Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

Gad

prekinuli smo. da, da. draco i ja. nije bilo više čarolije. ne bih mu mogla više to oprostiti. prekinula me boliti ljubav, zapravo još je u meni - još ga volim. ali više ne ide. gad. to je on. to je zapravo on. pridružio im se. našim neprijateljima. pridružio se smrtonošama. koji kreten. koji idiot.

prošlo je već puno od kako smo draco i ja prekinuli. počeli su i praznici. nije bilo nešto naočito dobro, jer su harry & ginny bili prekinuli na početku, ali su se pomirili (na božić [LOL]), hermiona & ron su cijelo vrijeme bili zajedno, pa ih nismo skoro niti vidjeli. a blizanci nisu bili u školi. oni su naime došli samo položiti ispite za 7. godinu, jer (kako je svima poznato) su pobjegli na kraju 7. godine. tako da su oni gotovi sa školom i ja ostajem bez njih. a kme!!! društvo nam nije više isto. angelina je tu, ona predaje metloboj (ono za prvašiće), a kako je u vezi s georgeom i ona nam je bila otišla. cho & fred su prekinuli, tj. on je njoj jer je rekao da nikada nije zapravo bio u nju, da je to bilo "eto, tek tako!". pa miki, marija, anna & ja smo bile same. tj. one su bile zajedno, ja sama. nije mi bilo do društva. pogodilo me što je draco smrtonoša više nego naš prekid. nisam se nasmijala cijelu viječnost, odlazim od drugih da bih bila sama i plakala, te razmišljala. to je trajalo sve dok cure iz moje sobe (anna, marija, ginny & miki) nisu uletile jedno popodne i vidjele me kako plačem:
- opet zbog njega? - upitala me anna.
- da! -
- preboli ga! - zapovijedila mi je marija.
- jesam! -
- pa, zašto onda plačeš? - upitala me ginny.
- ja znam! rekla mi je! prebolila ga je, ali nju je zapravo najviše pogodilo to što je on postao smrtonoša! - objasnila im je ukratko miki.
- ljube, obriši suze! - rekla mi je anna. - ili ću ti ja! - i uzela mi je i obrisala suze.
- sada se idi srediti u kupatilo. to je zapovijed!!! - rekla mi je marija. nevoljko sam se ustala i otišla u kupatilo te se sredila.
- sada da tebe tvoja ginny malo sredi! - te mi je uzel nešto petljati oko kose i lica. na kraju sam vidjela da mi je nakovrčala cijelu kosu te samo ostavila naprijed kao plimni val kose i obojala u ljubičasto, te me našminkala. nasmijala sam se.
- a sada sam ja na redu! - rekla je miki i izašla iz sobe.
- što je njoj? gdje ide? - upitala sam ih.
- ne znamo! - odgovorile su mi u glas.
- niti nama nije željela reći. - rekla mi je marija. nakon petnaest minuta se miki vratila s pet nekakvih paketa. svakoj je dala po jedan i sebi ostavila jedan.
- otvorite lude. moj dar za božić vama! - otvorile smo i izenadile se. - dumbledore mi je rekao, tj. "slučajno" sam čula da će biti bal za božić. -
- ali božić je za tjedan dana! - rekla je anna ne skidajući pogleda s haljine.
- znam, znam. pravo vrijeme za nove haljine. što kažete? - sve su je zagrlile i zahvalile joj se. ja sam ih sve zagrlila i zahvalila ih što su me izvukle iz depre.
- ništa manje nismo mogle napraviti! - rekla mi je uz osmijeh ginny.
- ajmo probati haljine! - rekla je miki kao da je otkrila ameriku. LOL
- može! - složile smo se.

miki je prva izašla, nosila je ovakvu haljinu (klikni za veću fotografiju):
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja sam druga izašla nosila sam ovakvu haljinu (klikni za veću fotografiju) sam što je moja crna s darkerskim crvenim okolo:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

anna je treća izašla nosila je ovakvu haljinu (klikni za veću fotografiju):
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

marija je četvrta izašla nosila je ovakvu haljinu (klikni za veću fotografiju):
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

da, da. kao što ste vidjeli. natjerale su me da se obučem u malo roze boje. da, da. ubrzo je prošlo i tih tjedan dana, dumby je najavio bal i svi su tražili partnere i partnerice:
cedric, ali i drugi dečki su miki pitali hoće li s njima na bal, a on ih je glatko sve odbila. i mi smo dobile pozive, ali ne toliko njih koliko i miki. a mi smo ih sve odbile, jer smo se dogovorile da nećemo imati partnera za bal.

ubrzo je osvanulo jutro prije božića. probudile smo se u isto vrijeme, tj. probudila nas je moja sovica Komet koja je kucala na prozor. donijela mi je pismo (tj. 3 pisma):

draga Aicha!
znam da s tobom sada čitaju ovo pismo Anna, Marija, Miki & Ginny, pa i njima šaljemo ono draga.
(odmah smo znale tko je!) samo smo vas željeli obavijestiti da možda naša čarozerska veličanstva možda dolaze na bal. ako dođemo s nama će doći i Angelina. nadam se da se zabavljate, te da ti Aicha nisi više onakva zbog te budale. čuj! morate biti oprezni. pogotovo ti Aicha. ako znš-već-tko sazna za tebe, sigurno će te početi tražiti.
Fred & George!


uzela sam 2. list iz iste kuverte.

drage naše!
nadamo se da ne radite gluposti i da ćete se Ginny, ti i Harry pomiriti. on je drag dečko!
(-mama, molim te! - otpuhnula je Ginny.) čuvajte se na balu i meni donesite koju bezjačku stvarčicu. arthure, ostaju u hogwartsu. ah, onda nemojte! ma, pustite njega. nadam se da ćete se zabaviti.
Molly & Arthur!


na 2. kuverti je pisalo:
AICHA, OTVORI OVO KADA BUDEŠ NASAMO S HARRYJEM!
cure nisu vidjele kuvertu, pa sam ju spremila u džep i otišle smo u d. prostoriju. tamo je već bio harry, a čim je vidio ginny ju je odveo sa strane i vratili su se za 15 minuta sretni i rekli su da su se pomirili. hermiona & ron su bili tu, tako da smo tih 15 minuta, a i nakon što su se ovi vratili smo ih nastavili zadirkivati. najednom je harry rekao:
- ljudi, moram po nešto u sobu! - ja sma brzo nadodala:
- idem ja po ona pisma, da ih i oni pročitaju! - otrčala sam za harryjem. - HARRY!!! ČEKAJ!!! -
- o, Aicha, reci! -
- trebam te nešto! ali ti prvo idi po to u svoju sobu! - otišao je i vratio se s mapom za haranje, a ja sam na brzinu otišla po pismo kako nikome dolje ne bi bilo sumnjivo.
- reci sada! -
- pogledaj ovo! - dala sam mu pismo pročitao je i vratio mi pismo. onda se ukipio:
- prepoznao sam rukopis! ali kako je moguće da je to... da je to... -
- niti ja ne znam! -
- pa otvori da znamo što nam je napisao! -
- ne znam možda ima urok! -
- ma daj, otvori to! - onda je otvorio kuvertu, te mu je kuverta ispala na pod i u ruci se našao pergament. razmotao ga je i promotrili smo rukopis, te počeli čitati.

kako je moguće da je to sirius black?

Post je objavljen 16.07.2007. u 20:10 sati.