Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disidentica007

Marketing

tužna mrlja sa sretnim završetkom.. :D

..to je bio jedan u nizu slučajnih prolaznika.. sve dok jedne večeri nismo duuugo razgovarali. Pričali smo o kojekakvim tajnama.. iskustvima,.. mišljenjima,.. ljubavima,.. sve dok nas otkucaji sata nisu prekinuli.. još i dalje smo se čuli, popričali kada bismo se vidjeli.. i što je najvažnije, uveseljavali jedno drugoga (barem s moje strane!)..
..to je jedno biće čiji osmijeh i čije su tople riječi neprocjenjivi dar.. bio je to lijek za sve!! Simpatično drag dečko čijem bih se pozivu, poruci ili susretu obradovala više nego torti (:D)..nažalost, to je s vremenom, doduše, u samo jednom trenutku palo u vodu.. još i sada nisam shvatila koji je pravi razlog za to.. no, vjerujem da je neki veliki.. dok sada nailazim samo na ružne riječi i poglede pune mržnje..
Njegovog osmijeha više nema.. barem ne u mojoj blizini.. srce mi se slama, a ja jednostavno nemam riječi ne bih li mu ih uputila.. samo stanem, pogledam ga kriomice ne bi li zamijetio da ga gledam, a zatim otišla u razmišljanju..
Često puta sam se našla u sličnim situacijama, no niti približnim kao ovoj.. sve su to bile 'sitnice' koje su narušavale naše odnose.. s vremenom bismo ih riješili.. no, za ovaj mi se čini, nema povratka!! ..meni je žao.. i nikada nisam mislila da će me toliko boljeti riječi 'neznanca'.. možda, možda je to samo istina.. koju mi nitko do sada nije mogao reći?!



Hmm..?! ovo je jedna 'priča' u nizu koje su na samom vrhu moje ljestvice.. predraga mi je!! Možda samo jer se radi o osobi koja mi je isto tako draga?! Hmm..?! što god da je, najvažnije je da smo mi to riješili.. i da mi je opet onaj stari PRIJATELJ (i samo PRIJATELJ!!) koji ponovno donosi osmijehe na moje lice!! Hmm..?!
Uglavnom.. eto, pozdrav!! Kis, kis.. voooolim vasss.. :D


Post je objavljen 10.02.2008. u 14:44 sati.