Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

vrijeme prolazi

polako vrijeme prolazi... bliže se božićni praznici... draco i ja smo u vezi već mjesec i pol, ginny i harry mjesec i 1 tjedan, cedric i miki također, ron i hery čitavu vječnost, george i angelina kao draco i ja, te (da, da - ja sam mu našla) fred i cho pola mjeseca. no, vidjelo se da je nestalo čari između miki i cedrica, te se miki vratila jednog dana u d. prostoriju prije ručka i rekla da je s njim prekinula. ostala sam-paf, ali sam onda razmislila: to je miki! ne može ona biti u nekoga i tako se brzo odljubiti. već će ona nekoga naći, tko je za nju the right one... no, za pravo čudo - činilo se da imamo 2 prave ljubavi. harry & ginny, te hermiona & ron. između njih nije nestalo čarolije. naravno blizance i njihove nismo baš niti viđali, jer su se većinom šlatali. koga nisam spomenula? eh, da, mene i draca. pa. pomalo već čarolije je nestajalo, ali smo i dalje bili najčudniji par - gryffindorka i slytherin. rekli smo si: što god se dogodilo, uvijek smo prijatelji - ako ne i više. te smo položili neprekršivu zakletvu.
i tako. prolazili su opet dani i dani. onda sam upoznala jednog tipa koji mi se činio ok i pozvala ga u naše društvo. išao je na godinu s Fredom & Georgeom, ali je bio u Rawenclawima. ime mu je Rafael James Mihael, a prezime Heathfield. malo čudno, ali ok. tip je skroz ok, naravno znao je za sve nas. sprijateljili smo se, ali nije mi bio onako dobar prijatelj kao blizanci ili ostali u drušvu. cedric je naravno, ostao u našem društvu, jer su miki i on ostali prijatelji. zašto ne bi ostali?

jedne sam večeri rekla da idem malo do drugog kraja jezera se prošetati. društvo je reklo ok, a sa mnom je krenuo (iz zezancije) i RJM (čitaj: AR-ĐI-EM - tako smo zvali Rafaela Jamesa Mihaela u društvu). pravio se da me hoće zaštiti od svakakvih zvije i slično. onda smo došli do drugog kraja jezera i ja sam sjela, te mu rekla:
- ovdje su vodenljudi. oni su sada moji čuvari. možeš ići! -
- dobro! - ali je stao, te se vratio. - strah me samog! - i prasnuli smo u smijeh. sjeo je pored mene i pričali smo. saznala sam da mu je mama umrla, a tata mu je u nekoj drugoj zemlji i da ga nije briga za njega. da se oženio nekom drugom ženom, te njega dao u sirotište i da samo zna da je jedinac. ali tko zna? ja sam mu rekla kako sam ja zapravo stara 50 godina, ali da sam bila "nestala", da sam voldemortova sestra (stresao se na to ime), te da nemam niti mamu i tatu i da također živim u sirotištu (o tome kako sam voldemortova sestra, možete pogledati u boxu pod nazivom MISTERIJ). ostao je paf, nije znao da sam njegova sestra. i onda smo krenuli natrag, također se zezajući da će me netko pjesti ili sl. draco je sve to gledao s pomalo ljubomornim izrazom na licu, ali je taj izraz prerastao u smijeh kada sam mu se izvalila u krilo i kissnula ga.

ujutro je opet osvanuo novi natpis!!!
MOLIM PRIPREMITE SE ZA NOVI BAL! DOLAZE NAM GOST IZ DVIJE ŠKOLE (DA, DA, TO SU ONI GOSTI KOJI SU BILI TU I ZA TROMAGIJSKI TURNIR)! NAĐITE PARTNERA/PARTNERICU, KRALJICA I PRINČEVI, TE PRINCEZE SU ONI ISTI, ALI NE MORATI BITI S ISTIM LJUDIMA NA BALU. JOŠ ĆU VAM JA (RAVNATELJ) SVE DETALJNO ISPRIČATI NA DORUČKU.

znala sam da sada moram tražiti novg partnera, zapravo nisam trebala. imala sma draca.

ali tko zna?

Slika hostovana na Fotorola.com --> Draco

Slika hostovana na Fotorola.com --> Rafael James Mihael

Slika hostovana na Fotorola.com --> Hermiona

Post je objavljen 13.07.2007. u 09:47 sati.