,disidentica007.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disidentica007

Marketing

osobe koje kažu da je sve dobro; kažu gluposti.. sve je najbolje!! fino

Osoba koja je izdignuta iznad svih; čiji me osmijeh oraspoloži u trenutku i koja me uspjela promijeniti iz korijena; osoba koju volim najviše na svijetu i zbog koje se i kad sam tužna, veselim se i smiješim.. bez nje nema smijeha, zdravog razmišljanja niti bilo čega drugoga.. ona je sve!!
Lijepe riječi koje mi znače više od ičega i čiji mi je osmijeh dovoljan da mi uljepša dan, učini taj isti dan posebnim, jedinstvenim, našim.. vjerojatno ju je svaka osoba poželjela koja je podijelila s njom koju riječ, na ljubavni ili prijateljski način. Ona njezina toplina iznutra jakom brzinom se širila na ljude oko nje.. uživala sam u njezinoj blizini, hvatati njezine poglede, jer to me ispunjavalo i činilo sretnom iznutra. Jedina je osoba koja zna sve (?) moje tajne i bez obzira na to me ne osuđuje.. i ne gleda drugim očima..
..jednostavno, to je sve u trenutku palo u vodu.. ona i ja sada smo dva potpuno različita svijeta koja se više ne razumiju.. nailazimo samo na ružne riječi.. lijepima kao da nema mjesta, ali želim im napraviti.. ne mogu bez nje, bez njezinim riječi.. savjeta.. i dugih razgovora u noć koji ne poznaju otkucaje sata.. želim nju, onakvu staru.. da budem još više ponosna na nju, no s razlogom.. da onaj komadić raja pronađem.. i da mi više niti jedna sitnica ne može pokvariti dan. Znam da smo oduvijek bile drugačije jedna od druge.. mlađa sam 6 godina, i uvijek sam bila 'maza', no nikada nije zbog toga bilo ljubomore u našem odnosu.. iako je često puta bilo nepravde, ponijela se jako čvrsto i pokazala se kao jedna čvrsta osoba, jer takva i je.. matein borac :D.. no, često puta sam htjela upravo u njoj naći nešto svoje.. tu trunčicu nježnosti.. no, nema je.. starija je, što se podrazumijeva da je i zrelija.. znam, ali svejedno još uvijek kao slijepac tražim to nešto za koje sam sigurna da ne postoji..
*odsutnost djelića raja?!


**hmm..?! pretpostavljam da je većina shvatila o komu je riječ. Nije bilo teško za pogoditi, zar ne?! Hehi.. uglavnom, taj dan, tj. večer nakupilo mi se mnogo toga, a najviše od svega me to 'boljelo' i to sam morala zapisati..
Objavljeno je samo radi jedne mrlje više.. hee.. uglavnom, sada je sve okej.. hmm..?! koliko može biti?! ..što god je, zadovoljna sam.. i opet ponosna na nju.. :D.. eto, pozdrav wavewave!! Pusa kisskiss .. voooolim vass cerekcerek..:D


Post je objavljen 21.03.2008. u 12:13 sati.