRIPREMA MLADEŽI ZA DRŽAVNO PRVENSTVO

ZLATAR

Vatrogasna zajednica grada Zlatara jučer je bila domaćin pripremnog natjecanja ekipa vatrogasne mladeži, na kojem je sudjelovalo ukupno devet ekipa s područja zagorske i Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije. Natjecanje je održano na nogometnom igralištu Oštrca, gdje se okupilo 450 sudionika, mladih vatrogasaca, kojima je ovo bila dobra vježba za predstojeće državno natjecanje vatrogasne mladeži, koje će od 16. do 18. svibnja održati u Makarskoj.

U prikazu vatrogasnih vještina i savladavanju prepreka u adekvatnim vježbama kod ženske mladeži najbolja je jučer bila ekipa DVD-a Bedekovčina, druge su bile Zlatarščanke, treća Bedekovčina II, a četvrta je bila gostujuća ekipa iz Koprivničko-križevačke županije.

Kod muških prvo mjesto osvojili su gosti iz Virja, drugi su bili mladi vatrogasci DVD-a Tugonica Podgrađe, treća ekipa Bedekovčine, a četvrti i peti Špičkovina i Štaglinec. Sve ekipe okupit će se na još jednom natjecanju, naredne nedjelje u Koprivnici, kako bi što spremniji dočekali državni nastup.

Natjecanje je, uz predstavnike Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, pratio i predsjednik savjeta vatrogasne mladeži, Nikola Sočev, a organizatori su, uz pomoć sponzora, svim sudionicima podijelili prigodne nagrade. Radio Zlatar

Post je objavljen 28.04.2008. u 09:45 sati.