Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

Slytherin by blood (part 2)

dvorac je veličanstven. tako velik i prostran, što me čudilo kako nisu saznali za njega. počeli smo hodati prema dvorcu. u glavi mi nije bila slika mrtve Rain, nego Miki. kako ćemo se moći nastaviti družiti kada sam joj upravo ubila rodicu??? ušli smo u dvorac i normalan bi čovjek rekao kako je jezivo, ali nije bilo. unutrašnjost je okićena kosturskim glavama i bakljama iz kojih je gorio zeleni plamen, po podu se proteže crni sag, a zidovi su bili mokri i mračni. uspeli smo se stubama koje su bile odmah ispred nas i ušli smo u sobu koja se prva vidjela. onda smo vidjeli da je u njoj sve puno portreta, tj. tajnih prolaza. došli smo do portreta br. 11.
- uđite ovdje! tu su vam jedna jedina vrata. - rejka nam je Maggie i otišla. nama nije preostalo ništa drugo nego smo prošli kroz portret i našli se ispred vrata. tiho sam pokucala i pustila Katie, Annu i Axa ispre mene. ušli su unutra i ja za njima. na krevetu je beživotno ležala žena gledajući pridošlice, a do nje... suza mi je kliznula niz lice. osoba je podigla pogled, te ustala i tiho prošaptala:
- Aicha! - dotrčala sam do lorda Voldemorta čvrsto ga zagrlila, te je i on mene. suze su mi tekle niz lice.
- zašto si nam zvao? - upitala sam ga.
- reći ću ti, ali prvo upoznaj moju ženu. - sjela sam pokraj žene u krevetu i uhvatila ju za ruku.
- što vam se dogodilo? - upitala sam ju.
- ti. što ti se dogodilo? - ispravila me.
- ja ću ti sve ispričati. sjednite. - rekao je Voldemort i stvorio 3 stolice na koje su sjeli Anna, Ax i Katie. - nedavno smo se borili protiv aurora i dobrog starog Pottera i njegovih prijatelja. nju je Potter pogodio Kedavrom, ali sam ja uspio spriječiti smrt pomoću staro-grčke kletve. i sada se probudila, još je slaba. i mislim da vi kao moji sljedbenici to trebate znati. -
- želim biti uz vas. - rekla sam mu. - mogu li se ovdje doseliti? -
- ne, aurori su saznali za dvorac. i ti moraš završiti školovanje. onda ćeš mi se pridružiti, kao i svi vi. i ne ubijajte. -
- kasno! - izletjelo mi je.
- što? - upitao nas je Voldemort, ali nije uspio sakriti oduševljenje u glasu.
- ja sam ubio svoju mamu. - odgovorio je Ax.
- a ja rodicu svoje frendice. - rekla sam mu i ja.
- tko ti je ta... frendica??? - upitao me.
- Miki... Mia Dear. - dodala sam.
- onda ćemo i nju ukloniti. -
- ne! - kriknula sam. - ne nju! molim te! -
- dobro, kako želiš. samo se nemoj previše odati. i... motri Pottera. -
- naravno da hoćemo! - rekla sam mu.
- usput, drago mi je da ste tu. Katie Lestrange, otac i majka toliko govore o tebi. dobrodošla! Aleksandar Satan, nije niti čudo što si ubio majku. Anna... Potter! - rekao je to tako da je naglasio zadnju riječ.
- samo Anna, molim lijepo! - siknula je.
- zašto ne Potter? -
- podsjeća me na onog dobricu. - rekla je bijesno.
- dobro, onda samo Anna. - još smo neko vrijeme pričali. ubrzo je počelo svitati i mi smo se morali aparatirati natrag. prošli smo pokraj Raininog mrtvog tijela i došli do jezera, te smo se zavalili ispod stabla.
- znači, moramo nastaviti motriti Lončara? - upitao nas je Ax.
- da! - odgovorile smo Anna i ja, te smo prasnule u smijeh.
