Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

PER ASPERA AD ASTRA

(doslovno)

Evo još jedna "tabačina", ovaj put moja, nadam se da nismo toliko superiorni i da ste nešto shvatili.. također, ovo će biti zadnji u komadu, očito ću morati opet pisati u nastavcima, te potaknut prijateljskim kritikama da su mi sve ribe/likovi površne i generalizirane, odlučih počet pisati sagu gdje će riba biti glavni lik.. wish me luck & have fun reading..


našvrljao: Arachidus


Dio prvi

"Aaaa...", čulo se otegnuto Arachidusovo javljanje na telefon, kosa crta, buđenje.

"Jesi za kafe?", zacrvrkutao je Rastislavov glas nošen signalom s drugog kraja malenoga grada. Arachidus je pogledao na sat, 9:34, "Fossi matto(tal. nisam lud)", pomisli.

"Neeee...", otegnuo je, sklopio Rastislavu i okrenuo se na drugu stranu u pokušaju da bezuspješno opet dozove isti lijepi san.. Telefon je opet zazvonio.

"Aaaa..."

"Daj ne seri i ustani se, gremo na kafe.."


"Već je 9:34, još nije doša'. Pizda mu se zgadila", grmila je Astra u sebi dok je na otrcanoj stolici jednog od elitnijih gradskih kafića čekala svog frajera s kojim je dogovorila jedan od onih "razgovora".

"Ej bejbe", pozdravio ju je srednje visok zalizani frajer kojem se ispod svjetloplave Lacoste majce naziralo pravo malo bogatstvo mišične mase. Oni koji su ga malo duže poznavali, primjetili su kako se uvijek igra sa svojim ključevima, kao da želi da svi vide da on vozi novog BMW-a. Eh, da, ime mu je bilo Marko Krčić, ali svi su ga zvali Krco.

"Kasniš!", prekorila ga je malo punašnija, ali mnogo jebozovna Astra, koju njegov BMW nije previše zanimao čisto iz razloga što joj je bivši dečko poklonio najnoviji mercedes c klase.

"Ali bejbe, dogovor je bio u dvajs' do deset.", opravdavši je smijestio svoje "breskvasto" nabildano dupe zategnuto tankim lanenim hlačama u otrcanu stolicu preko puta Astrine.

"Nema veze, trebao si znati da ću ja doći ranije. To ti nije isprika. Jesi li donijeo ono?", prolomio se Astrin skvičav i pucketav glas interijerom polupraznog kafića.

"Jes'm bejbe, evo. Hepi lil' brzdej", pružio joj je paketić.

"Oj, Krco baš si srce. Jel to onaj koji sam odabrala? Onaj od bijelog zlata sa onim lijepim rozim kamenom u obliku srdašca na privjesku koji mi paše na novu LouisVitton torbicu?", eksplodirao je lažno mazni glasić.

U tom trenu, do njihovog je stola sjeo neki "hip-hop madafaka" wannabe. U svojoj tri broja većoj majci, četiri broja većim hlaćama, maramom oko glave i g-unit kapom smještenom pod strateškim kutem od 48', 2'', sav pun bling-bling kičastog nakita. I njega su roditelji nazvali Marko (to je valjda u toj generaciji bila moda op.a.), no ovaj se prezivao Prcević, zvan Prco. Preko puta bling-bling Prce je sjela Ona, Arachidusova muza, sjaj u oku Solusovom, oličenje ljepote, fifičanstva, zatucanosti i malograđanstva, Aspera (vidi epizodu "Solus i Aspera"). Astra je Arachidusova femme fatal, nekad davno su se voljeli, a sada se mrze, il bar to misle dok furaju svoj love/hate morbidni relationship koji svaki puta kada se sretnu završi svađom neviđenih razmjera, podmazanom činjenicom da unatoč tomu što ne komuniciraju, vole zagorčavati život jedan drugom..

