Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyhair

Marketing

a napokon pooost...wiiiiiiiiii:D

eeee,evo mene napokonsmijeh.ovih dana mi se uopce nije dalo ici na kompno..a i nisam imala vremena,ali evo me opet,hihinaughty...kao sto i mozete viditi ja sam stavila neke slikice u box...ja sam brineta pa su tako i slikice za brinete,zivile brineteparty(a i plavuse ajrolleyesnaughty)eheh.
ovih dana sam bas nesto happythumbup,neznam zasto(ah ta ljubavcerek)...naughtyrofl
ja sada trazila po netu sto bi u ovom postu mogla biti tema hmmm...naravno kosayes ali storolleyes?!pa sam nasla nesto korisno i poucno(valjda)smijeh...nadam se da neznate nista o tomenaughty..hehe,zezam se...ali isto procitajteeeeeeee....blablablabla
a sad ja idem...i nadam se da se uskoro opet vracamwink,nemojte mi zamjeritinut...ljubim vaaaaaaskisscerekludsmijeh


Sve što ste mislili da znate o kosi

CESTO REZANJE KOSE POTICE NJEN RAST
Povremeno skraćivanje vrhova je korisno (otprilike svakih tri-četiri mjeseca), posebno ako je kosa sklona pucanju. No, nije istina da će kosa brže rasti ako je se češće reže. Kosa je drukčija no druge dlačice na tijelu, npr. dlačice na muškoj bradi, koje zaista pokazuju tendenciju bržeg rasta ako ih se često brije.

ISPUCALI VRHOVI SE MOGU POPRAVITI
U to će vas pokušati uvjeriti reklame o magičnim preparatima za kosu koji spašavaju takve slučajeve, no ispucalim vrhovima nema lijeka – treba ih odrezati!

ZDRAVO JE CESTO CETKATI KOSU
Naprotiv! Često češljanje samo doprinosi pucanju i oštećenju kose. Kad češljate kosu, stanite čim vidite da kosa stoji kako ste htjeli. Nepotrebno je daljnje četkanje.

SVAKODNEVNO PRANJE ISUSUJE KOSU
Netočno! Uz pravi šampon pranje će samo omogućiti kosi da bude ljepša i kvalitetnija. Važno je da je kosa čista. Stoga perite svoju kosu prema njezinim individualnim potrebama. Kako smo učili u školi: čistoća je pola zdravlja! Znojite li se puno ili vam se kosa brzo masti i morate je prati baš svaki dan, možda je najbolje izabrati što blaži šampon, npr. neki dječji.

PRHUT JE UZROK SUHOG VLASISTA
Prhut na kosi i suho vlasište su dvije potpuno različite stvari. Za suho će se vlasište, zbog kojeg se koža može malo ljuštiti, pobrinuti dobar šampon i regenerator. Prhut je, s druge strane, ozbiljniji, zdravstveni problem koji je najbolje liječiti stručnim medicinskim šamponom protiv prhuti. Ljuskice prhuti su masne, a ne suhe. Prhut zapravo ima jako malo ljudi.


Post je objavljen 27.07.2007. u 22:08 sati.