Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Nešto smrdi u "dizanju" narko dilera


Mile Parać optužuje generala Ivana Čermaka i bivšega policajca Zdravka Novaka da su mu ukrali 20 kilograma kokaina



Nisam vidio da je itko do sada reagirao na priču Mile Paraća da on i Mirko Markulin idu utjerati 300.000 dolara od Ivana Čermaka i Zdravka Novaka, koje optužuju da su im ukrali 20 kilograma kokaina. Parać je ispričao da su on i Markulin 1992. finacirali nabavku 25 kilograma kokaina iz Južne Amerike, a da ga njihov prijatelj časnik HV-a Stanislav Dežmalj nije mogao sam preuzeti u Dubrovniku, pa ga je bivši vlasnik diskoteke The Best Mirko Kramarić spojio s generalom Čermakom i policajcem Novakom koji su navodno drogu prebacili u Zagreb, Dežmalju ostavili samo pet kilograma, a ostalo uzeli sebi. Parać je dodao da je Stanislav Dežmalj Brada prodao pet kilograma kokaina u Italiji da bi se kupilo oružje za HV, te da su godinu dana kasnije on i njegov brat Miljenko ubijeni u Paragvaju u namještenoj prometnoj nesreći koju su navodno organizirali hrvatska policija i američka DEA.

Paraća se ranije u tekstovima koji su se bavili kriminalnim lobijima povezanim s Antom Gotovinom također spominjalo kao švercera droge, pa me doista čudi da se nitko nije osvrnuo na ovaj šokantni video
. Zapravo, uopće me ne čudi jer se do sada nitko nije osvrnuo ni na informacije da Reno Sinovčić, Zadranin o kojem je Globus pisao kao o narko bossu, zadnjih mjeseci često boravi u sjedištu SOA-e na Kunišćaku, na povjerljivim čajankama s Tomislavom Karamarkom, ravnateljem tajne službe kojeg podjednako cijene predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader.

Zato mi i najnoviji "policijski uspjeh" hvatanja anonimnih "narko bossova" u Zagrebu koje se povezalo sa 51 kilogramom grčkog kokaina prije nego su uhićeni, smrdi do neba. Ako je policija skupinu već duže vremena nadzirala i ako ih je "dobila" i uz pomoć prikrivenog istražitelja, zašto napokon nisu uhićeni financijeri i organizatori narko posla? Zar vi vjerujete da su ovi uhićeni anonimci radili sami?


Post je objavljen 09.08.2007. u 23:27 sati.