Astra je odmah pažnju sa svog toliko iščekivanog malorođendanskog dara (silila je dečke da joj svaki mjesec kupuju te, tkz. malorođendanske poklone i to po njenom odabiru, a vi ste se već pitali otkud joj merđa, ne..) i svoje hrpe steroid.. ovaj.. svog dečka, usmjerila na svoju nešto vitkiju, no jednako jebozovno obdarenu konkurenciju koju je mrzila iz dna svoje zatucane duše (da, da, ako dosad niste shvatili i Astra je, citiram: "oličenje ljepote, fifičanstva, zatucanosti i malograđanstva" s razmaženošću loše odgojenog derišta, kosa crta, tatine princeze.). Mržnja je naravno bila obostrana, iako neshvatljiva, aš nit jedna od njih nije bolje upoznala onu drugu ("možda su je vukle iz neke druge dimenzije u kojoj su obje imale nešto samnom", rekao bi sada vaša umišljena svinj.. ovaj, rekao bi Arachidus ;-), no vjerojatno je to bila ona mržnja prema sponoruškoj-droljastoj konkurenciji .)

"Ej Prco, dis' legendo?", prepoznao je Krco svog drugara iz školskih klupa prve i jedine gradske gimnazije "Ivana Zabol Mekurčić-a".

"Oj Krco, nis' te vid'jo sto go'ina. Š'a ima stari?", odgovori mu "madafaka", pa su počeli onako seljački dovikivati se i tko čavrljati jedan s drugim u totalnom "IGNORE" komada koje su sjevale jedna drugoj mržnju očima.

Tada su u kafić ušetali i naši junaci.

"Đe?", upita Tommy, dok je Rastislav pogledom skinuo Astru, a Arachidus je, pogađate, pušio svoj drugi jutarnji nikotinski štapić.

"OoooOoooj, đe ć'mo sjest'?", ponovi Tommy, Rastislav je laganim korakom krenuo pogleda fiksiranog u Asperine sise, a Arachidus je počeo gunđati zašto su ga odvukli na ovo "fancy" mjesto.

"A može tu, š'a, isti shit gdje god da čičimo u ovoj bogatunskoj rupi. Kladim se da imaju odvratni razvodnjeni macchiato za kojeg te opljačkaju deset kuna.", odgovori mu Arachidus pokazujući stol na suprotnoj strani prostrane kavane od Aspere, Astre, Krce i Prce.

"Ne, idemo tamo", pokazao je Rastislav prema stolu odmah do Astrinog.

"Ala šu, sise ti opet pomutile mozak, daj pojebi nešto već jednom. Oj Tommy mate, će doć ona pizda od Weasleya?", čuo se pospani gunđ iz Arachidusovih ustiju dok je mrko promatrao kako Rastislavove oči napuštaju svoje duplje i polako puze, milimetar po milimetar, po Astrinoj pojavi.

"Može, da. Neznam, ja sam ga zv'o, pa bi trebao doć, njegova je ideja bila ova jutarnja kavica."

"Je, da, kad opere kosu. Daj prestani sliniiii..zijev..ti", bocnuo je Rastislava, pa se udobno zavalio u svoju otrcanu stolicu. Nije trebalo puno, da se njegove vlastite oči još uvijek pune krmelja sretnu sa parom očiju one koja nikad ne uzvrača pogled. "O-o... jebo te ja Rastislave i tvoje sise, odveo me đubre jedno pravo u osinje gnijezdo.", pomisli Arachidus, dok mu se Tommy zadovoljno smješkao primjetivši i sam da su sjeli na tri metra od Aspere, Rastislav je i dalje samo slinio.


Trideset i dvije minute kasnije, deset je sati i četrdesetšest minuta, Krco je otišao Prci pokazati svoj auto, Rastislav je i dalje zurio u Astru, Astra je i dalje mrko gledala Asperu, Aspera je prčkala po mobu i kriomice gledala Arachidusa, a Arachidus se trudio da ju ne gleda i da priča s Tommyjem koji mu se i dalje zlobno smješkao.


Deset sati i pedesetjedan minut, Rastislav je krenuo u akciju, a ostalo je, kao i obićno, otišlo u povijest.



