Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MOTOCIKL DIGNUT U ZRAK - IZGORJELA PRODAVONICA

TREBINJE
Foto: I. Marković

Centar javne sigurnostiTrebinje potvrdio je da je u ulici Vlatka Vukovića na broju 3, jučer, jedan sati iza ponoći, eksplodirao motocikl marke "kavasaki", vlasništvo Kristivoja Mijovića iz Trebinja. Eksplozija je izazvala požar u prodavnici boja i lakova, vlasnika Tomislava Ćurića, ispred koje je bio parkiran motocikl koji je dignut uzrak. Brzom intervencijom trebinjskih vatrogasaca požar je ugašen.

Tužitelj Žarko Milić potvrdio je da je šteta u prodavaoni totalna i da iznosi oko 70.000 maraka, a prema nezvaničnim procjenama, učinjena šteta na motociklu je oko 9.000 eura.Mijović s obitelji živi u unajmljenom stanu na katu kuće, čiji je vlasnik obitelj Ninković, od kojih niko jučer nije bio kod kuće, dok je u poslovnom dijelu prizemlja Tomislav Ćurić unajmio jedan dio za svoju radnju. On je rekao da ni sam ne zna što ga je snašlo i da će se iz svega teško izvući, jer nema novca te da je čak i kredite uzeo kako bi pokrenuo ovaj posao.

Zbog toga je posjetio i načelnika općine Trebinje Dobroslava Ćuka, koji je posjetio mjesto ovog nemilog događaja, a koji su osudili svi Trebinjci. U pitanju je jedna od najvećih eksplozija s ogromnom materijalnom štetom, koja se do sada nije desila u Trebinju.Načelnik Ćuk izrazio je suosjećanje s Tomislavom Ćurićem i istakao da će Općina pokušati iznaći mogućnost da mu pomogne kako bi nastavio svoj posao. Dnevni Avaz

Post je objavljen 11.04.2008. u 15:27 sati.