- Lončar i družina upravo dolaze. - upozorila nas je Katie, pa je brže-bolje stavila povez na lijevu ruku, te i mi za njom. okrenula sam se i vidjela Rona, Hermionu, Ginny i Harryja kako dolaze. osmijehnula sam im se kako ništa ne bi posumnjali.
- bok! di ste? - upitao nas je veselo Ron.
- zar nije očito? - hladno mu je odgovorila Anna, ali je onda uhvatila Axov pogled i brže-bolje dodala. - kako Aichi stoji novi look? -
- bože sveti! - rekle su u glas Hermiona i Ginny.
- malo je... tamno! - zaključio je Harry. sjeli su s nama i ispričali nam kako im je bilo bajno i krasno. mislim ono, kao da je išta od toga bilo zanimljivo. nakon toga je dotrčala Miki.
- jeste li vidjeli Rain? - upitala nas je Miki.
- ne! - rekla sam što sam brže mogla. - Miki, možeš li doći? -
- naravno! - odvukla sam ju u školu u praznu učionicu.
- Aicha, što je bilo? -
- znam gdje je Rain? -
- gdje? -
- u Zabranjenoj šumi. -
- što će tamo? -
- leži na travi. -
- je li normalna? pa mogli bi je stvorovi napasti. -
- mislim da joj to više nije glavna briga. zapravo, više ih uopće niti nema. -
- kako? -
- mrtva je. -
- što??? -
- točnije... ubijena. -
- molim??? tkoje to napravio??? -
- ja. -
- daj, Aicha, ne nasmijavaj me, nije smiješno. -
- a ja se kao zezam? onda bi te ovo trebalo uvjeriti. - skinula sam povez s lijeve ruke. Miki je otišla do zida, te se blijeda na njega naslonila i skliznula dolje.
- onda me ubij. -
- Miki o čemu ti? -
- ubila si Rain, sada hoćeš i mene. -
- ne! upravo sam ja i odgovorila Voldemorta da te ubije. -
- molimŽ? -
- da, reći ću ti sve sammo se saberi. može??? -
- ok! reci! -
- jučer sam upoznala Axa. vidjela sam ga u Zabranjenoj šumi gdje sam ga i upoznala, te smo nas dvoje zajedno otišli do Anne. nas troje smo zatim pokisli i sjeli na rub jezera gdje se pojavila Axova mama. nešto ružnije, ali niti veličanstvenije nisam nikada vidjela. mene je opčarala i skoro ubila, ali ju je prije nego je mene ubila ubio Ax. zatim smo se zaputili u Hogwarts gdje nas je Filch odveo u ravnateljev ured zbog prljanja škole. tamo je Anna priznala da joj se gadi prezime i svi smo se promijenili. Dumbo nas je oslobodio kazne, te sam ja ostala kod njega da ga pitam je li moguće promijeniti dom, ali on mi je rekao kako nije. zatim smo Anna, Ax i ja vidjeli Katie i ona nam je ispričala kako je postala smrtonoša. navečer smo se zaputili u Zabranjenu šumu, jer smo osjećali kako nas netko čeka, a ja sam još osjećala kako nas netko prati. tamo smo vidjeli moje dvije nećakinje: Maggie i Amandu. onda je došla Rain i napala Amandu, te sam ju ja ubila. zatim smo se aparatirali do Voldemortovog dvorca. ušli smo unutra, te došli do tajnog prolaza koji vodi do Voldemortove spavaće sobe. tamo smo upoznali njegvu ženu. Voldemort nam je ispričao sve o tome kako je ona oslabila, te smo se nakon nekog vremena ovdje vratili. onda su došli Potter, Weasleyevi i Grangerica, a ostatak znaš. - Miki me blijed gledala, te sam shvatila što želi. željela je još odgovora. zaputile smo se iza učionice, te su pokraj nas prošli Lončar i društvo. izašle smo u dvorište i otišle do Anne, Axa i Katie. Anna i Ax su bili nekako čudni.
- rekla si joj? - upitala me Anna.
- da! - odgovorila sam joj.

sada je bilo očito da Miki želi odgovore.

Post je objavljen 23.08.2007. u 14:20 sati.