Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Kakav kandidat za premijera, takva stranka

Slika preuzeta s 24 sata
Jeste li se ikad zapitali što predstavljaju imena hrvatskih političkih stranaka? Recimo HNS je kratica za Hrvatsku narodnu stranku. Riječ narodna trebalo bi karakterizirati tu stranku koja je proizašla iz naroda i kojoj je narod na prvom mjestu (teoretski govoreći sve bi stranke trebale biti takve, ali eto HNS je odlučio to dodatno naglasiti).

A kako to izgleda u praksi? Kao što vidite na slici u prilogu, pripadnici te stranke koja se nabacuje narodnjaštvom bez problema parkirati će 2 sata na mjestu predviđenom za invalide. Da ironija bude veća na slici se vidi da je to Čačićev predizborni kombi kojim već nekoliko mjeseci kruži po Hrvatskoj predstavljajući sebe kao kandidata za premijera.

Taj isti Čačić nedavno je izjavio na televiziji i da bi uvozio katoličku radnu snagu te eventualno bošnjake muslimane, dok bi ostalima zatvorio vrata. Tu se u biti radi o najobičnijem govoru mržnje i širenju netolerancije na vjerskoj osnovi i da je Hrvatska kojim slučajem uređena država Čačić bi već odavno odgovarao pred pravosuđem zbog takvog govora, a kombi na slici pauk bi uklonio u roku od 10 minuta s obzirom da se lokacija na slici nalazi nekih 300m zračne linije od deponija Zagrebparkinga.



Post je objavljen 23.09.2007. u 12:47 sati.