Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Posljedice pivske olimpijade!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Al prvo vic!

Zašto je Thompson uspio prodati 40.000 cd-ova?
Zato što njegovi fanovi ne znaju koristit pržilicu!



Dakle, Društvo Prijatelja Piva
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
je polako ali sigurno ušlo u legendu zahvaljujući netom održanoj OlimpiVadi!

Smijalo nam se pol Jaruna, a detalji se već prepričavaju po kuloarima.
Dogodine radimo internacionalno prvenstvo!!!

Prva hrvatska Pivska Olimpijada održana je 14.07.2007. na Jarunu, između terena za rukomet i paintball, onkraj pituresknog paviljončića
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
kojeg je svojim tijelom rezervirao i čuvao Sin od 4 ujutro.


Najveće pohvale Sinu na straži i organizaciji, Pufu i društvu na pivi, prijevozu i trudu, Prasadi i Pavi na repromaterijalu, pacu i prijevozu, Frkachuu na roštiljnim radovima, svima koji nisu kasnili i nervirali glupim upadicama, meni koji sam bio uporan da sve ovo smislim (iako ste mi izbacili podrigibanje kao disciplinu, stoko)te guram da se i održi, kao i svim pederima koji nisu prstom mrdnuli al će Sin i za njih napravit spisak!

Tijek natjecanja:

1. Eksanje pola litre Prima pive (koju treba otvoriti vadičepom sa stola, ruke k sebi!) iz čaše od 2 deci – Složenost natjecanja vidjela se u drhtanju ruku te klizanju flaša, raznim tehnikama točenja, mijenjanja ruke iz koje se pije, pravljenja faca za vrijeme gutanja,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
pokojeg odbjeglog podriga, curenjem pokoje kapi niz bradu te novoustanovljenom nosnom tehnikom jednog natjecatelja koju zbog maloljetnih čitatelja ipak nećemo pokazat. Najbolji hrvatski gutači su Maja Špirk s 51 te Ribafish s novim Austroestonskim te svjetskim rekordom od 25,0 sekundi - čak 8 sekundi brže od drugoplasiranog (uskoro filmić)!

2. Bacanje podložaka u tacnu s tri metra – Tehnička disciplina u kojoj se pokazao veliki faktor MD-a (motorički debili) kod većine natjecatelja, blago načetih sa stotinjak litara točenih Krušovica i Lobkowitza.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tako je od dvadeset podmetača u tacnu promjera 40 centimetara (u daljnjem tekstu – tacnu), najprecizniji pivopija, mensaš te profesor, danas Booker sutra Broker - Stokućasti, ubacio čak tri i pol, a od djevojaka manja Maja također tri podla te lutajuća lepršava podloška.

3. Držanje pune krigle Krušovica od litre u ispruženoj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ruci – Diskutabilna disciplina. Osim što pisac ovih redaka već tri dana briše guzu ljevicom zbog preforsiranja, neki članovi su iskoristili sitnu rupu u pravilniku i držali kriglu dosta nisko (ko Đon Vejn pušku), pa su rezultati dostojni jednog Magnusa Ver Magnusona ili barem Laszla Feketea. Dogodine s balonom i iglom na 10 cm ispod krigle i bez ometanja od strane natjecateljica! Pobjednik je Puf
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
u vremenu 5 minuta ravno, te najsitnija od žena u odori Chris Evert Lloyd – Maja Z. s 1.42!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Pauza za roštilj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
i pivu – Frki, majstore, meso je bilo ispečeno sočno poput vimena morske krave. Svaka čast i grupaciji Prasice koja je meso nabavila, rezala te napacala i još izrezala salatu!



4. Guranje kolica
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
s punom bačvom Lobkowitza (40 fckn litara!) 100 metara
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
slalomom
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
kroz gajbe – Usmena poruka Pufu koji je predložio ovu igru – jebla te tri kruga da te jebla, duša mi u nosu ostala… Lakoćom mošusne gazele, stazom je najbrže prodefilirao fizički apsolutno najspremniji natjecatelj, od milja VW (vojnik Wermachta) koji je zabljesnuo u najboljem svjetlu (2.27) dok smo mi ostali pokrepavali na livadu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Žene su furale samo jedan krug i tu je do izražaja došla rolama stečena kondicija sjevernohrvatskih predstavnica koje su jednu rundu prevezle za identične 52 sekunde.


5. Premještanje svijetlih i tamnih Krušovica iz jedne gajbe u drugu zavezanih očiju – E sad je većina bila blago pripita pa se vidlo svašta. Pucali su i grlići, i fulavalo se za metar, i najgore od svega – kad ti dođeš na red, misliš da si sve savršeno premjestio, a kad skineš bugarski šal (povez) - skužiš da si ih pet fulao. Nevjerojatno komplicirana igra i zato velike čestitke Nikici koji je usavršio sjajnu tehniku jedan za jedan i potpuno rasturio disciplinu (47 sekundi s jednom fulanom, Goch i Frizura premjestili sve boce al nešto sporije). Ah ti medicinari...

6. Bacanje limenke bezalkoholnog piva (kojem je istekao rok) u dalj, bez zaleta – Situacija sljedeća. Nakon pet disciplina vodi Ribafish ispred Frkachua za dva boda, ostali grupirani vrlo blizu. Svi bacaju od 30 metara na više (Maja Z. i opet najbolja među pivopijkama). Gutschy vodi s 55 metara, Muf baca 60 ali prestupa pa ga se diskvalificira. Ogi se probija na drugo mjesto i dokazuje da je nepravda zašto je treći golman u trećeligaškoj rukometnoj ekipi (mrzi ga trener), Frkachu divlja na dalekih 65 metara i preuzima vodstvo. Ribafish se duboko koncentrira. Baca jadno konzervče ko što kobila odbacuje posteljicu. Tero Pitkameki je goli penis za našeg proslavljenog hohštaplera, bonvivana, seksualca, polupedera i poturicu te konzerva leti na fantastičnih 75 metara. Slavlje, delirij, djevojke raspliću kosu, djeca puštaju balone, Hloverka se opušta…

Ruke su u zraku, ali je noga na liniji s koje se baca.
Prijestup.
Diskvalifikacija.

Frkachu postaje prvi hrvatski Olimpivski pobjednik, Ogi je drugi, Nikica treći, Goch četvrti, Gutchy peti…
Među damama, slavi Maja Z., a za njom tek za bod Maja Š. i Tamara.


Slijedi drugi roštilj, pivica, slavlje, gitara, proglašenje,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
medalje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dogovor da ponavljamo sve u rujnu! Čestitke svim sudionicima i isprika drugim paviljonskim grupacijama (Salsa, Tompson) što smo urlali bodreći suparnike.

Naravno, skupili smo konzerve i sve ostalo smeće nakon natjecanja…


Nadamo se da će i nove te predstojeće Olimpivade proteći u drugarskoj atmosferi te fer i korektnoj borbi s prijateljskim bodrenjem suigrača i pomaganjem kad im je najteže!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ponovilo se. Pivili!

(fotke: Goch, Frizura; logo: Frkachu)

Post je objavljen 17.07.2007. u 11:48 sati.