Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ZAMJENA STOLARIJE NA PRIZEMLJU VATROGASNOG DOMA

HARMICA

Najviše vremena vijećnici su potrošili raspravljajući o ostavci dosadašnjeg domara koji je iz osobnih razloga zahvalio na dosadašnjoj dužnosti.

Nakon rasprave odlučeno je da će se novi domar izabrati javnim natječajem. Vezano uz ovu odluku donijeta je i nova Odluka o visini mjesečne novčane naknade koja će umjesto dosadašnjih 500 kuna iznositi 700 kuna. Obveze domara propisane su Pravilnikom VMO, a tiču se uglavnom brige o čistoći prostorija Vatrogasnog doma i održavanju javnih površina čistim i urednim, a u ovom slučaju je to površina Trga Ivana Perkovca s pripadajućim sadržajima.

Vodstvo Harmičana se priprema i za radni susret s načelnikom Mladenom Debeljakom gdje će izvijestiti o dosadašnjim aktivnostima i budućim planovima. Dogovorena je i prva ovogodišnja radna akcija postavljanja dječjih sprava na igralištu, uređenju Trga Ivana Perkovca kao i postavljanje oglasnih ploča.Od proljetnih investicija Vijeće je odobrilo daljnje uređenje Vatrogasnog doma, a ovom će se prilikom zamijeniti stolarija na prizemlju.

Zbog radova na uređenju željezničkog stajališta u Harmici, uklonjen je dio dječjih sprava na Trgu Ivana Perkovca. Stoga su vijećnici MO Harmica i mještani Harmice organizirali radnu akciju kojoj se odazvalo 15 mještana. Oni su po lijepom i ugodnom vremenu, postavili dječje sprave, isplanirali zemljište, a ujedno iskoristili priliku i postavili dvije oglasne ploče u mjestu.

Kako je prilikom izgradnje nogostupa otežan pristup autobusnoj čekaonici, izbetonirane su dvije stepenice kako bi se putnicima olakšao pristup autobusu. Ujedno je odličan odaziv mještana iskorišten za proljetno čišćenje Trga Ivana Perkovca, a sve je završeno uz jedno prikladno druženje i dogovore za daljnje aktivnosti. Prigorski Kaj

Post je objavljen 12.04.2008. u 08:29 sati.