Dio drugi

Kad su se Krco i Prco povratili iz razgledavanja BMW-a, imali su što vidjeti, Rastislav je sjedio kraj Astre i već doslovno slinio po njenim dobrima, kako mu je to pošlo za rukom neću vam odati (jer neznam ni sam), no njegovom je "emo-proćelavom" te nadasve nenametljivom stilu teško odoljeti, pogotovo ako imate dečka kojem je njegov auto važniji od vas, Arachidus i Aspera su također sjedili za istim stolom i ljutito mahali rukama, pa je bilo teško ne vidjeti da ima nečeg među njima, a Tommy je, fučkajući himnu liverpoolskih navijača uživao u prizoru i patio od usamljenosti (on je, najme, vrlo društveno ovisna osoba..tkz. social junky). Tommy je prvi i primjetio povratak steroidne planine ljutitog pogleda od Krce i madafaka zbunjenog Prce, no nije stigao niš reć, a Krco se već nadvio nad Rastislavom poput crnog kumulo-nimbusa nad zbunjenim kampistom koji pokušava na buri postaviti svoj oldschool šator. Glasan "ŠPLJAK" koji je odjeknuo kada su se Asperin dlan i Arachidusov obraz u žaru svađe sreli, je, srećom, prekinuo Krcovu nadolazeću oluju ljubomore nad nemoćnim Rastislavom i droljastom Astrom, pa su svi u čudu stali promatrati kako se Aspera ustaje sa stola i odvlači svog "madafaku" van iz kafića, pritom skoro pregazivši Weasleya čija se mrkvasta tikva pojavila na stepeništu, kosa crta, ulazu u kafić. Weasley je, za razliku od gnomastog Rastislava, žilavog Arachidusa i đombastog Tommya, dovoljno mišićno obdaren za kontrirati Krci, pa je, nakon što mu je Tommyjev pogled donekle objasnio situaciju, stao odma do Rastislavovog uzglavlja i širio se Krci da odmjere tko ima veći obujam bicepsa, tricepsa i raznoraznih višeglavih lepezastih mišića. Krco se osjetio brojčano i mišićno nadjačan, pa se poput Aspere mrzovoljno pokupio odvlačeći nevoljnu Astru za sobom.

"Koj se kurac tu odigrao, ha?", upitao je Weasley nakon što se zrak rasčistio.

Tommy mu je objasnio kako je Arachidus sreo bivšu, a njegov brat našao buduću, na žalost nabildanog frajera kojeg je imao čast i sam upoznati.

"Aha, aha, ko je car? Lavovi-tigrovi, kako se usro, ha, koja sam ja manga..", stao je likovati na svoj uobićajeno "najveći frajer sam mila majko do alfa centaura i natrag" način, a iako bi mu inače Arachidus nasro sve živo na tu njegovu nepotkovanu umišljenost, ovaj put nije ni zucnuo obgrljen crnim oblakom vlastitih misli i mučen sopstvenom paroksizmalnom tahikardijom. Rastislav je naprotiv, uživao u svojoj erekciji i razmišljao u pinky oblacima što bi sve voljeo raditi s Astrinim sisonima koji su ga neodoljivo podsjećali na nikad prežaljene Wookijine (sorry brate, morah, Sex Pistolsi su krivi, majkemi), tako da je jedino Tommy morao "uživati" u Weasleyevom likovanju, no nit se on nije preveć žalio, jer rađe to, neg da nas je onaj frajer prebio radi ..khm.. Rastislavove donje glave..



Dio tretji

Dvadesetri sata i pedesetšest minuta, naši junaci su daleko od svog blaženog sna među vlastitim plahtama, već u Weasleyevom autu krstare gradom i špiciraju komade lagano cugajući pive i tamaneći nikotinske štapiće je'an za drugim. Negdje u to vrijeme na omiljenom gradskom opijalištu, kosa crta, šetalištu, čizme-minjak-dekolteićdopupka-finjak skockana Astra vrišti na svog od planine odvaljena momka zašto ju je pustio samu jutros u kafiću.

"Ali bejbe, Prco je stvarno htio vidjeti mog plavog pitona(tako zove svoj BMW, ne budite perverzni:p), a ti se nis' odma' trebala osvećivat' mi se s onim kržljavcem", branio se Krco stjeran u kut žestokom ženskom kontraofenzivom.

