Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/70e

Marketing

"Lupiga" o meni..............

datum: 22.03.2007


Ševa, orgazam i ljubav na jednom mjestu
ritn by: navar

Ne, neću sada pisati ni o kakvoj tražilici koja se bavi onim krevetnim aktivnostima, niti ću pisati o velikim jebačima ovog svijeta koji k tome još i vole onog koga jebu. Pisat ću o internetu, radinosti i nekim raznim drugim stvarima, a za one sociološki zainteresirane možete pronaći i par zanimljivih linkova koji vas još upućuju na daljnje istraživanje

Daklem, u današnjem suludom naletu radinosti, uzrokovanog jučerašnjom večeri provedenom bez bilo čega što djeluje na želudac, glavu il takvo nešto, odlučio sam s ljudima koji vizitaju ove stranice podijeliti neka saznanja. A saznanja su o tome kamo vode googleovi rezultati kada ukucate neke, pa hajmo ih tako nazvati, zanimljive riječi i izraze.

Očekivano, prva je riječ u ovom pokusu bila "jebanje". I, ne'š ti čuda, baci nas na stranice na kojima se piše bosanskim jezikom
www.insultmonger.com/swearing/bosnian.htm, gdje jednostavno možete vidjeti doslovne prijevode domaćih psovki na engleski. Pa, ako vas zanima kako doslovno glasi sintagma "Ljubiš mi mjehuriće od prdeža u kadi" na engleskom, posjetite te stranice. Usput, nepresušno su vrelo psovki za koje čak ni ja nisam znao da postoje.

Nakon "jebanja" slijedi što? Ne, ne, nismo još do cigarete došli, ovdje raspravljamo o idiličnoj situaciji. Slijedi svršavanje, eto što. Pa je onda odabir bio na riječi "svršavam". I na kraju ispade da se radi o dosta edukativnom rezultatu, jer je prvi Google rezultat rasprava o ženskoj ejakulaciji, odnosno squirtanju, kako se to anglosaksonski kaže, a sve na www.forum.hr. Tu neki komad objašnjava kako uvijek svršava više puta tijekom nekog odnosa, i kako je uvijek okupana. Velikim teoretičarima i detaljistima seksa svakako preporučam.

I za kraj je progovorio romantični Ja. Da, da, postoji i takav, ne znam što mi je ovih dana. Upotrijebljena sintagma u tražilici bila je "volim te", a rezultat broj jedan bio je blog 70e.blog.hr, koji nosi naziv "Volim te, samo nikome to ne smiješ reći". Eto, nije spektakularan rezultat, ali je ipak nešto.






Post je objavljen 30.01.2008. u 20:05 sati.