Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

bal

prije ulaska sam spazila neku curu pokraj cedrica i shvatila da je miki. okrenula se prema meni i namignula mi. ja sam joj se nasmiješila i uzvratila mig. bila je prekrasna. u dugoj plavo bijeloj haljini izgledala je prekrasno - poput dragog kamena. ja sam na sebi imala dugu crnu haljinu s volančićima.
ušli smo u dvoranu, dočekao nas je veliki pjesak i žvižduci. naravno na početku smo morali prvo plesati s partnerom, pa smo fred i ja zaplesali. samo smo se smijali, ali smo nekako uspijeli otplesati. plesali smo valcer, a nas dvoje nismo znali. zapravo nitko nije znao, pa smo improvizirali. u dvorani se čula samo provala za provalom smijeha. onda sam uzela plesati s cedricom. tip zna plesati. plesali smo na neki sentiš, s malo djelova koja su vrza. onda s ronom, koji je suprostnost od cedrica. toliko mi je puta nagazio na noge da smo usred plesa stali i smijali se. svi su se drugi također nama smijali. onda je na red došao poznati harry potter i ugodno me iznenadio. najbolje pleše od ostalih. sve mu je usklađeno, pokreti i sve. stvarno zna plesati neke valcere koji nisu Hogwartski. onda je došao na red brzi ritam i George i ja smo se razbacali po plesnom podiju, te su nas drugi morali obilaziti u širokom luku jer bi inače bilo mrtvih.
nakon tog plesa smo sjeli za stol i počeli pričati, smijati se, zabavljati. onda je uslijedio dracov dolazak. kleknuo je pred mene na jednu nogu i ispružio drugu. prihvatila sam ju i otišli smo plesati. plesali smo na sentiš. bilo je lijepo. onda smo se uspijeli iskrasti iz velike dvorane i otišli smo u dvorište. pričali smo, mjesečina nam je obasjavala lica, smijali smo se i zapravo shvatili koliko nam je stalo jedno do drugoga. onda je izvadio bijelu ružu, dao mi ju i poljubio me. vratili smo se u dvoranu isto neprimjetno kako smo izašli. nitko ništa nije shvatio - osim miki naravno. koja nas je vidjela i kada smo izašli i ušli.
onda sam plesala s ravnateljem Dumbledoreom. nije bio sentiš niti brzi ritam, ali je bilo super. nitko ne bi rekao da se ravantelj može tako kretati. onda sam plesala sentiše sa Seamusom (koji me nasmijavao tako da nisam mogla plesati normalno, pa smo se skoro razbili), Nevillom (koji me jako ugodno iznenadio. nije to bio onaj nespretni dečko, nego prav majstor plesa) i Leejem (koji je sa mnom pričao i stvarno dobro plesala). te sam tango plesala s Deanom - svi su bili pljeskali nama, a mi smo se bili zacrvenili ka nikada.
miki i ja smo se vraćale u d. prostoriju kada me netko naglo odvuče u učionicu - bio je to draco. naslonio me na zid i počeo ljubiti, pitala sam ga što mu je. on je rekao samo kako bi želio provesti još vremena sa mnom. nisam shvatila zašto, ali sam krenula s njim. išuljali smo se u dvorište i otrčali u šumu. naslonio me na stablo i žvalili smo se. iako nisam imala pojma što mu se dogodilo, naravno - sviđalo mi se. cerek nakon puuuuuuuno vremena smo se vratili u spavaonicu. miki me ljutito čekala i željela je odgovore.

sve joj je bilo jasno kada sam joj ispričala.

[img]http://www.fotorola.com/uploads/94ed9342b4.jpg[/img] --> Draco...

[img]http://www.fotorola.com/uploads/9583bf3c8a.jpg[/img] --> Hermy

Post je objavljen 11.07.2007. u 16:31 sati.