"On barem zna kako postupati sa damom(?!), za razliku od tebe neotesane seljačine", žustro ga je napadala.

"Ali bejbe, ", tu je Krco malo zastao jer mu se na spomen Astre i dame u istoj rečenici u glavi pojavio pojam DROLJA(jebiga, čovjek je bar realističan), pa je nastavio tepajući da je omekša:"znaš da tvoj mali Krco-iskrofrco sam' tebe voji".

Nešto malo dalje, u istoj ekipi, nakon što je tog podneva iziritirana susretom sa "seronjom" nogirala Prcu, Aspera je naslonjena na haubi crne golf petice iz koje je treštao za takvu bagru neizostavni Kitićev "Šampanjac", opijena redbull votkom balila svog novog frajera, petog ovaj tjedan, no unatoč tome da je ovaj obećavao sa svojim "izpirsanin" jezikom, nije se mogla oteti sjećanju na da se onaj (citiram:))"odvratan si, jadan i gadiš mi se!
" debil kojeg je mrzila, ljubio bolje. (Lucifera mi, grozan sam).

Aspera, zadubljena u "udara u glavu k'o šampanjac" i "slin-slin-slin, drool-drool-drool" zvukove, nije ni primjetila kad se nedaleko parkirao metalik punto iz kojeg je treštila Led Zeppelinova "Gallows pole" i iz kojeg su na noćno svjetlo izišla četvorica opskurnih tipova: dlakavi, proćelavi, crnomanjasto-trbušasti, pogrbljeni tip sa "umjetničkom bradicom"; crni, krupni, salasti frajer anđeoskog lica u plavoj kockastoj košuljici; dugokosi, naranđasti nabildanac u demode obleki sa kraja najbolje ere heavy metala i hard rocka; te visoki smeđokosi bradonja u ispranim trapericama i crnoj spitki.



Dio četrti

"Ma di baš tu sine razmetni?!", otkresao je bradonja naranđastom.

"Pa š'a nisi skužio da su tu oni seronje od jutros, PLUS, njihova ekipa", nadovezao se salasti pa nadodao: "Najebali smo."

Pogrbljenom je trebalo pune dve sekunde da uoči, deset metara udaljeno, Astrino prsno bogatstvo, nažalost, toliko je trebalo i Krci da uoči Rastislava i ekipu.

"Oouu, SHIT. Evo ga, vidio nas je, dolazi", očajavao je Tommy.

"Baš nas neće sreća, evo ga skuplja ekipu, a i ona koza je tamo", prosikta Arachidus snimivši Asperinu plamenu kosu kako se bali sa niskim svjetloputim tipom.

Weasley još jedini nije skužio da su u situaciji "bori se il' bježi", no sinulo mu je kada im se petorica kršnih momaka stala približavati ljutitih pogleda, a još trojca stala širom ceste, onemogučivši im bijeg autom u, na Tommyevu veliku žalost, jednosmjernoj ulici.

"Oj, ti s' onaj koj' je jutros nešto dirao moju curu", važno je doviknuo Krco naglasivši ono "moju", kada su se ostala četvorica komšija poredala iza njega, šireći se u stilu "brate mnogo sam jak" i čineći svojevrsnu homogenu cjelinu "no brains, only muscles", koja je Arachidusa neodoljivo podsjećala na razglednicu Alpskog gorja.

"Ma di, to je bio njegov odraz u ogledalu koji mnogo voli da šmeka tuđe drolje.", oglasio se Arachidus nonšalantno motajući cigaretu naslonjen na Weasleyev auto.

"Š'a si rek'o debile jedan, pička ti materina?", proderao se Krco nakon početnog šoka što ga netko u tako nezavidnoj situaciji još ima i muda podjebavati.

"Bravo care, baš ga znaš usrati, tu mi se frajerišeš a koljena ti klecaju od ovih hodajućih planina.", pomislio je Arachidus pa rekao: "Ono š'a si čuo, fotticulo(tal. peder)". Weasley se također proširio u stilu "brate mnogo sam jak", no na izrazu lica mu se očitavala kakica u gaćama, kao i na Tommyevom koji je proklinjao donju glavu svoga brata i Arachidusovu glupu jezičinu. Rastislav, napokon prestavši razmišljti o Astrinim sisama i uvidjevši gravidnost situacije izustio: "Čuj prijatelju, nisam znao da je tvoja, nije mi rekla, da sam znao, ne bi' joj nikada prišao".

