Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paliangeo

Marketing

Prizivanje demona

DEMONI SE NALAZE LJEVO TJ U BOX - evima


Dobro pročitajte prije bilo kakvog izvođenja:


Uvod:



Postoji mnogo nacina za prizivanje Demona. Onih nehumanih i onih humanih. Postoji mnogo teorija o Demonima. Onih manje vjerojatnih i onih vide vjerojatnih.

Ja cu vam dati neke savjete iz mojih iskustava. Vi ih uzmite i radite s njima što hocete.

Postoji jako puno Demona. Neki su Luciferovi, a neki nisu. Neki su prijateljski raspolozeni prema covjeku dok prizivanje odredenih Demona moze donijeti poteskoce, pa ponekad i smrt. Nekima Demoni sami prilaze, dok drugi moraju napraviti puni ritual da bi ih odredeni Demon posjetio.



Demoni imaju svoja tijela "od krvi i mesa" negdje u zvijezdu Orion. Ovdje dolaze astralnom projekcijom i ponekada teleportacijom. Vi morate razumjeti da su Demoni dosegli basmrtnost vrlo vrlo davno (Npr. Azazel kaze za sebe da je star 600,000 godina) i da su puno puno puno razvijeniji od nas u svakom smislu. Ono sto vam se cini nemoguce mozda vam je samo nashvatljivo - no ne i nemoguce.



Demoni su osobe kao i mi. Vrlo stare, vrlo mudre i vrlo ponosne osobe.

Postoje tehnike prizivanje koje su sramotne. Kao upotijeba zastitnih krugova, sumpora, krscanskih kojekakvih sranja. Koristite ovo na svoju odgovornost. Upozoravam vas, Demoni su se jako osnazili u zadnje vrijeme i ako im se ne svidi vasa tehnika prizivanja (koliko god vi imali dobru namjeru s njom) rezultati mogu biti katastrofalni.

Ako odlucite prizivati demone tehnikom koju ja sama koristim i ako imate vec sklopljen savez, sve ce biti u redu.

Demoni su stari Bogovi koji su bili vrlo postovani u proslosti. Njihova glavna funkcija bila je, kao i sada, ucenje covjecanstva da dostigne Bogove.U ovome su jednom bili sprijeceni. Ali nece i drugi put.

Demoni trebaju postovanje. Prizivajte ih u ugodnu atmosferu, bez kojekakvih gluposti.



Sto trebas znati prije prizivanja:



1)saznaj o demonu sve sto mozes saznati. Pogledaj u popis demona i nauci sto vise o njemu.

2)znaj zasto zelis prizvati demona

3)znaj sto ces mu ponuditi zauzvrat

4)znaj metodu kojom ces ga prizvati



Postoji vise nacina komunikacija s demonima:

-demon prica s nama kroz nase misli

-vidimo i cujemo Demona

-demona nam se prikaze u dimu tamjana ili drugacije

-objekti u sobi se micu

-demon se pokazuje kompletno



Prizivanje Demona:

Kao prvo trebas naci simbol demona i nacrtati ga na papir. Meditiraj na ime znak demona.

Izgovaraj slijedecu molitvu:



U ime Sotone/Lucifera, vladara Zemlje, Boga svemira, pozivam sile tame da obasjaju svoju paklensku moc nad mene. Boze Sotono, s tvojom milosti, molim te da stvoris moc u mome umu da ucini sve sto poželim. Uz tvoju pomoc o mocni Boze Sotono koji kraljujes uvijek i zauvijek. Molim te da potaknes _________ (ime demona) da se prikaze ispred mene da bi mi dao istinit i iskren odgovor, da mogu postici sto zelim, nudeci sto je njemu potrebno. Ovo trazim s puno postovanja u tvoje ime, Boze Sotono. Oce, smatraj me vrijednim.



U popisu Demona imate i njihove boje svijeca i planete (po njima mozete znati koju vrstu mirisnih stapica da uzmete i sto ponuditi zauzvrat), takoder i sto su njihove specijalnosti. U principu, prvi put demona treba prizivati po noci.

Kada zavrsis s prizivanjem, uzmi sigil(Demonov simbol) i stavi ga na neko sigurno cisto mjesto i tretiraj ga uvijek s postovanjem.
Sigli

Post je objavljen 14.11.2007. u 21:15 sati.