Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

bon chika wah wah

bilo je hladno poslijepodne. iako su tu bili svi moji prijatelji i prijateljice, osjećala sam se osamljeno. bez blizanaca kao da je nestala cijela zabava ovog svijeta. prošao je i bal. nije bio vrijedan spomena. dosadan je bio. čekamo novu godinu,još malo pa će doći. vani je užasno hladno. miki je otišla kući, hermiona i marija također. od svih smo jedino anna i ja ostale. napokon smo uspijele napisati sve domaće.
trenutno hodam po mokroj travi. nebo je crno-bijelo, vrijeme je tmurno. kao da je oduzeta sva sreća svijeta, ali dementori nisu tu. anna i ja osjećamo njihovu prisutnost i znamo da nisu tu. anna nije sa mnom. anna je u knjižnici. dovršava svoj domaći. onda će i ona doći. hodam do mokroj travi, koja je uvija i škripi pod mojim koracima. starke su mi se namočile vode, mokre su mi i noge. nije me briga. kao da ništa ne osjećam, a skoro niti ne osjećam. sve me pogodilo, toliko toga se dogodilo. imidž mi se promijenio, kao i moje raspoloženje. moja kosa se iz prekrasne svljetlucave plave pretvorila u crnu s ljubičastim pramenovima poput plamenova. ja, koja sam prezirala šminku sam ušla u annin svijet šminke. crna olovka za oči, crno sjenilo, maskara, crni ruž, crni lak... moja svakodenvnica... ništa novo. izvukla sam nekoliko lanaca iz svog ormara i stavila na crne traperice. iako je vani ispod nule ja na sebi imam traperice optočene lanica poput dragulja, starke - promočene, crni pulover i majicu na malo deblje špaline ispod toga, drakerske rukavice i kapa optočena killerima. postala sam pravi darker. gori nego što sam bila.
tako sam hodala po travi ne primjećujući da se sve više približavam rubu jezera. na kraju me iz tišine probudila kap koja je pala u jezero i koja je odzvonila mojom glavom poput bubnja. dignula sam pogled i zagledala se sada u crno mirno jezero. skinula sam kapu i objesila ju na svoje hlače. bacila sam pogled prema zabranjenoj šumi. sjetila sam se bala, draca i svega. bol je ponovno prošla mojim tijelom i osjetila sam beskrajnu mržnju. polagano sam pošla prema zabranjenoj šumi. nešto me vuklo prema njoj. u glavi su mi prošli stihovi bezjačke grupe 'Azra':

Slinavi kurvari
Bijedni genitalci
Nezgodno potezu
Ukrucenu vrijednost
Razbit ce ti licnost
Slaniju od mora
Odstupi korak zeno
Gledaj
Nezajezni andjeli


nastavila sam hodati... znala sam da me nešto čeka tamo... ne nešto... netko... znala sam...

Dolaze
Kao krv crveni
Andjeli
Kao znoj opori
Brutalni andjeli


ušla sam u šumu... zagledala sam se u travu, osjetila sam kako je postalo hladnije, ali je meni pet bilo svejedno. nastavila sam hodati. odjednom je travu obasjala sjena. podigla sam pogled i ugledala dečka od nekij 17-18 godina. kratka crna kosa na glavi mu je bila poput bičeva, a crna brada kao labirint. bio je poprilično visok. u ruci je držao crgaru, a drugu u džepu. nosio je crne traperice, crnu majicu, crnu kožju jaknu i marte. pogledao je prema meni. odvojio se od stabla, pogledao u mene, povukao zadnji dim iz cigarete, bacio je u travu i zgazio:
- tko si ti? - progovorio je glasom koji se ne može opisati. jeziv, ali i smirujuć.
- aicha marvolo riddle. -
- marvolo riddle? slytherin? -
- ne, gryffindor. -
- kako to? -
- nije bitno! -
- kako to, nije bitno? -
- jednostavno nije! a tko si ti? -
- zovi me, ax. -
- pravo ime? -
- aleksandar. -
- dobro. - zaputila sma se prema šumi.
- ne smiješ tamo? -
- zašto? -
- zato što ja tako kažem! -
- ne izigravaj Boga! - odbrusila sam mu.
- Boga, ok... ali ja preferiram Vraga! - pogledao me. oči su mu bile crne, hladne i tople. kao i glas, nemoguće za opisati. osmijehnula sam mu se, te se i on meni. već mi je nekako simpatičan.

samo, kako će anna znati gdje sam???

Post je objavljen 28.07.2007. u 16:12 sati.