Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NOVO - STARO RUKOVODSTVO DVD SUPETAR

SUPETAR
Piše: J.Z.Montoya
Foto: Pero Dragičević
Jučer je u Supetarskoj gradskoj vijećnici održana izborna skupština dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

Uz same članove društva, aktivne i počasne članove, članove vatrogasne mladeži i časne veterane svečanoj sjednici skupštine DVD-a Supetar prisustvovali su i brojni uvaženi gosti:
predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice i župan splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader,županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina,pomoćnik vatrogasnog zapovjednika RH za priobalje g. Tomislav Vuko,pročelnik županijskog ureda za zaštitu i spašavanje Petar Škorić izapovjednik državne intervencijske vatrogasne postrojbe Joško Grančić.

Skupština je u radnom dijelu sjednice usvojila izvješća Upravnog i Nadzornog odbora kao i izvješće Zapovjedništva društva za protekli period te donijela plan rada za iduće razdoblje. Kako je u pitanju bila izborna skupština članstvo je glasovanjem na sjednici svoje povjerenje ponovno poklonilo dosadašnjem rukovodstvu Društva pa su predsjednik Nikica Maričić te zapovjednik i dozapovjednik vatrogasne postrojbe društva Ivan Jakšić Žile i Tonči Dragičević aklamacijom dobili još jedan četverogodišnji mandat.

Izabrani su i članovi ostalih tijela Društva pa su novi članovi Upravnog odbora: Prugo Pero, duje Ugrin, Marino Vladilo, Pero Glušević i Luka Dragičević. Za članove nadzornog odbora društva izabrani su Tin Jakšić, Frane Mladineo i Ivica Vranjičić dok su novi članovi suda časti Toni Filipi, Đuro Dragičević i Nikola Martinić Dragan.

U svečanom dijelu sjednice dodijeljena su priznanja zaslužnim članovima među kojima posebice valja istaknuti spomenice za pedeset godina rada u dobrovoljnom vatrogastvu koje su posthumno dodijeljene veteranima društva Jerku Gluševiću i Jerku Dragičeviću te zlatna vatrogasna plamenica za hrabrost i požrtvovnost koja je također posthumno dodijeljena dugogodišnjem zapovjedniku vatrogasne postrojbe društva Matku Maričiću. Braconline

Post je objavljen 13.04.2008. u 14:48 sati.