Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disidentica007

Marketing

'..kad odeš ti, ne gubim ja.. jer najgore je, kažu svi, imati- pa nemati!!..'

..prolazio je ulicom i svi su pogledi bili usmjereni prema 'njemu'. Bio je to dečko čokoladne boje, neodoljivog pogleda, čarobnog osmijeha.. i izuzetno simpatično drag.. Razna dobacivanja rušila su mu samopouzdanje pri svakom koraku unaprijed.
..uživali smo biti u njegovoj blizini.. iako smo znali da se razlikujemo samo po boji kože, mi smo bijela čokolada, a on tamna.. hmm..?! ..simpatično drago biće od krvi i mesa.. baš kao i mi!! ..samo, on je davao nadu za bolje sutra.. život je vidio kroz savršene smeđe oči koje su odavale mnogo toga.. pogled u slobodu! Obožavala sam ga promatrati.. no, time nisam mislila ništa loše.. tek iz čistog egoizma, morala sam ga imati samo za sebe.. hiiihi.. :D
..nije znao za ružnu riječ, nemoral.. nije poznavao neiskvaren svijet i nadao se da nikada neće doći u 'doticaj' s njim.. i eto, samo što je to rekao, upoznao ga je!..
..danima sam razmišljala, s kakvim je iskustvom, mišljenjem napustio ovu zemlju, u kojoj, još uvijek rado obitavam?!.. poželi li ipak, i na trenutak da se vrati?! ..znam da je čuo prepuno ružnih riječi ovdje.. no, sigurna sam da većina ne misli tako.. sigurna sam da je to progovarala strana ljubomore..
Što god da je, još uvijek se nadam.. da nije otišao s toliko ružnim sjećanjima..i ružnim riječima!! ..žao mi je što je upoznao nas.. onakvi kakvi nismo (barem se nadam!! .. ), nemoralni i ksenofobi..


hmm..?! eto, napisah to.. ova 'priča' posebno mi je draga.. i poželjela sam je podijeliti s vama..
brijem da nećete svi shvatiti o čemu je riječ.. no, nema beda.. eto, idem sada.. pozdrav svima (marka moram izdvojiti.. jer je to zahtijevao.. eto, marko, poseban pozdrav tebi.. hehii.. :D)..
kiz liz.. kisskiss.. voooolim vass cerekcerek!! cmookisa.. kis, kis..





Post je objavljen 26.01.2008. u 12:31 sati.