Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disidentica007

Marketing

da ili ne?!.. pitanje je sada!! aaaaaaaaaaaaa.. smaaaaaajl!! :D

Pitanju koje joj se svakim danom nalazi na putu ka sreći, doduše, s jednim upitnikom više, danas mu je konačno odvratila.. onako kako samo ona zna, (ne)definirano!! Odlučila je; ne želi nikoga povrijediti!! To nije bio prihvatljiv odgovor s obzirom da su joj bila ponuđena samo dva- da ili ne?!.. ona nije mogla reći nešto drugo.. nije imala snage..!! Premišljala se dugo, i nažalost nije donijela odluku.. prihvatljivu!! Leži.. i nešto je 'potapa'. Osjeća da tone.. i da to ne može okončati.. iako zna da su joj ponuđena izlaza.. dva!! ..sreća na početku i tko zna što na kraju?! ..zbunjena je.. i, nažalost, ni njezini najbliži joj ne mogu pomoći, jer to mora biti samo njezina odluka!!.. lijepe stvari je razvesele, no, osjeća se jadno.. osjeća se izdajnički.. i dodjeljuje si pogrdne nazive.. ne zaslužuje to.. neće.. ne želi.. no, zašto ipak to radi? Nije sigurna u sebe? U svoje odluke?…..


Halo, halo.. ovo mi je vjerojatno najkraći post ikada.. no, nije bitno!! hh.. glavno da sam nešto novo natipkala.. hmm..?! da, post je o meni iako je napisan u trećem licu!! Vjerujem da mnogi neće shvatiti.. ne bih ni ja, da nisam to ja napisala!! Znam da jako (ne)definirano pišem.. no, što je- tu je!! Ne mogu si pomoći.. iako nisam ni sigurna želim li!! Hh..
Mnogo puta se nađemo u situaciji da moramo birati.. no, iz te borbe jako je teško izaći kao pobjednik.. barem ja tako mislim, jer je meni najteže između dvije opcije odabrati samo jednu!! Nisam sigurna što mi donosi, a što odnosi svaka opcija.. u premišljanju sam.. i svaka pomisao na nešto lijepo, mami moj osmijeh na lice!! Ne mogu naći (OSIM JEDNE.. :'() negativne strane opcije.. hmm..?! zašto? ..kao i uvijek na kraju!!??
Hhh.. ljudi moji.. bez obzira na situaciju, ja vas još uvijek vooooolim.. puno, puno cerekcerek!! Eto, idem sada.. ae, kiz liz kisskiss !! Cmookisa.. finofino :D.. pozdrav wavewave!!




Post je objavljen 29.12.2007. u 15:30 sati.