Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylifeiscoolandsweet

Marketing

Avril Lavigne: Britney Spears bila je moja inspiracija

Image Hosted by ImageShack.us

AVRIL LAVIGNE, pjevačica koja u javnosti svakako želi ostaviti dojam "žestoke rokerice", nedavno je šokirala svoje fanove izjavivši za jedan časopis kako je inspiraciju prije lansiranja vlastite karijere pronalazila - u nekadašnjoj pop princezi Britney Spears.

Kanadska rock zvijezda kaže kako ju je majka "primoravala" da odlazi na koncerte Britney Spears, ne bi li na njezinu primjeru učila kako graditi vlastitu karijeru. "Majka me tjerala da idem na njezine koncerte. Nisam željela, no uvijek mi je govorila da, ako želim lansirati vlastitu karijeru, moram gledati druge na koji to način rade", kazale ja Lavigne.

Da rock zvijezde ne žive uvijek buran život, kanadska je pjevačica već nekoliko puta dokazala. Njezini su se obožavatelji tako nedavno pomalo razočarali kada se njezino vjenčanje, koje je najavljivala kao ceremoniju u "gotičkom stilu", pretvorilo u vjenčanje "iz bajke".

"Željela sam pravo rokersko, gotičko vjenčanje, no onda sam shvatila kako o tom danu sanjam još od malena. Jednostavno sam morala nositi bijelu vjenčanicu", objasnila je pjevačica, na čiji račun tabloidi već duže vrijeme zbijaju šale kako je "prodana duša rock´n´rolla", koja u stilu "rokerske buntovnice" ne vidi ništa drugo doli - dobru zaradu.

Image Hosted by ImageShack.us

KANADSKA pjevačka zvijezda Avril Lavigne, čiji se stil može opisati kao mješavina rocka, popa i punka, dok je pijana odbija u studiju pjevati "lijepe pjesme", a šuška se i o tome da voli djevojke.

Naime, kako prenosi Contactmusic.com, Avril je priznala kako je mnogo pjesama s njenog najnovijeg albuma "The Best Damn Thing" snimljeno dok je bila pod utjecajem alkohola, no tvrdi da je riječ samo o rock pjesmama. Tako je Avril otkrila i da je se cijelo vrijeme držala "stroge dijete" sastavljene od "jegera, limoncella (talijanski liker od limuna), votke i piva", ali je i dalje ostala pri tvrdnji kako "nije bila pijana tijekom snimanja cijelog albuma".

"Ne mogu pjevati lijepe pjesme, umjerenog tempa ili balade dok sam pijana, jednostavno ne bi zvučalo dobro", izjavila je Avril, koja je usput pokušala i uvjeriti fanove kako "nikad više neće pijana na pozornicu, jer zvuči katastrofalno ako je pod utjecajem alkohola". "Ne volim piti kada imam koncerte, jer to zvuči katastrofalno. Zaboravim riječi", rekla je Avril.

Istovremeno je njen top singl "Girlfriend" izazvao brojne nedoumice - iako sam tekst govori "ne volim tvoju djevojku", a video spot prikazuje Avril koja "čini grozne stvari" djevojci muškog lika u spotu, počelo se šuškati kako Avril "ipak voli njegovu djevojku". Pojavilo se nekoliko paparazzi fotografija koje navodno tu činjenicu i dokazuju.

Ipak, dok neki kategorički tvrde kako je na fotografijama "gola Avril koja se zabavlja s djevojkom iz spota", drugi pak tvrde kako su slike "previše mutne da bi se znalo je li to uistinu Avril".

Djevojka iz spota je navodno odbila komentirati fotografije, no priznala je da joj se sviđa Avril Lavigne - no samo njena glazba.



Evo malo spotova!!!!!

Clana - Avril Lavigne - When You're Gone - Music Video

Innocence - Avril Lavigne

Avril Lavigne Girlfriend

Avril Lavigne "you never satisfy me"



Make Love Letters at bigoo.ws


Post je objavljen 09.08.2007. u 12:22 sati.