Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirashakira4

Marketing

Laundry Service-što znače pjesme

Objection (Tango) - Pjesma govori o tome kako je djevojka prevarena i kako momak po stotinu puta pomene ime druge cure dok njeno barem nikad.Kako se ona opet raspada od svega u njegovim rukama ali opet odluci ojacati i bude bolja od njih.

Underneath Your Clothes - Lagana, ljubavna pjesma govori o tome kako bi svaka djevojka trebala znati da ispod odjece njenog muškarca je njena teritorija, govori kako to djevojka zaslužuje tu teritoriju jer je bila dobra cura.Govori kako sve misli djevojke se skrivaju ispod njegove odjece..

Whenever,wherever-Pjesma koja je definitivno najveci hit ovog albuma govori o tome gdje god i kako god oni bi trebali biti zajedno jer im je tako sudeno, ona ce biti tu a ona ce biti blizu. Ujedno ova pjesma je jako prouzrokovala je skandala zbog stiha gdje ima "Super što moje grudi nisu velicine kao planine pa da se ne zbuniš" jer novinari su odmah poceli širiti da ce Shaki povecati grudi.

Rules- Opet ljubavna lagana pjesma koja govori kako djevojka moli decka da joj se zaklete da je voli da je mora voliti i da ce to trajati zauvijek kao bajka i to sa sretnim krajem.I da ne treba on da nigdje da ode jer ona ce ga opet naci jer to je pravilo..

The One- Ljubavna pjesma govori o tome kako je on jednini kojeg ona treba i iako joj je kuca daleko ako je on sa njom uvijek ce biti blizu. I da njen život je tek poceo sa njim..

Ready For The Good Times- Pjesma govori kako je djevojka spremna je dobra vremena i spremna je da dobije sve sada kada nije sama ignorirati ce sve samo ce krenuti svojim putem..

Fool- Pjesma govori o tome kako on je može udarati, bacati na pod jer to ce je samo natjerati da ce ga zauvijek samo zamrziti.Ali ona nije kriva što je fool jer njeno srce ce biti uvijek zatoceno u njegovom..

Te Dejo Madrid- Pjesma na španjolskom govori o tome kako napušta svoj voljeni Madrid...

Poem To A Horse- Govori o tome kako ona ga opet napušta jer je pun sebe i samo voli sebe i ako se opet vrati to je zbog toga jer opet ne može bez njega..

Que Me Quedes Tu- Pjesma opet ljubavna govori o tome kako ona ce opet njemu jer je on cuva onako kako momak treba i gdje god ona bila i šta god tražila ona ce opet potrcati njemu u zagrljaj.

Eyes Like Yours- Nigdje na svijetu ne postoji nitko poput njega, i zato ona ima samo jednu želju,a to je da bude s njim.Pjesma ima i u arapskom stilu,vrlo zanimljiv zvuk,napravljen taman na dovoljno dobar nacin da pjesma ne bude dosadna.

Suerte- Pjesma je na španjolskom (Whenever,Wherever) Pjesma koja je definitivno najveci hit ovog albuma govori o tome gdje god i kako god oni bi trebali biti zajedno jer im je tako sudeno, ona ce biti tu a ona ce biti blizu. Ujedno ova pjesma je jako prouzrokovala je skandala zbog stiha gdje ima "Super što moje grudi nisu velicine kao planine pa da se ne zbuniš" jer novinari su odmah poceli širiti da ce Shaki povecati grudi.

Te alviso,te anuncio- Pjesma na španjolskom (Objection).Pjesma govori o tome kako je djevojka prevarena i kako momak po stotinu puta pomene ime druge cure dok njeno barem nikad.Kako se ona opet raspada od svega u njegovim rukama ali opet odluci ojacati i bude bolja od njih.
Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 23.11.2007. u 19:39 sati.