Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U PROMETNOJ NESREĆI POGINUO DJEČAK

ĐAKOVO
Piše: Nikola Patković/EPHA
Foto: Vesna Kaselj

Desetogodišnjak iz mjesta Drenje nedaleko Đakova, preminuo je od posljedica teške prometne nesreće koja se u subotu oko 13 sati dogodila na krićanju đakovačke obilaznice s Ulicom Ante Starčevića. VIDEO

Do stravične nesreće u kojoj je izgubljen dječji život došlo je nakon što se terenac Opel Frontera s priključnom prikolicom, kojim je iz smjera Satnice Đakovačke Ulicom Ante Starčevića navodno upravljao dječakov susjed Antun Pataki, nije zaustavio na križanju s obilaznicom.

U tom trenutku obilaznicom je naišao teretni kamion marke Mercedes, kojim je upravljao Milan Uremović iz Čepina, pri čemu je došlo do stravičnog sudara, nakon kojeg je kamion još dvadesetak metara gurao terenca, a na kraju su oba vozila završila u odvodnom kanalu.

Na mjesto nesreće vrlo su brzo izašli i pripadnici DVD-a Đakovo koji su izvlačili unesrećene iz terenca, a dječakova smrt, kako neslužbeno doznajemo, nastupila je u vozilu Hitne pomoći. Vozači kamiona i terenca pretrpjeli su teške ozljede te su obojica prevezeni u KB Osijek. Kako doznajemo, dječak se u vozilu svoga susjeda našao sasvim slučajno.

Naime, prema informacijama koje smo dobili, vozač Opel Frontere na svojoj je obiteljskoj kući u Drenju izvodio građevinske radove, pa mu je u jednom trenutku ponestalo materijala, zbog čega se uputio u Đakovo.

Dječak se u tom trenutku tamo zatekao, pa ga je susjed povezao sa sobom. Iz neobjašnjivih i još neutvrđenih razloga vozač se nije zaustavio na križanju, što je za dječaka bilo kobno, a njegovu je obitelj zavilo u crno. Jutarnji List

Post je objavljen 05.04.2008. u 17:30 sati.