Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

..parental care..

Inspirirano još jednom pulskom ličnošću (pitam se sjeća li se itko ove)


Šara: Rastislav

9 navečer, srednje devedesete, negdje na pulskoj rivi. Žena u svojim četrdesetim, prljavo plave kose, neukusno odjevena u topić koji je izašao iz mode prije 20-ak godina, jako kratkom minicom od lošeg platna, jeftinim štiklama iz još jeftinijeg kataloga (tada Neckermann nije postojao), je čekala na tom ozloglašenom mjestu. Pomalo se smrzavala, tako da je iz svoje oronule kožne torbice izvadila pljosku, poklon jedne mušterije, i ugrijala se s par gutljaja najjeftinije rakije. Zatim je izvadila ruž za usne, namazala par slojeva po svojim ispucanim usnama, te popravila topić kako bi dobila na dekolteu, koji nije bio bog zna što. Nervozno je mijenjala težinu sa noge na nogu, nadajući se da joj vene neće iskočiti u tom trenutku. Izvadila je kutiju Benstona, izvadila jedan španjulet i pripalila šibicom. Dok je uvlačila prvi dim, na drugoj strani se pojavio jedan starac. „Prva mušterija“, pomislila je ona i dobro ga odmjerila. Bio je to penzić iz kvarta, kasne pedesete, sa popriličnom sumom na računu (primao je talijansku penziju), čija je žena nedavno umrla, pa je čuo, od kolege s kojim je pio pivo u parkiću, gdje bi mogao dobiti malo „nježnosti“ za sitne pare, ako mu se Bog ili Viša Sila smiluje i dopusti da mu se digne miško (koji je bio mrtav već par godina). Imao je osjećaj da će mu se danas posrećiti.

- Dobro jutro, prozborio je starčić, došavši do žene.

- I tebi. Dakle, što ćemo?, hladno je odgovorila žena.

- Ja sam mislio…znate, odavno nisam, pa bih htio…, starac je bio zbunjen, poput nekog dječačića kojem je ovo bio prvi put.

- U redu. 400 kuna unaprijed za sat vremena, ako želiš perverzije, dodatno plaćaš.

Starac je izvadio uz džepa poveći svežanj novčanica. Izbrojio je 4, i drhtavim rukama joj predao iste. Ona je pohlepno zurila u svežanj, nadajući se da će ga izmoriti toliko da zaspe i ukrasti mu ostatak i tako si osigurati pozamašnu količinu alkohola, nešto malo jela i topli smještaj na tjedan dana u nekom jeftinom hotelu na periferiji grada.

Kad je dobro razradila plan, uhvatila je starca za ruku i povela ga je prema željezničkom kolodvoru. Dok su gazili po prašnjavom putu, starac je znatiželjno upitao kamo će. Nije dobio odgovor. Nakon 10-ak minuta pješačenja, skrenuli su prema napuštenoj plažici, na kojoj su bile privezane dvije barke, koje su tamo vječito stajale, kao da su vlasnici na njih zaboravili već odavno, a more im je izjedalo trup, sa kojega se boja već odavno ogulila. Dovela ga je do jednog osamljenog djela, okruženog sa svih strana grmljem, i dobro izoliranog. Na tom mjestu je stajao stari madrac, a sa strane par napola iskorištenih svijeća. Dok ih je žena palila, starac je ogledao malo oko sebe. Na zemljanom podu iza madraca ležalo je 10-ak nasumice pobacanih rabljenih kondoma. Naredila mu je da skine hlače i sjedne na taj madrac. Svjetlo je obasjalo njegov smežurani penis i rijetke, sijede stidne dlačice. Kako je sjeo, tako je ona pored njega. Uzela je njegovu stvar i počela lagano navlačiti. Prošlo je dobrih desetak minuta dok ovaj nije pokazao znakove života. Napokon je počeo slabo pulsirati, te ga je ona smjestila u svoja usta, između goleme rupe, koju su jednom davno krasili njeni zubi. Pušila ga je nekoliko minuta, pa kad je shvatila da se više od ovoga neće skrutiti, izvadila je iz torbice kondom i stavila ga na starčev ud. Zatim je ustala, skinula gaćice, podigla suknju i posjela se na starčićev ponos. Stari je umirao od sreće. Počela je lagano jahati starca, pa je sve brže i brže miješala kukovima. Za živo čudo, počela je osjećati malenu ugodu, iako je to najmanje očekivala od ovog starca. Starac čitavo to vrijeme nije skidao osmjeh sa lica. Nakon samo pet minuta, stari je počeo glasno uzdisati. Nedugo zatim je svršio. Ona je to osjetila i maknula se s njega. Očekivala je da će se svaki trenutak srušiti, iscrpljen. Tako je i učinio. Ali, odjednom se počeo hvatati za prsa i grčiti. Uhvatila ju je panika, jer je bilo očito da starac umire od srčanog, i to baš na njenom teritoriju. Brzo je zgrabila onu lova iz džepa, vrisnula kad je vidjela njegova, pjenom ispunjena, usta. Na brzinu je pokupila svoje stvari, sve kondome sa poda, kako bi uništila dokaze o svojoj prisutnosti na tom mjestu, i počela bježati. Pogledala je oko sebe, ali nikoga nije bilo. „Uf, dobro je. Nitko mi neće ništa moći. Sad samo moram promijeniti poziciju, i sve će biti u redu.“, pomislila je. „Ajd', barem je uživao, dok nije crk'o. i to je nešto. A i lova je tu.“ (…)


FIN


Inače, ova…hm…dama je stvarno bila prostitutka koja je, po pričama koje su kolale sa svih strana, zadovoljavala isključivo penziće, i navodno patila od AIDS-a. Koliko su to točne informacije, ne zna se, ali je bila stalno u društvu starijih ljudi i viđena kako ih ljubi i slično, tako da priča nije izmišljena.


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 29.10.2007. u 12:17 sati.