Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Mijeh za vodu

Kupila sam u Iglu Športu mijeh i jako sam zadovoljna konceptom. Međutim, ima dviju bizarne stvari u vezi njega. Prvo, izgleda kao ovaj lijevo na slici, a platila sam ga kao ovog desno na slici. smijeh Što će reći, preko neta košta 149 kuna, a ja sam ga u Starigradu platila 199 što je cijena ovog desno velikog mijeha.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Iglu Šport katalog.

Druga bizarnost je što u ovaj kao stane 2 litre vode, a ja stavila mineralnu od litru i pol i jedva stalo. Jel netko zna zašto? I ne znam za što služi ona pozadina iza te plastike u kojoj je voda. Postoji neki zatvarač i šta sad? Tu možete nešto staviti ili..? Jel ima netko taj mijeh za koji hint? Tnx..


Ono što je super je to da stvarno zadržava hladnoću. Super je praktična fora da putem stalno pijete malo po malo vodu, ne morate spuštati ruksak ili druge moliti da vam dodaju vode. Ma, oduševila sam se lakoćom pristupa vodi! Osjeti se malo okusa plastike dok pijete, ali nije strašno. Za preporuku svakom planinaru/izletniku!

Mislim da ću to nositi i kad budem hodala na nekim drugim ne-planinarskim aktivnostima.. thumbup


P.S. Vrag mi nije dao mira pa sam nazvala Iglu Šport u Zagrebu i pitala kako to da sam mijeh platila 199 kn, a da sad gledam njihov katalog i da je mijeh 149 kn. Tip je rekao da donesem račun, ako imam pa će vidjeti, da je vjerojatno došlo do neke greške. Baš me zanima, odnijeti ću sljedeći tjedan.


Post je objavljen 30.06.2007. u 12:03 sati.