Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Pero Drkalo




(inspirirano pulskom urbanom legendom)


švrlja: Arachidus


"Oh, tako si fina, tako glatka, tako topla", dahtao je sredovječni muškarac natežući svog majmuna gladajući pohotno šesnaestgodišnju kćer svoje susjede, koja je preko puta ceste u svojoj sobi plesala na neki kvazi hit popularne skupine feminiziranih-emo-komercijalnih-maloljetnih-švaba wanna be-metalaca Tokio Hotel. U njegovom umu je mlado, blijedo i nadasve glatko tijelo susjedine kćeri u divljem galopu jahalo njegovu tvrdu, slinavu, nezasitnu kurčinu.

Toplo sjeme mu se rasulo snažnim štrcajima po prozorskoj dasci, a Pero je zabacio glavu slineći po svom starom plavozelenom puloveru nošen sladostrasnim orgazmičkim grčem, naravno, u njegovoj glavi je sjeme završilo razmazano po susjedinoj kćeri. "Vrijeme je za pivo", rekao je Pero sam sebi i krenuo poput mnogih nezaposlenih sredovječnih muškaraca u Puli do svojeg omiljenog lokalnog minimarketa na hladnu biru u dobrom društvu sebi sličnih beskućnika, skupljača boca, frustriranih Uljanikovaca i nezaposlenih invalida domovinskog rata sa ili bez PTSP-a.

"Nema ničeg boljeg od hladne pive nakon dobre ševe", promrmljao si je u bradu otvarajući svoju prvu Žuju. Nakon još tri Žuje i sendvića od čoška polubijelog kruha s mortadelom u hladu razgovora ugodnog sa svojim kompanjonima, Pero se sjetio da bi mogao poći i nešto zaraditi. Sjeo je na prvi Pulaprometov autobus za Verudu Porat, preko puta postarije dame od šest banki, koja se po njegovom mišljenju jako dobro držala. Pero je osjetio kako mu se pjevac budi, i prije no što si rekao keks, mazio je svog majmuna preko starih izlizanih rifli na opće groženje dobrostojeće dame, čije su pomalo oviješene ali pozamašne grudi veselo plesale pod njegovim palacajućim jezikom u njegovoj mašti. Dama je brže-bolje izišla na slijedećoj stanici, a Pero je svoju nezasitnu napaljenost prebacio na dvije studentice koje su veselo ćakulale na zadnjem sjedištu busa. Menaž'a'tra sa studenticama je bila jedna od njegovih omiljenih maštarija, pa makar se radilo o anoreksičnoj plavokosoj studentici prištava lica i obilnog poprsja i njenoj još prištavjoj i puno krupnijoj prijateljici minisisica čiji je hobby bilo žbukanje svog lica litrama tekućeg pudera svakog jutra prije kave i nakon ispuštanja viška balasta u WC školjku. Nije trebalo još puno trljanja, a Pero je opet zabacio glavu osjećajući kako mu toplo i ljepljivo sjeme puni boxerice.

Na Verudi Porat se pridružio lokalnim i bosanskim bauštelcima u zidanju garaže za novi porsche cijenjenog hrvatskog samoprozvanog "doktora" fizioterapije i bogatog puljana koji je rehabilitirao i samu legendu hrvatskog tenisa – Gorana Ivaniševića, kao i mnoge druge hrvatske slavne "športaše". Favorit se točio u zlatnožutim rijekama punih hmeljastih mjehurića i močio suha grla prašnjavih zidara. Na Perinu radost, put do najjeftinijeg dućana je prolazio kraj obližnje osnovne škole, za čije su se velike prozore obožavale ljepit njegove oči gladne prerano razvijenih sedmašica i osmašica u minjacima i dubokim dekolteima. Nakon što je još jednom istresao majmuna na lik neke maloljetne crvenokose koke skriven u grmlju tijekom velikog školskog odmora, Pero se vratio s pivama i dovršio svoju bauštelu, te dobio na ruke sedamtesetak kuna za svoj doprinos garaži.

