Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/promina

Marketing

Modernizacija prometnice u naselju Oklaj

Općina Promina objavila je u "Narodnim novinama" broj 36. od 03.09.2007 natječaj za modernizacija prometnice u naselju Oklaj.

Rok za dostavu ponuda je 18.09.2007. do 12 sati, za kada je zakazano i otvaranje istih u zgradi Općine Promina.

Svi ponuditelji bit će pisano obavješteni o ishodu javnog natječaja u roku od 15 dana (03.10.2007).

Početak i rok završetka radova: po potpisivanju ugovora o građenju, rok završetka radova 60 dana (znači najdalje do kraja godine, ako natječaj prođe bez žalbi).


To je bio ukratko sadržaj oglasa, a cijeli oglas možete potražiti u "Narodnim novinama" broj 36. od 03.09.2007


Oglas to ne navodi za ali ovi radovi prema nekim neslužbenim informacijama ukučuju kopanje kanala i postavljanje cijevi za odvodnju oborinskih voda na dionici Osmanovac centar Oklaja.
Nadam se da ovaj put radovi neće biti duži od 60 dana koliko je navedeno u natječaju, te da nećemo mjesecima preskakati otvoreni kanal koji čeka postavljanje cijevi koje "kasne u dolasku".
Isto tako se nadam da "višak" građevinskog materijala neće biti prebacivan kao prošli put ispred pogona Metal-sinta, pa sad tamo "nagrđuje" okoliš.
Valjda u Promini ima dovoljno otvorenih kopova rudnika u koje bi se mogao pohraniti višak otpadnog građevinskog materijala?

I još jedna vijest....

Danas sam dobio informaciju da je u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji objavljen poziv svim vlasnicima katastarskih čestica na trasi asfaltiranja ceste Čitluk-Bogatići prominski, da dođu u Općinu kako bi dobili na uvid dokumentaciju u kojoj se vidi o kojim se katastarskim česticama radi.
Više o ovoj informaciji trebao bi znati sutra, kad dobijem tekst spomenutog oglasa.




Post je objavljen 04.09.2007. u 19:38 sati.