Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

izniknula je onomad u "Dražesnim pupoljcima svibanjskim".
Prve dvije epizode su obećavale jer smo svi vidli Boga u Delboyu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kasnije se serija dobrano razvodnila, ali se u mozak duboko urezala najljepša faca te godine u liku predivne velšanske seljančice obrnuto proporcionalnih usta i dojaka, koja je bila toliko lijepa da bi služila ko desktop samo da je tih godina bilo komfjutera, a ne Spektruma i onih malo većih koji su imali i đojstike a nisu Amiga ni Amstrad.

Onda je počeo pad.

Prvo je kupila sise.

Onda je zbarila meni nevjerojatno iritantnog Douglasa (jel ga ona poslala na odvikavanje od seksa!?) i žvalila se s didom Conneryjem, te glumila sa sijedim vazda zgođušnim Geretom i čak i plesala (iako je građena ko Barbara Kolar – Ruke su mi Safalade) u filmu kojem samo retardirani Ameri mogu dat Oskara.

Dakle, za razliku od Gereta, Douglas je dobar glumac (Connery je genijalan), ali me iritira, a Sean je stariji i od Žuži Jelinek prije klimaksa.
I svi su oni dirali Katu.
Na kraju čak i Banderaš, veća seljačina i od ovog domaćeg...

Uglavnom, bio sam nekako dječje zaljubljen u nju, baš kao i u profesoricu iz matematike u srednjoj (Danijelo, priznajem da sam dobivao jedinice iz kontrolnih samo da bi te ponovo gledao na ispravku) i bilo mi je odvratno vidit kako se žnjara s nekakvim čičama zbog puno para jer mi je i dalje u mozgu živila njena slika kao prekrasne velšanske seljančice najljepšeg osmijeha na svijetu.
Iako uopće nije Velšanka ni seljančica al jebat ga.

Kako bi reko Daniel na najprodavanijoj ploči u Ex Yu – bio sam naivan, zaljubljen i mlad.

Neki dan u Jutarnjem pročitam da ta ista Kate stavlja na kosu balzam od kavijara za poseban sjaj a istu joj nakon toga njeni frizeri peru šamponom na bazi tartufa.
Pa, ono, mislim... Kaj je preveć - je preveć.
Puko mi film.

Drugarice Kato, napuši mi se originalne hrvatske kifle na bazi kraljevske smegme i predložio bi ti da držiš glavu jedan dan u boćatom moru a drugi dan na metar ispod zemlje među tartufima da bi imala još ljepši sjaj.

Nisi mi više idol.
Mani me se lijepa Kato!
Ima još Kata!

Koza.
A mogla je bit moja...
Šmrc.

(Ribafish tiho grcajuć skida sa zida postere CZJ iz Topa, Džuboksa, OK-a, Teena i Brava i ritualno ih pali. Dobrodošla Thora Birch! Kako je dobro zločesta u ovom filmu kaj je sad repriziran di tulumare u nekom skloništu... Mamaaaa...)

PS: Riješite rebus!
3,14 Free Image Hosting at www.ImageShack.us

(sifra: 2,5)

Post je objavljen 12.07.2007. u 08:34 sati.