Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

jedini koji mogu

eh, da… bal je sutra. baš mi se niti ne ide, ali eto – obećala sam prijateljicama. više me ne boli onako prekid s dracom kao i prije, ali što se može. ja sam jedna od onih kojima treba vremena da prebole ljubav, a nisam ona koja lijek traži u drugoj ljubavi i na kraju me sve to slomi. RJM i blizanci su otišli – položili su ispite (RJM je prošle godine bio u bolnici za vrijeme ispita i nije ih uspio položiti). cedric je profesor (a miki bila s njim u vezi – kako je cool đizs, ja to nikada ne bih napravila :D), angelina je profesorica. više nisu u našem društvu jer angelini nema georgea, a cedric se promijenio. draco je, naprotiv, postao smrtonoša. zapravo, više niti ne mislim toliko o njemu, nego o onoj našoj zakletvi o kojoj sam prije pisala. sada bih se ubila, zašto sam to napravila? no, dobro, društvo nam se ekstra smanjilo, sada je 'samo' u njemu 10 ljudi. harry, hermiona, ron, anna, marija, miki, ginny, rain, katie i ja. rain i katie su nove cure. katie je kćerka bellatrix i rodolphusa lestrange koje trenutno lovi ministarstvo. uopće nije poput njih iako je mi znamo zezati da je gora. ne bi se reklo da je njihova kćerka, a mi je znamo zvati ljepotica opasnosti. rain je naprotiv jedna (kako je mi zovemo) egzotična ljepotica. svi lude za njom, ali ona se drži svoga dragoga, ne znamo niti kako se zove (ne želi nam reći). katie je bila prvog dana bacila oko na rona, ali je ubrzo shvatila da su on i hermy kao stvoreni jedno za drugo i (hvala bogu) nije bilo svađa. miki si je (opet) našla novoga – seamusa finnigana. pa, vidjet ćemo kako će biti (jer znam miki bolje od svih ostalih), ali vjerujem da će biti dobro. anna je 'zabrijala' s jednim dečkom imenom Gabriell. i sada, naravno, hodaju. marija je u vezi sa Zachariusom Smithom. a ja sam, napokon, upala u vezu. i to sa deanom thomasom.
no, iako je sve savršeno sada, nedostaju mi blizanci i zajednička stvaranja problema. svi smo bili u defektu (kako bi se stručno izrazila). i kao da su oni to znali, pa su mi poslali pismo:


Bok, najdraža naša!
Pa kako u Hogwartsu nije moguće koristiti bezjačke uređaje, mi smo nekoliko njihovih začarali i stvorili jedan jedinstven, ali još nismo smislili ime.
George!
Sigurni smo da ti je bez nas dosadno, pa smo ti ga i poslali, a ti ćeš sigurno znati time rukovati.
Fred!
Samo tvoji, zauvijek! Fred i George Weasley!

- Daj, upali! – rekao je nestrpljivo Ron kada sam iz omotnice izvadila nekakvu spravu na kojoj je samo pisalo 'Play', 'Stop', 'Next' i 'Previus'. stisnula sam 'Play' i na ekran je izletio nekakav video, ali naravno neki (poput Rona) nisu znali što je to, pa smo se Hermiona i ja zaderale da gledaju. nismo mogli vjerovati da su to napravili.



stisnula sam 'Next'

http://www.youtube.com/watch?v=soMPup4WMbY ŕ ubacite u prostor za adresu

opet 'Next'




'Next'



svi smo se osjećali bolje, ne samo ja…


Post je objavljen 26.07.2007. u 12:55 sati.