Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elmudodetelenovelas

Marketing

RUBI

Image Hosted by ImageShack.us

Rubi je rođena u relativno siromašnoj obitelji, ali je umjesto bogatstvom obdarena nevjerojatnom ljepotom. Odrasta sanjajući o bogatstvu i odluči da će iskoristiti svoju ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti luksuz i život o kakvom je sanjala.

Uz pomoć sestre Cristine Rubi dobiva stipendiju i školuje se na privatnom fakultetu. Dok Cristina naporno radi svaki dan kako bi pomogla majci otplaćivati kuću u kojoj žive, Rubi uživa u studentskom životu. Upoznaje Maribel, bogatu, dragu i nepretencioznu djevojku koja je nakon jedne nesreće ostala hendikepirana. Maribel prihvaća Rubino prijateljstvo ne shvaćajući da joj je Rubi zavidna. Zbog svog hendikepa Maribel je povućena i sramežljiva, pa puno vremena provodi na internetu. Na jednom chatu upoznaje ljubaznog mladića Hectora. Dopisujući se oni postaju prijatelji i svakodnevno se nalaze na chatu. Kada Hector i Maribel konačno odluče susresti se, Hector je šokiran njenim izgledom, ali se brzo sabere shvativši da je to osoba koju voli i zaprosi je. Maribel sretno prihvati ponudu.

Hector predstavi Rubi svom najboljem prijatelju, mladom ortopedu Alejandru. Istog trenutka među njima rodi se strast i ljubav. Maribel je radosna jer se Rubi konačno zaljubila u bogatog, zgodnog doktora koji će ispuniti njene snove. No, Alejandrova obitelj nije bogata i Rubi mora odlučiti hoće li se udati za svoju ljubav ili nastaviti potragu za bogatstvom...
glumci:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
RUBI (Barbara Mori)
Rubi je obdarena nevjerojatnom ljepotom. Razmjerno siromašna, sanja o bogatstvu i odluči iskoristiti ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti život o kakvom je sanjala.
Zahvaljujući ljepoti manipulira svim muškarcima osim Alejandra, u kojeg se zaljubljuje i protiv svoje volje. Odnos s njim je buran – naizmjence pun ljubavi i mržnje, pa Rubi odlučuje ostaviti ga i provesti život bez ljubavi, ali u bogatstvu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ALEJANDRO (Eduardo Santamarina)
Mladi ortoped potječe iz srednje klase. Zgodan je, samouvjeren, odlučan i inteligentan.
Za njega, ljubav je najvažnija od svega, ali je realan i objektivan u planiranju budućnosti. Samo je Rubi u njemu probudila emocije koje su ga "izbacile iz ravnoteže". Premda ga ona ostavlja radi drugog, on je i dalje voli.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
MARIBEL (Jacqeline Bracamontes)
Maribel je djevojka koja živi bez majke. U djetinjstvu je u prometnoj nesreći ozlijedila nogu i ostala je invalid. Lijepa je, obrazovana, plemenita, iskrena i otvorena srca. Njena je invalidnost više psihička nego fizička. Zbog ozlijede otac i dadilja Pancha previše brinu o njoj, a njena je jedina želja da se osamostali. Ludo je zaljubljena u Hectora i teško prihvaća da su je izdale dvije osobe koje je toliko voljela.
Image Hosted by ImageShack.us

HECTOR (Sebastian Rulli)
Hector je talentirani arhitekt, zgodan, otvoren i strastveno predan poslu. Živi s rođacima otkad je kao desetogodišnjak ostao bez roditelja. Odrastao je u obilju i naviknut je na lagodan život. On je Maribelin zaručnik. Iskreno ju voli sve dok ne upozna fatalnu Rubi
Rubin Kraj
kao što svi znamo Rubin kraj nije bio najbolji...Rubi padne dok se svađa sa Alejandrom sa vrha visokog stubišta,ne umre no ostaju joj na licu posjekotine te ostaje unakažena,ne samo to nego joj je i amputirana desna noga od koljena prema dolje!no ni unakažena,Rubi se ne predaje te odlazi na Alejandrovo i Maribelino vjenčanje odlučna im uništiti sreću,iako to ne uspije ona razgovara sa malom nečakinjom Fernandomte joj kaže da če se oni uvijek viđati ali da niko to ne smije saznati...



Fernanda odrasta posječujući siromašnu i unakaženu tetu Rubi,18 godina kasnije Fernanda postaje slika i prilika nekad lijepe Rubi a teta joj zadaje važnu zadaću:otiči u bolnicu i zavesti Alejandra i njegova sina Carlosa kako bi Maribelina obitelj bila uništena...Fernanda ulazi u Alejandrovu ordinaciju i strastveno ga poljubi...KRAJ



Post je objavljen 26.12.2007. u 13:02 sati.