Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyhair

Marketing

ziva sammm ui ui ui :P

Kao sto i vidite evo me opet...daa,daayes.Vidila sam u kommichima da vam je dobar blog i savjeti,i to mi je bas dragosmijehthumbup.Nemam vam bas puno toga za reci...hmhmrolleyesE da opet sam promjenila dizajn,hihinaughty,nemogu ja gledati uvijek isti dizajnnut,nadam se da vam se svidjarofl...i sad cu vas stavit u linkove(redom kojim ste mi ostavljali kommove)wink...tako da vam lakse mogu kommatidead,a ako nekog ne stavim,ocu...samo vi kommajte i svi cete biti u linkovimathumbup
E i da vam kazem da je skola za 30-tak dana,da vas razveselim..hihi...a uzivajte jos dok mozete...eto to bi bilo to,i evo opet neki savjetici za kosu...a sad vas pozzamwave..kizzaaakisscerek

Oblici lica i frizure

Shvatite li suštinu frizure koja odgovara baš vašem obliku lica, više nikad nećete biti u poziciji da pred frizerom kažete – 'uh... pa što god vi mislili da bi odgovaralo.

OKRUGLO LICE

Imate li okruglo lice, klonite se razdjeljka po sredini glave jer ćete dodatno naglasiti krug. Isto tako, izbjegavajte i frizure u dužini brade ili vrata jer ćete i tako naglasiti kružni oblik lica. Možete se ošišati kratko, ali nekoliko centimetara iznad brade ili do ramena.

DUGULJASTO LICE

Duguljasto lice ne podnosi dugu ravnu kosu koja naglašava izduljenost lica. Isto tako, ne režite kratke slojeve pri vrhu jer će vas vizualno izdužiti.
Vaš izbor trebale bi biti frizure bogatog volumena čija se dužina kreće u rasponu od brade do ramena.
Vrhovi bi trebali biti šišani tako da stvaraju privid širine i punoće.


SRCOLIK OBLIK LICA

Izbjegavajte frizure koje naglašavaju širinu jagodičnih kostiju. Posebno bob stila 20-ih kod kojeg kosa prestaje na području brade.
Izaberite valovitu, kovrčavu frizuru s mekanim razdjeljkom sa strane – izgleda romantično i omekšat će ključne točke.
Kosu otvorite pri dnu, a ne pri vrhu, kako biste uravnotežili malu bradu.

CETVRTASTO LICE

Imate li četvrtasto lice, klonite se geometrijskih frizura jer ionako imate izražene linije lica. Stepenasto može proći, ali sušite kosu okruglom četkom što će omekšati linije.
Svakako izaberite šiške. One omekšavaju crte lica, no pazite da ne budu preravne. Dajte im malo živosti.
Kosa može biti duga ili kratka, no svakako izbjegavajte prestilizirane i ukočene frizure.




Post je objavljen 05.08.2007. u 21:43 sati.