Krcovi frendovi se odvališe od smijeha kada se ovaj proderao Astri: "Vidiš ti za koju bi me pizdu mijenjala", te je, neizdržavši, nakon kraće stanke nadodao: "pa gle samo koju krntiju voze".

"Ej, moj auto je najbolji od svih ovdje", opravdao se povrijeđeni Weasley zaboravivši da si je rekao da će šutiti kako nebi bio zaista, fizički povrijeđen.

"jedina pizda ovdje je ona u tvojim gaćama. Nije bitno k'o ima bolji auto, debilu, bitno je da si očito papak k'o bi te ova tvoja drolja mijenjala za mog frenda ovdje, znaš šta kažu za muškarce koji kupuju skupe aute?", prosiktao je Arachidus nonšalantno pušeći svoju vješto smotanu cigaretu. Ni sam nije znao koj mu je kurac da izaziva vraga, no, liptio je Solusovim bjesom odkad je vidio onu kozu kako se bali s drugim. Plain & simple, bio je ljubomoran i razbijale su mu se glave, al je budala smetnuo s uma ono što su mu sopstvena koljena klecajući ukazivala – da riskira svoju i glave cijelokupnog društva.


dio peti

Arachidus se nikad nije smatrao fizičkim ratnikom, više pjesnikom i ljubavnikom, no njegov ga je život više puta naučio da mora argumentirati oštar i neobuzdano otrovni jezik, pa je, razvivši treningom i silom (ne)prilika argumente, imao svog "asa u rukavu". Tommy mate također nije bio neki borac (osim onog sumo), ali njegova snaga je počivala u njegovoj enormnoj potrebi da se dokaže društvu, iako mu nije bilo milo da se mora dokazivati baš na ovim grdosijama. Weasley je imao velik opseg argumenta i vrlo samohvalno lajavu njušku, no njegov bed je bio što je duboko iznutra bio..eh..obićna pizda. Rastislav pak nije imao nikakve jače argumente, i sam pjesnik i ljubavnik, no ne izliven u istoj sredini k'o Arachidus, bar je imao muda popušiti batina, ili se bar nadao da ima.

"Š'a si rek'o debile jedan, pička ti materina?", neinventivno se ponovio Krco, koji je svoju masu nabio u istoj fancy teretani kao i njegovo društvo, a baratanje šaka isklesao na slabijim pastusima u jednom od lokalnih cajkaroških diskoklubova(ah, koj otužni sloj društva..)

"Ako ti voliš izikravati papagaja, ne znači da to volim i ja.", odgovor mu je stigao brzinom munje iliti Arachidusove alkoholom usporene i bjesom podmazane sive tvari.

"Gle, mi stvarno ne želimo nevolje, moj frend je malo popio pa nezna šta priča", javio se Tommy, pa pogledavši molećljivo prema bradonji upitao: "Jel tako Arachiduse?"

Arachidus mu nije stigao odgovoriti da nije tako jer su se u taj tren umiješale Aspera i Astra.

"A daj Krcić-iskrofrcić, nemoj maltretirati ove jadnike, obećao si mi da se nečeš više tući.", molećljivo se objesivši svom dećku oko desne ruke izrekla je Astra.

"Ne slušaj ju, poznam ovoga, on uvijek kaže što misli i nikad nije toliko pijan da melje gljuposti, jel tako Archy?", umiješala se Aspera grubo razdvojivši Astru od Krce i unijevši se istome u facu.

"To skoro zvuči kao kompliment iz usta jedne guske poput tebe, ali priznajem da ima pravo, gospodine Kurčiću-iskrofrčiću..", odgovori joj zlobnim tonom uz nadasve neprikladan dodatak.

