Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

Odluka!

naravno, odmah mi je kroz glavu prošlo: neću njega zvati! ima puno drugih muških. a i ja sam cura, pa mene trebaju zvati! no, opet ide ono prokleto ALI... tko bi to mogao biti?
i tako, bliznaci, naša 2 para i ja smo se smjestili u d. prostoriju i pričali. naravno, miki i harry, te hermy i ron idu zajedno. onda je george rekao kako on ima partnericu, te da je to Angelina iz momčadi. svi su se nasmijali, ali onda je došla angelina i ubrzo smo mu povjerovali, jer su se cmoknuli i pobijegli zajedno kroz portret. miki & harry su otišli na jedan od njihovih mnogih spojeva, a ja sam rekla kako moram do knjižnice. izašla sam i došla u knjižnicu. sjela sam u najuddaljeniji kut i pravila se da sam zadubljena u knjigu: neću njega, nije on moj tip. iako se doduše bajkovito ljubi... zašto je to napravio? koji je on kreten! geroge i angelina su super par. blago se miki & harryju 4 mjeseca uspiješne veze su im za 3 dana. ron & hermy su i dalje nekakav povučen par, ali su par. jedino ja nemam para. tek sam onda shvatila da me netko zove, bio je to fred:
- ej, a što ti radiš? izgledaš mi kao da razmišljaš, a ne čitaš? -
- i razmišljala sam o... - tu sam stala, nisam mu željela reći.
- ... dracu! - dovrši on. - i kako vama ide? -
- nikako! -
- kako to? -
- izbjegava me! -
- on tebe? -
- dobro, ja njega! mislim, tip je ok i sve to... - tu se fred namrštio. - ... dobro! ponekad se malo pravi važan... - fred se lagano nakašljao. - ... dobro skoro se uvijek pravi važan i umišljen. ali sve je tu nešto krivo? -
- pa ga izbjegavaš! zar ne bi bilo bolje da to riješite... pričom? -
- bi, ali ja nemam snage pričati s njim! -
- heh, ali zato ideš s njim na bal? -
- ne, ne idem. još nemam partnera! -
- heh, nemam niti ja! -
- a george i angelina... što misliš o njima? - fred nije ništa odgovorio. kao da su mu se riječi zapetljale u grlu, ali je odjednom prasnuo:
- oćeš ići samnom? -
- pa... -
- znao sam da nećeš! -
- nisam to rekla. zapravo... rado. ali zašto si se premišljao? -
- ma, best si mi frendica i sve to. i malo sam se dvoumio: ako te pitam i ti pristaneš, pa te draco pita i mene odjebeš. mislim... -
- neću ja tebe odbiti, a i sve da mene taj... pita, neću mu pristati. - fred se nasmiješio i predložio mi šetnju. rado sam s njim krenula. no, nevolja je bila u tome što je u predvorju bio draco, pa sam ja počela trčati sve do ruba šume, a fred za mnom:
- zašto trčiš? zbog njega? -
- da! -
- e, pa, to ti nije pomoglo, jer on dolazi ovamo! - osjećala sam se kao da me grom pogodio, okrenula sam se i vidjela da draco dolazi. nisam znala što ću napraviti, pa sam kao budala uhvatila freda za ruku i šapnula mu:
- pravi se da hodamo, molim te! -
- kako ti kažeš! - i odmarširali smo pokraj blijedog draca. znala sam da sam napravila užasnu grešku, ali samo sam željela da me pusti na miru. to smo popodne fred i ja proveli zajedno smijajući se (opet smo postali prijatelji). došalo je vrijeme za ručak, te smo (napokon) uspijeli uhvatiti društvo na okupu i ispričati im što je bilo:
- je si normalna? nisi... koje glupo pitanje. o njemu sanjaš još od početka šk. godine, koji ti je vrag! - nisu prestajale hermy i miki.
- pa, previše smo različiti! - na svako sam pitanje tako odgovarala.

