Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarm3r

Marketing

TO JE SAMO IGRA!

Veliki problem koji uviđam kod većine muškaraca je da imaju neki očekivani ishod i postaju ovisni o tom cilju. U svaku interakciju se upuštaju sa tim ishodom na umu i umijesto da se opuste i uživaju u lijepim trenucima bivaju napeti i nervozni i time sami sebi propisuju propast. Ženama nema ništa odbojnije od napaljenih, uznemirenih i napetih muškaraca koji samo žele seks i vide je kao ijedini zacrtan cilj u glavi. Ironično je da muškarci koji ne traze seks su oni koji ga najviše i imaju jer ta aura opuštenog, smirenog alfa muškarca jedan od najatraktivnijih osobina što ikad možemo da imamo. Seksepil je uvijek pola onoga što imaš i pola onoga što drugi misle da imaš.
Treba shvatit da sva ta muško ženska scena muntanja, barenja i zavođenja nije ništa nego jedna igra. Igra kojoj su pravila pisale žene (koja 99% muškaraca ne zna ni da postoje) koju li dobro igraš il nikako. Na sreću, kao i svaka igra na svijetu, i ova se može naučiti, uvježbati i usavršiti u toj mjeri da postaje majstorstvo svoje vrste.
Prvo što je bitno da shvatimo, da ustvari, da je samo igra u pitanju, jedan dual meč i ishod nije bitan već sama igra. Važno je sudjelovati, stari kliše koji i ovđe ima primjene. Naravno dobiti je najlijepše ali poraz ne treba shvatit ozbiljno nit lično, ipak TO JE SAMO IGRA. A kao u svakom sportu iz poraza ne treba izvući poniženje i suze već lekciju za buduće utakmice i tako gradit iskustvo i bližiti se majstorstvu.

OPUSTITE SE, i postarajte se da uživate u najljepšoj igri koju nam je priroda podarila!

Post je objavljen 12.03.2008. u 00:06 sati.