Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolita89

Marketing

... usnula je predivan san.. koji je postao stvaran.. zid se polako rusi..

.. krupne kapi kise kuckaju o prozor.. vjetar njise grane.. zatvorila je oci i zaspala.. usnula je jedan predivan san... na livadi prepunoj sarenog cvijeca... u bijeloj prekrasnoj haljini.. trcala je malim puteljkom koji je vodio prema rijeci.. cula je prekrasan sum vode i cvrkut ptica.. sjela je na klupu pored rijeke..

Image Hosted by ImageShack.us


...odjednom je zacula jedan prekrasan glas.. okrenula se.. iza nje je stajao jedan predivan djecak.. pogledao ju je bistrim ocima s osmijehom na licu.. tada se je probudila.. al nazalost.. probudila se u svojem malom krevetu.. kisa je i dalje kuckala o prozor.. vjetar je i dalje njihao grane..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



..ponovo je sklopila oci.. ali vise nije nista sanjala.. jutro je svanulo.. sunce je zasjalo na njenom prozoru.. otisla je u setnju.. na klupi u parku vidjela je jednog djecaka.. bio joj je poznat..ali nije se mogla sjetiti gdje ga je vec vidjela.. kada je dosla blize.. imala je sto vidjeti.. bistre oci i kristalan osmijeh na licu.. izgleda da djecak iz snova nije bio samo djecak iz snova...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



... osjetila je neki cudan osjecaj.. onaj osjecaj koji vec dugo nije osjetila.. leptirici u trbuhu.. glasni i brzi otkucaji srca.. znojenje dlanova.. negdje u dubini duse..osjecala je da je on onaj pravi za kojeg se treba boriti.. njezin zid polako se poceo rusiti...ali ona se i dalje boji...zasad mu svoje srce nudi na dlanu.. i nada se da ce ga cvrsto drzati i ne ispustiti ga..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 20.03.2008. u 11:57 sati.