Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

početak...

stala sam im pričati. nitko nije progovorio. kada sam završila, hermy i miki su me cijelo vrijeme pitale detalje, dok su ron & harry okrenuli glavu od mene potpuno blijedi, fred & george su očito bili u šoku. ugl. kako bilo. niti jedan dečko nije sa mnom progovorio niti riječ. bilo je vrijeme za večeru, ušli smo u veliku dvoranu, a slytherini su stalno hihotali i dobacivali sprdnje na moj i dracov račun. fred je prvi ručao i izletio van, a ja sam pojurila za njim:
- frede, što ti je? -
- pusti me! -
- frede, reci mi! -
- ti si mi! ti i onaj tvoj... -
- zašto??? -
- pa sada moram naći drugog para i očito je da neću ići na bal.
- ne pravi budalu od sebe, pa rekla sam ti da ako me pita neću mu pristati! -
- a kao pitao te za bal? -
- i je, a ja sam ga odbila i rekla da idem s tobom!!! - fred je ostao paf.
- oprosti, jesi za šetnju? -
- naravno! - dok smo šetali dvorištem, naša je šetnja bila isprekidana našim uobičajenim sprdnjama i svime ostalim što smo obično radili. točno na povratku za dvorac je draco izašao i rekao da me treba. fred, draco i ja smo se zaputili do hodnika za gryffindorsku d. prostoriju (fred i draco su normalno i pričali), ali smo draco i ja ostali nakon freda.
- što si me trebao? -
- samo sam te tija opet pitati: hoćeš li sa mnom na bal? -
- ne, oprosti, ali već idem s fredom! -
- ali ja sam ti dečko!!! -
- on mi je best frend!!! daj, draco, pa plesat ćemo zajedno koji ples!!! - no u taj tren je do mene došla miki, sva presretna:
- dolazi! - rekla mi je brzo i povukla me.
- draco čujemo se.. tj. vidimo! - rekla sam mu na brzinu i cmoknula ga.
- dobro... - rekao je zbunjeno. - miki me uvukla u praznu učionicu i rekla kako su ona i harry upravo prekinuli, te da je harry sada sa ginny, a da se ona opet zaljubila.
- i ti si, miki ženo, sretna zbog toga? -
- pa, da. došla sam mu i rekla kako ga nešto tribam. on je rekao kako i on mene i u isto smo vrijeme rekli: "ja bih da prekinemo!!!". pukli smo se smijati i prekinuli! ispalo je bolje nego što sam očekival! -
- dobro, a tko je taj tvoj... odabranik! -
- cedric diggory!!! -
- molim! pa ja ti ga mogu tek tako smjestiti!!!! - i izašle smo sretne van.
- super! a kada? - no, u taj tren je pokraj nas prošao cedric.
- sada! - rekla sam i dotrčala kod njega. s njim sam nešto pričala i nisam željela da me čuje. rukom je pozvao miki da mu se pridruži i meni rekao:
- gubi se!!! -
- baš ti hvala, cedriče!!! -
- šalim se, ali otperjaj... molim te!!! -
zaputila sam se u d. prostoriju i odlučila čekati miki u sobi, ali tamo je već bila Ginny. ona i ja smo pričale o svemu i zapravo sam curu bolje upoznala. onda je miki ušla cila poletna i rekla nam:
- idem na spoj s njim! - izvalila se na krevet i sve smo se pukle smijati.

osvanulo je nedjeljno jutro, za doručkom su se opet čula dobacivanja. nakon doručka smo otišli na odmor, a harry & ron još nisu bili pričali sa mnom. to mi je išlo na živce, pa sam s njima porazgovarala. nakon razgovora su zaključili kako bi se ipak htjeli pomiriti s dracom (draco mi je večer prije rekao kako bi se on htio pomiriti s njima). za ručkom su se opet čula dobacivanja, ali vrhunac tog dana (dobro osim bala), je bilo kada su se draco, harry i ron pogledali oči u oči, pomirili, rukovali i pukli smijati. nakon ručka smo u hladu sjedili (sada već malo više nas) cijelo društvo: miki, ginny, harry, ron, cedric, hermiona, draco, fred, george & angelina. u 5 sati popodne smo se mi (cure) otišle spremati za bal. nakon mukotrpnog spremanja ja sam na sebi imala crnu dugu haljinu s volančićima i krenuli smo iz sobe u d. prostoriju. tamo me čekao fred i ponudio ruku. prihvatila sam ju i zašli smo van. došli smo do velike dvorane i vidjela sam kako je draco u paru s onom pansy iz slytherina. došlo mi je ubiti boga u njoj, ali sam se svladala kada mi je draco došao i pred svima ispred vrata me poljubio. naravno, nakon toga je morao brisati ruž, a ja sam ga morala ponovno staviti.

onda, vrata dvorane su se počela otvarati.

Slika hostovana na Fotorola.com --> draco malfoy

Slika hostovana na Fotorola.com --> naš par - hermiona & ron

Slika hostovana na Fotorola.com --> naš pra - harry & ginny

Slika hostovana na Fotorola.com --> moji blizanci - fred & george





Post je objavljen 08.07.2007. u 22:45 sati.