Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magiclady

Marketing

Kako?

Bilo je prelijepo vrijeme. Ptice su pjevale, a svi osim mene (Aiche) i Miki su bili na ručku. Obje smo bile Gryffindori, iako je meni Klobuk prvo rekao da sam Slytherin, pa me onda vratio i rekao da vidi nekakvu čudnu hrabrost i stavio me u Gryffindore. Miki se svidio jedan dečko prvi put kada ga je vidjela – Harry Potter. Naravno, ona je te sreće, pa je s njim i prohodala. Ja sam se još uvijek borila sam svojim osjećajima. Nisam znala jesam li zaljubljena. Svaki put čim bi nam se pogledi sreli čudan bi me osjećaj preplavio. On se zvao Draco Malfoy. Bio je (doduše) dvije godine stariji od mene, ali mene to nije smetalo. No, nesreća je u tome što je to jedino znala Miki, kada bi Gryffindori saznali mrzili bi me. Općeito je poznato da se Slytherini i Gryffindori mrze, a Draco je bio Slytherin.
Sa zakašnjenjem smo ušle u dvoranu. Miki se udobro smjestila pokraj Harryja, pokraj kojeg su sjedili Ron i Hermiona. Ubrzo su me ¨opkolili¨ moji best frendovi – Fred & George. Nisam niti njima rekla za Draca. Cijeli ručak je prošao u smijehu, ali Draco i ja smo se cijelo vrijeme gledali, tako da se ne sjećam niti jednog dijela razgovora. Nakon ručka su Miki & Harry, te Ron & Hermiona i naravno, blizanci i ja otišli do jezera. Ubrzo se tamo stvorio Draco sa svojim prijateljima. Niti jedan učenik nije nosio pelerine, tako da nisu, naravno, niti oni. Bilo je vruće, pa su svi bili oskudno odjeveni ili u kupaćem. Ja sam na sebi imala gornji dio kupaćeg i ¨vruće¨ hlačice, dok su svi muški iz našeg društva bili totalno odjeveni, a cure u kupaćim kostimima.
Draco je stao ispred nas, skinuo majicu i skočio na glavu u jezero. Ja nisam skidala pogleda s njega. Ubrzo mi je Hermy prošaptala:
- Što si se tako zablenula u njega? – onda sam izašla iz transa i rekla joj:
- Mislila sam da će nešto krivo izvesti, pa da ga zezam poslije! – lagano mi se osmijehnula. Ja sam se digla i stala malo na sunce (upravo slučajno kada je Draco izlazio iz jezera), protegnula se i stala točno Dracu na put. On je došao do mene, pogledao me i ja sam njega. Totalno mi se približio, osjetila sam kako me njegova ruka obavija oko kuka i povlači k sebi. Uskoro sam se našla totalno uz njega. Drugom mi je rukom prešao po leđima i zaustavio se kod kose. Podigao mi je glavu i sve se zbilo u trenu. Polako smo se približi jedno drugome i poljubili. Bliznaci su sebi zapalili odjeću nakon čega su je gasili čarolijom, Miki & Harry su se prestali žvaliti, nakon čega je Harry problijedio, a Miki se smiješila, Ron & Hermiona su bili bijeli kao zid. Kada smo se napokon odvojili jedno od drugoga. Ja sam samo rekla:
- Ovo je greška! – okrenula sam se od njega i sjela između blizanaca. Draco me pratio pogledom spustio glavu i otišao pognut dalje. Bilo mi je žao, ali nisam zbog njega željela izgubiti prijatelje. Blizanci su se poslije toga probali praviti da je sve u redu, ali nije bilo. Vidilo se na njima. Ron & Harry nisu sa mnom progovorili riječ, dok su Miki & Hermiona bile izrazito ljubazne:
- Znala sam ja za to od početka! Miki mi je rekla! – rekla mi je jednom prilikom Hermiona.


Bila sam iznimno zahvala Miki, ali nisam više mogla pogledati u Draca. Nekako sam uspijela sakriti Miki & Hermioni i ne reći im da se savršeno ljudi, ali ipak – šro se mora mora se. Jednog jutra je osvanuo u našoj društvenoj prostoriji natpis:

BAL U ŠKOLI – NAĐITE PARTNERA ILI PARTNERICU!!!

Prva osoba koja mi je pala na pamet je bila Draco, ali kako bih to mogla izvesti?


Post je objavljen 06.07.2007. u 15:43 sati.