Na svoju žalost praznim busom se vratio u centar i zasjeo kod istog društva pred minimarketom. Popio je još dvije Žuje, okladio se u tri pive sa šezdesetipet postotnim invalidom domovinskog rata da je Tuđman bio gay, vratio boce i otišao doma odmoriti do večeri.

Grad je četvrtkom navečer bio pun maloljetnih, punoljetnih, droljastih, ljepih, gadnih, ulickanih, zapuštenih koka koje su Peri sve odreda bile jako jebozovne i on se nakon jednog prolaska prvomajskom ulicom morao otići olakšati za čajnu žličicu sperme u javni WC iz doba austrougarske vladavine kraj crkve na trgu svetog Tome. Olakšan, u obližnjem parkiću je sreo dvojcu svojih kompanjona iz minimarketa i maznuo s njima litru Vranca i litru i pol bambusa smućkanog sa Venus tetrapak vinom i Sky Colom.

Alkohol ga je već pošteno udario, pa je odlučio otići doma spremiti si "Talijanettu – maccaroni bolognese" za večeru, naravno, nije propustio priliku proći kraj disco kluba Uljanik, gdje se četvrkom odigravao "student party", pun naprlitanih dobro razvijenih curica u izazovnoj odjeći. Pjevac mu se opet veselo ocrtao pod hlačama dok je promatrao dvoje pubertetlija kako se bare u starom golfu prijateljevog tate. I već bi stari golf ulaštio svoju bež boju štrcajima Perine sjemene tekućine kada ga je uočila ženska polovica pubertetlijskog ljubavnog klinča, koja je instantano vrisnula uzrokujući da se njen baritelj trzne i Perinom pohotnom pogledu otkrije svu golotinju njenih snježnobjelih, nejakih grudi. Na žalost, vrisak je privukao obližnju ekipu metalaca, pa se Pero, kojem je taman orgazam došao do grla glavića, morao dati u trk dignutog koplja i napol spuštenih hlača preko Monte Zaro parka.

Izbjegao je nalet, tekućom hrabrošću obljubljenih, klinaca/metalca sakrivši se u prvi portun i napokon, nakon što je pričekao da mu erekcija splasne kako bi se mogao izmokriti na nečiji ulazni tepih, navukavši hlače. Zaključivši da je ovo bilo za dlaku, otputio se doma putem zastavši u McDonaldovom restoranu, gdje je svoje posljednje trideset i tri kune dao za veliki "Royal Cheese" menu sa Fantom. Te još jednom bacio majmuna u nesvjest u čistom WC-u dok je čekao da mu mnogo jebozovna cura za pultom složi fast-food večeru.

Doma se Pero ponovno pomokrio i upalio telku na RTL-ovu reprizu vručih događaja u Big Brother kući, psujući boga što ove sezone nema ni jedna dovoljno jebozovna stanarica da mu pruži malo stimulacije za još jednu drkicu prije spavanja, a na drugim TV postajama jedine pičke koje je našao su bile Hloverka i Vesna Škare Ožbolt koje su debatirale na temu "trebaju li hrvatski mediji biti slobodni u profašističkoj zemlji u kojoj živimo". Pero je naposljetku izvukao stari prašnjavi "Smokvin List" i drkao na sliku u križaljci, pošto još jedino ta stranica, uz onu sa gay pričom, nije bila slijepljena njegovim izlučevinama, a zatim je usnuo pijanim snom u kojem je bio gospodar harema sa tisućama mnogo jebozovnih koka svih uzraštaja, naraštaja i tjelesnih atributa.


Kraj



p.s. Kako vam se sviđa Arachidusov pulski realizam? Volio bi reći da su svi likovi izmišljeni, ali Hloverka i Vesna nažalost stvarno postoje, a za Peru svi u Puli znaju, iako ga još nitko nije upoznao.


Post je objavljen 15.10.2007. u 14:01 sati.