Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Fiškal Puki treba shvatiti da Gotovina nije svetac


Umirovljenog brigadira HV-a Dragutina Frančiškovića Nacional je 2004. prozvao da je član parapolicijskog tima kojeg je ustrojio bivši ravnatelj policije Ranko Ostojić. U prošlotjednoj kolumni Sada i SDP manipulira Gotovinom vlasnik Nacionala Ivo Pukanić iznova udara po Ranku Ostojiću ponavljajući priču iz 2004. Donosim reagiranje umirovljenog brigadira Dragutina Frančiškovića:

U Nacionalu od 07. 08. 2007. u svom komentaru tjedna, isfrustrirani Puki razmeće se na veliko specijalitetima iz svoje poznate kuhinje podmetanja i laži u čemu je već dobrano poznat "majstor", vrlo uporan i onda kada mu vrijeme i događaji ne idu u prilog.

Ponovo se okomio na Ranka Ostojića i to vrlo prljavo - da je vodio operaciju Gotovine, a ni jednom riječju ne spominje onoga tko je zaista hvatao i uhvatio. Pored Ostojića, smetaju mu SDP i Kotromanović, pa i Milanović, kome prognozira da uz takvu politiku neće daleko dospjeti.

Intrigant Puki ne piše o svom angažmanu oko Gotovine i "čuvenom" intervjuu, kojim je učinio medvjeđu uslugu Gotovini i u sve uvukao i predsjednika Mesića. U aktualnu igru oko Zagorca od strane savjetnika - nadsavjetnika Saše Perkovića uvučen je iznova predsjednik Mesić.

Teško Hrvatskoj dok takvi novinari i obavještajci vode državnu politiku!

Na koncu, i fiškal Puki koji glorificira Gotovinu, trebao bi shvatiti da on nije svetac te da ne može biti izuzetak u odnosu na druge generale.


Dragutin Frančišković
, umirovljeni brigadir HV-a, Zagreb, 12. 07. 2007.


Post je objavljen 13.08.2007. u 12:32 sati.