Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juraifilm

Marketing

Jura Stublić: Grade Beograde, volim te

Popularni hrvatski pjevač odradio ‘Srbi-volim-vas-sve’ koncert

BEOGRAD - “Vidno pijani pjevač hrvatske grupe Film na odličnom koncertu u KST klubu na sva usta hvalio je Srbe, a još više Srpkinje”, rečenica je kojom srpski tabloid Kurir počinje izvještaj s koncerta Jure Stublića u beogradskom Klubu studenata tehnike u noći s petka na subotu.
Ako je suditi prema njihovu pisanju, a i prema izvorima Jutarnjeg lista, bila je to večer u kojoj su odlična atmosfera i prepuno dvorište kluba potaknuli Stublića da malo više “zaviri u čašicu”, izjavi ljubav “komšijama” i odradi sjajan nastup, koji su tamošnji mediji nazvali “Srbi-volim-vas-sve” koncertom.
Pjesmu 'E, moj druže beogradski', ističu, nije htio pjevati unatoč inzistiranju iz publike
“Grade, grade, noćas sakrij me, ulice, zavedi me, moju ljubav dajem za tebe, grade Beograde, volim te”, navodno su samo neki od stihova koje je Stublić otpjevao glavnom gradu susjedne nam Srbije. Pjesmu “E, moj druže beogradski”, ističu, nije htio pjevati unatoč inzistiranju iz publike.
Na sve napisano Jura Stublić nema komentara i samo je kratko naveo kako je odrađen jedan fantastičan koncert.
- Koncert je bio ‘mrak’, a publika nevjerojatna. Počelo je u petak, a završilo u jutarnjim satima subote. Na pisanje Kurira nemam komentara - to je jedan nacionalno žut list i svašta pišu, pa su i ovaj put pretjerali. Ali, tako se prodaju - smatra slavni “novovalac”, kojeg je nasmijao naslov članka u kojem stoji: “Juro, Srbine”.
U podrobnom izvještaju s koncerta Kurir zaključuje kako je hrvatski pjevač nekoliko puta zamalo pao s pozornice, a pjevanje Srpkinjama tumače njegovom željom “da mu nova djevojka bude baš iz Srbije”. (Kurir, T. Pe.)

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-10
Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-10
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with Canon EOS-1D Mark II at 2007-07-10

Post je objavljen 10.07.2007. u 16:14 sati.