"Ma ja ću tebe...!!", povikao je Krco, odgurnuo Asperu i nasrnuo ka Arachidusu. Ovaj ga je snimio kako se poput razjarenog bika zaletio na njega, pa se samo u strateškom trenutku odmaknuo, radi čega se Krco uzevši ogroman momentum skoro strmopizdio na grubi asfalt pun komadića razbijenih boca. Tommy i Weasley nisu bili te sreće, pa su, potpomognutim teškim pesnicama Krcinih prijatelja, za tili čas brojali zvijezde, Rastislav je pak vješto izbjegao upućenog mu ledolomca i brzo uzvratio dobrim starim šutom u jaja, što je bar izjednačilo broj sudionika u tuči poslavši frajera na vječna lovišta ošamućenih grubijana, kosa crta, novopečenih eunuha. Weasley je nekako stao na noge, pa počeo uzvračati udarce vlastitim mišicama-planinama, pretvarajući frajerovu facu u krvavo tijesto, dok je to isto ovaj radio i njemu. Tommy se brižan ni snaš'a ka' Weasley, pa je i dalje primao udarce poput vreće za box, no njegovo je pozamašno masno tkivo bar amortiziralo one u tijelo, kojih je ionako bila većina. Krco se oporavio, pa su on i Arachidus, neobazireći se na ostale, stali kružiti jedan oko drugoga, čineči pravi mali K1 meč za sebe. Krco je opet prvi nasrnuo, no samo da bi ga Arachidus spremno dočekao na svoj mae-geri, koji, nažalost, unatoč tomu što je bio majstorski plasiran, nije bio dovoljno snažan da zaustavi nalet steroidne gomile, pa se Arachidus prilijepio za vrata auta iz sebe, da bi već u slijedećem trenutko njegovo lice ugostilo Krcinu pesnicu. Arachidus se nije mogao sjetiti jeli ikada prije u životu osjetio tako snažnu tupu bol kod jagodičnih kostiju, a istovremeno su mu svi vratni kralješci pokrckali od siline primljenog naleta. Igrom slučaja je izbjegao drugu šaku koja je razbila prozor automobila. Krco se odmaknuo i stao proklinjati raskrvavljenu desnicu što je Arachidus iskoristio da mu lice bolje upozna sa svojim lijevim koljenom, izbacujući ga permanentno iz večerašnjeg plesa. Rastislav je muku mučio sa duplo većim frajerom, koji ga je, judo zahvatom strmopizdio na tlo, sprljavši mu odjeću. Rastislav se trgao iz sve snage, grizao, čupao (jebiga, kad si u stisci sve je dopušteno, slažete se?) no nije se mogao iskobeljati iz čvrstog zagrljaja hrpe mišića prokletog judaša, koji ga doduše nije mlatio šakama, ali mu je pokušavao izvući polugu. Arachidus je izvidio stanje na bojnom polju, te još uvijek malo ošamućen, sa zaletom ispucao glavu judaša (koji bi to gol bio da se odvojila od tijela!), pritom si polomivši nožne prste u mekanim patikama.

Rastislav se ustao, a Arachidus je izvukao svoj nož kako bi prijetnjom pet centimetara k'o britve oštrog čelika spriječio ostatak društva u naumu da im pokvari "stanje na terenu" priključivši se u obrani palih drugova. U to se vrijeme Rastislav obijesio oko vrata za glavu većoj mrgi koja je vježbala boksačke tehnike na njegovom sklupčanom bratu. Tommy se nekako lagano pridigao, i dok se mrga zabavljao Rastislavom, sumo body-checkom ih oboje srušio na tlo pa stao cipelariti mrgu iz osvete svojim jebeno tvrdim cipelama. Naposljetku, Weasley je izgubio bitku sa svojim rivalom (kasnije će isfurati teoriju da je to zapravo bio zamaskirani Chuck Norris) i naposljetku izgubio svjest, ostavljajući "zamaskiranog Norrisa" u ne puno boljem stanju od sopstvenog, ali slobodnog i sa dovoljno energije da se obruši s leđa na Arachidusa, koji mu je bio najbliži. Nakon dva dobro plasirana udarca u bubrege "Chuck" zgrabi Arachidusa i baci ga u obližnju stijenu, kosa crta, zid, što je ovoga naposljetku poslalo u slatki svijet snova.