pri kraju ručka se dumby nakašljao, a u dvorani je zavladao muk. progovorio je:
- jutros ste vidjeli na oglasnim pločama da je sutra banket. svi dođite, bez obzira imate li partnera ili partnericu - bit će to dobra zabava! no, želio bih imenovati 4 princa i 4 princeze, te kraljicu te večeri! - u dvorani se čulo mrmljanje. - sinoć smo profesori i ja donijeli odluku tko će to biti: 4 princa su: harry potter & ronald weasley iz gryffindora. - za gryffindorskim stolom se čuo glasan pljesak. - Cedric Diggory iz Hufflepuffa. - za Huffyjskim stolom se čuo pljesak. - te Draco Malfoy iz Slyterina. - Slyherini su počeli i vrištati, a ja sam se osjećala kao da sam progutala metlu. - 4 princeze su Hermiona Granger i učenica poznata kao Miki iz Gryffindora. - Gryffiji su počeli vrištati (pogotovo muška strana). - te blizanke Patil. jedna iz Gryffindora, jedna iz Rawnclawa. - i Raweći i Gryffići su počeli vrištati. - te, na kraju. kraljica večeri je... Aicha Riddle! - Gryffindori su počeli vrištati. osjećala sam se još gore nego prije. nisam znala zašto, ali sam se tako osjećala. Odmah nakon ručka sam prva izašla iz dvorane (barem sam tako mislila), no, na moju žalost i veselje tamo me čekao Draco:
- tebe sam čekao! zašto me izbjegavaš? -
- ja, tebe? -
- ne laži mi! -
- istina! izbjegavam te! -
- hodaš s weasleyem, vidim! -
- ne, ne hodam. to sam izmislila kako bih... -
- ... se mene riješila. ovaj, je si li za šetnju? vrijeme je prekrasno! -
- dobro! može! - rekoh i nasmješih mu se slabašno, a on mi uzvrati osmijehom i zagrli me, te smo izašli van na dvorište.
- hajdemo napraviti krug do hagridove kućice, pa se opet ovdje vratiti. što kažeš? -
- pa, može! - odgovorih mu i krenusmo.
- i kažeš da si se pravila da si s njim da mene izbjegneš? -
- da... oprosti! -
- a zašto si me uopće izbjegavala?-
- mislila sam da je poljubac bio greška! -
- i je. mislim, želio sam te poljubiti na nekom drugom mjestu, ali nisam više mogao izdržati i to sam jednostavno napravio. -
- znači već si duže vrijeme mislio mene poljubiti? -
- točnije od početka šk. godine! - reče on i nasmije se. - ali očito je da me ti mrziš.
- naprotiv! ja sam u tebe, zaljubljena, od početka šk. godine. - rekla sam mu i lagano se zarumenila.
- ma daj, onda super... ovoga, imaš li para za bal? -
- pa, zapravo, da! fred! -
- oho, ti i weasley! onda zapravo i hodate! -
- ne, ne hodamo! koliko ti puta moram reći? -
- znam. znači nemaš niti dečka? -
- ne! -
- pa... ovoga, bi li željela imati? -
- kako to misliš? -
- mislio sam. bi li željela imati mene za dečka? -
- molim? -
- znači ne? -
- ne... -
- znao sam! -
- mislim, naravno da ne! -
- uh, još si to i sigruno mislila! -
- ma ne... ajme! krivo si shvatio! da, želim! -
- stvarno? -
- ne samo te zezam! - ali kada sam spazila izraz na njegovom licu brzo nadodah. -sarkazam! - on se nasmijao, te me poljubio. bili su to svi moji snovi. draco, moj dečko, trenutno se ljubim s njim, normalno pričamo i saznala sam da je u mene od početka šk. godine. nikada nisam bila sretnija! počeli smo hodati prema hagridovoj kolibi držeći se za ruke. ubrzo smo i nju prošli, a da nismo shvatili i ušli u šumu. tek nakon nekoliko minuta hoda smo shvatili da smo ušli, jer se draco skoro rasbio jer je zapeo o granu.
- joj! čini se da smo u šumi! - reče mi on.
- ne čini ti se! - rekoh mu sa strahom u glasu. - što ćemo sad? malo me strah! -
- nema te čega biti strah. - reče mi on i zagrli me. - samnom si! -
- da, da... hvala, gospodine hrabri. - i poljubila sam ga. nismo se odvajali nekoliko minuta jedno od drugoga, a onda smo čuli kako je nešto šušnulo i brzo izvadili štapiće. ali to je bio samo zec.
- bolje da idemo! - reče mi draco.
- da, idemo! - i trčeći smo se zaputili iz šume. zaustavili smo se tek ispred onog stabla ispod kojeg su i sada sjedili svi "članovi" društva. nas dvoje smo se pukli smijati i poljubili se. on se udaljio, a društvo me znatiželjno gledalo.

imala sam im mnogo toga za ispričati!



--> Gay Harry & Ron

--> Harry & Draco

--> Draco Malfoy cerek

--> moji blizanci

--> Fredcerek

--> cerek

http://www.youtube.com/watch?v=soMPup4WMbY --> the best

Post je objavljen 07.07.2007. u 17:11 sati.