Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disidentica007

Marketing

priča iz života moga prijatelja.. nostalgija??

Crna kosa.. crna put.. jako naglašene oči, prćast nosić- da to je ona!! U trenu sam se zaljubio u nju. Iako sam svaki razgovor o ljubavi na prvi pogled prekidao: 'daaaj, o čemu vi?! to ne postoji!!'.. ostao sam iznenađen kada sam se ja našao na tome mjestu.. na mjestu govornika, vječitog optimiste..
Osmijeh na licu, leptirići u trbuhu pri svakom susretu, pomisli, crvenilo s obrazima bitku vodi- da, zaljubio sam se!! Neprestano sam razmišljao o njoj i poklanjao joj svaki svoj osmijeh, lijepu riječ,.. svaku sekundu!! ..poklanjao sam joj sve, jer sam mislio da tako zaslužuje!!.. sve dok nisam čuo razočaravajuću vijest.. 'udaje se'- rekli su mi, a ja sam se na to samo osmjehnuo.. nisam se dao ometati u razmišljanju.. sve dok mi jedna osoba nije došla i rekla: 'ej, ma nije ona jedina.. život ide dalje!! Ne daj da tebi bliski ljudi samo nailaze na tužne poglede i ružne riječi!!'.. 'ne, ne smijem si to dopustiti!!'- bila je to zadnja rečenica koju sam izrekao ne shvaćajući što se zapravo zbilo.. sjećam se, bio je to zadnji dan moga četverogodišnjeg školovanja!! Svi su se veselili, a ja…. Ja sam uzeo kriglu piva.. i počeo uživati u pruženim 'čarima'.. mnogi su htjeli moj savršeni mir narušiti- no, nisu uspjeli, jer im ja nisam to dopustio!! ..iščitavao i iščitavao sam poruke.. zatim mi se u kutu oka pojavila suza!!.. osvrnuo sam se uokolo ne bih li uočio je li itko to zamijetio- nije!! ..pošao sam do wc-a.. i rekao sam sebi da to ne zaslužujem.. umio se kako bih se osvježio, zatim se zaputio kući.. 'prodike' o pijančenju i tko zna što još (više se ni ne sjećam) starci su držali kod kuće!! ..zaputio sam se u svoju sobu.. zaključao.. upalio liniju..
'..ostao sam sam.. sasvim sam.. da ležim na suncu.. zvao sam te da dođeš iz snova.. i pružiš mi ruku.. Ja molio sam, da se napune moja mora i rijeke.. u njima još.. jednom da osjetim ovu ljubav da teče.. budi moja voda ja sam sada vatra, izgorjet ću.. prolij se po meni, budi sve što želim- ja živjet ću!!'.. neprestano sam slušao te stihove i bacao se u depru. Nitko mi nije mogao pomoći iako su se mnogi trudili!! ..vrištao sam, no jednostavno, nije bilo glasa.. kao da je to sve samo izmišljena priča bez sretnog završetka.. zastao sam na trenutak, razmislio.. i odlučio da ju suzama neću vratiti!! '..ona je tako odabrala.. ona je odabrala njega!! ..to je njezin izbor!!'- ponavljao sam to u sebi zatim otišao do susjede!! Nije znala što je bilo.. nije primijetila nikakvu promjenu i onda sam nastavio kao i do tada!! Smijao sam se.. kako ona kaže, kao lav jastuku!! ..dugo vrijeme sam stajao na mjestu.. knjige su mirovale.. stranice se nisu okretale.. tišina.. muk.. samoća!! ..poneki osmijeh.. tek ono, reda- radi..
..danima je postajalo malo bolje!! Počeo sam češće izlaziti.. opijati se.. i prepustio se životu onako kako sam trebao odavno!!.. uživao sam u svakoj sekundi.. i počeo sam uveseljavati ljude oko sebe kao i nekada.. ..'osjećaji' su me počeli popuštati.. čak sam jedno vrijeme i zaboravio na nju.. od tada, promijenio sam dosta djevojaka, no, niti približnih kao 'ONA'.. sve do……. Sve do neki dan!!..opet onaj sjaj u očima.. opet ono zamuckivanje dok pričam s njom.. opet onaj čudni osjećaj.... da smo sami na ovome svijetu .. opet ona & ja (i njezino malo dijete.. i muž).. nostalgija……….




Ovo, ovo je.. hmm..?!.. priča iz života meni jako važne osobe!!.. osobe kojoj mogu reći sve.. i sve svoje tajne, strahove, 'probleme'.. i da je lijep, i ružan, i glup, iiiiiiiii …………….. sve moje uvrede podnosi snažno, samo radi toga jer zna kakva sam ja.. osoba je jedna od rijetkih koja me pročita kao kakvu knjigu.. baš svaki put!!.. osoba je koja zaslužuje puno više od najviše!! Da, to je on.. to je moj prijatelj!!
kk.. uglavnom, on me nagovorio na sve ovo!! Hmm..?! koliko sam ispravnu odluku donijela, to ćete vi zaključiti!! Uglavnom, eto, idem sada.. pozdrav wavewave!! kiz liz kisskiss.. cmookisa finofino.. voooolim vass cerek!! _D


Post je objavljen 07.01.2008. u 01:55 sati.