Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikakaodijete

Marketing

Nikada se ne pokajati...

Uvijek je bila posebna djevojka. Svi su to znali. Na prvi pogled bi se reklo da je jedna obična tinejdžerica, ali ona je duboko u sebi krila svoje tajne svjetove. Isticala se među svojim vršnjakinjama svojom odlučnošću da što prije odraste i pobjegne od kuće. Svima je bila draga iako su svi znali za njezinu slabost - voljela je starije muškarce uz koje se osjećala zrelije.
Studeni. Mjesec sjećanja. Svi su se okupili na poznato mjesto za vrijeme velikoga odmora kada su saznali nešto što je svih šokiralo. Julija, trinaestogodišnjakinja uvijek posebna, s nekom čudnom radošću i srećom u očima, pohvalila se da je spavala sa starijim dečkom. Nitko ne mogaše vjerovati. Cijeli svijet im je propao. Njihova kolegica iz razreada, draga Julija, učinila je ono što su mogli najmanje očekivati. Nisu mogli doći sebi. Ona je bila sretna jer je mislila da je sada odrasla, a da su svi ostali obični balavci.
Preko noći ona je postala druga osoba. Iz njezinih očiju nestala je dječja nevinost i sreća. Njih je sada gledala očima žene koja je uživala u svom jadu. Promijenila se.
Svi su je na hodnicima gledali i došaptavali se. Cijelo selo je znalo za njezin podvig. Nažalost, Julija je uživala u tome. Nije bila svjesna što je učinila svom nevinom tijelu, svom životu. Uništila si je najbolje godine života, uništila je svoj život za samo jednu noć. Nadala se da je porasla u njihovim očima jer je učinila nešto što još nitko nije. Imala je iskustvo, to bolno i jadno iskustvo. Više nije bila obična tinejdžerica, a to je htjela.
I danas šeta ponosno ulicama svoga sela. Julija se nikada nije pokajala za ono što je učinila. Ima tek petnaest godina, no njezin izgled odaje propast njezine duše i tijela. U njezinim očima ne igra sreća i zanos jedne petnaestogodišnjakinje, ona je nešto drugo. Izgleda tako otrcano, staro i istrošeno, a tek je zakoračila u svijet mladosti. Ona ne mari za to. Neprestano ju viđaju u društvu deset godina starijih muškaraca. U njima traži utjehu koju nema u obitelji. Svaku večer provodi s njima. Na granici propasta je. Svi su to vidjeli. Pokušavali su je spasiti iz svega toga, no ona je zaslijepljena nekakvom zaljubljenošću.
Priznala je sama sebi da ne zna što je Ljubav i da je nikada ne će osjetiti. Ona ne voli muškarce, već ih iskorištava. Ljubljenje joj je postalo gađenje, a muškarci su tu samo da joj ponude novac, drogu i osjećaj ˝zrelosti˝. Nikada ne će zavoljeti niti jednog muškarca jer nosi previše bolan ožiljak na srcu kojeg nije svjesna. Nada se da će uloviti nekog bogatoga do svoje osamnaeste-devetnaeste, roditi mu djecu i tako sebi uništiti život. No za nju je to sreća... Nažalost...

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 24.07.2007. u 21:53 sati.