Dio šesti

Dva tjedna kasnije, nakon što su Weasleya otpustili iz bolnice zbog višestruke frakture nosa i potresa mozga, svi još uvijek puni ratnih trofeja, društvance se našlo na piću.

"Čekaj malo, šta je bilo s onim frajerom koji me nokautirao?", upitao je Arachidus.

"Tri sekunde nakon što te zavalio u stijenu samo je zateturao i pao dolje.", odgovori mu Rastislav koji je prošao samo s par ogrebotina, pokidanom odjećom i uganućem desnog ramena.

"Da, bio je na traumi dva kreveta od mene, kontuzija mozga, sve u svemu okej frajer, priznao mi je da je on zapravo zamaskirani Chuck Norris (šta sam vam rekao), te da je došao posjetiti nećaka iz trečeg koljena...", javio se Weasley, čije je lice malo splasnulo, no još je uvijek podsjećalo na zgužvano tijesto za pizzu.

"Da, da, da.. mo'š misliti.. dobro šta se desilo s drugima?", prekinuo ga je Arachidus uvidjevši da Weasley opet zabrijava.

"A niš, pokupili su svoje pale, a mi smo pokupili vas dvojcu i opet smo se svi našli na hitnoj gdje su zadržali Weasleya, a tebe su pregledali, previli ti glavu i otpustili jer nemaš zdravstveno. Pa smo te odvukli doma jer hvala bogu živiš blizu, tog se sjećaš, ne?!", ispričao je Tommy, natuknutih rebara i pun modrica zaškripio je od bola pa pun entuzijazma nastavio: "Š'a ka'eš Rastislave, da mu kažemo?"

"Š'a da mi kažete?", iznenađeno će Arachidus koji se zabavljao pokušavajući pušiti sa natečenom i rasjećenom usnicom.

"Ona tvoja koza, kad si bio još u nesvjesti, plakala je kao kišna godina, cjelivala te i držala dok smo čekali da te doktori prime, a onda kada si došao na red i već polako počeo dolaziti sebi, samo te odjednom ošamarila, rekla ti je da si odvratan, jadan i da joj se gadiš, te prepustila te nama.", smješkao se Rastislav. Prasnuli su u bolni smijeh.

"A š'a bi s onom tvom droljom?", upitao je Weasley Rastislava.

"A niš, dobio njen broj i izašli na dva dejta, na prvom sam ju samo fukao, a na drugom smo počeli pričati nakon ševe, pa sam shvatio koliko je površna i razmažena te ju nogirao..", odgovorio je.

"Ili je ona nogirala tebe kad je shvatila da si bez prebite pare", izrekao je Arachidus, pa izbrisao Rastislavu smješak s lica, te se jaučući i šepajući odvukao do WC izpišati još ono malo krvi iz prebijenih bubrega.

"Al barem smo im pokazali i prebili ih!", ponosno je konstatirao Tommy.

"A jesmo kurac, u životu nisam dobio veće batine iz glupljeg razloga", začuo se Arachidusov glas iza ugla.

"Da, pravi se javlja, on je sve zakuhao", otfrknuo je Rastislav na što su ga Tommy i Weasley mrko pogledali.

"Šta?! Šta sam krivo rekao", upitao ih je zbunjeno.

"Ajde Parise šuti", odgovorio mu je Tommy.

Kraj


p.s. dragi čitatelji, kakav god dojam da ste stekli, mi smo full oké ekipa i nikada se ne tučemo..e..a ja nikad ne izazivam vraga, no to uostalom nije ni važno, aš su sva događanja, kao i likovi u ovoj priči u potpunosti djelo moje mašte, uključujući i mene osobno..hehehe.. Također, ispričavam se radi srpsko-hrvatskog jezika korištenog u priči, no trenutno čitam neke stare knjige iz doba Juge, pa sam malchice pod utjecajem tog "nepostoječeg" jezika. E i djeco, trenirajte kempo, il bar karate, trebat će vam...

p.p.s. nadam se da se onaj x hejter neće uvrijediti što sam posudio njegovu rečenicu, jebiga - svidjela mi se, a i podsjetila me na nešto lijepo..


Post je objavljen 20.09.2007. u 19:46 sati.