Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Kako je prošao još jedan planinarski vikend

Ukratko prošli smo vikend proveli najluđe i najaktivnije do sada! Prvo smo se muvali po Begovom Razdolju, bez problema otišli do vrha i nazad Bjelolasice i otkrili nove omiljene gazde kod kojih ćemo od sad spavati svaki put kad smo u blizini! Ujutro se probudili, otišli tankati gorivo u Fužine i nastavili za Snježnik! Vrh Snježnika me oduševio, ne samo prekrasan pogled nego i samo pentranje na vrh. Kako smo brzo završili sa Snježnikom palo nam na pamet zašto ne bi otišli na još koji vrh (sa žigom hehe) i odluka je pala ajmo na Skrad! Kako god, ono što smo se pogubili maloooo na Samarskim stijenama je ništa u odnosu kako smo se zeznuli na Skradu! Mila majko! Htjeli smo sami smisliti plan kako ćemo se popet na Skrad sa što manje napora. Kad ono.. osveta prirode! Trebalo nam je duže vremena nego da smo slijedili Poljakovu markaciju od centra Skrada koja je trajala 1h 30min. Napominjem, mi smo se popeli dosta s autom na brdo i kontali, treba nam još možda pola sata do 45 minuta do vrha. Kad ono.. lutali po šumi, nema nigdje markacije.. Hodali smo do vrha dva sata, što da vam kažem. Hehe.. ludo iskustvo! Pouka: Nema majci više mrdanja mimo markacija i mimo onog što nam naš dragi dr. Poljak kaže!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Najluđi i najaktivniji vikend! Pokupila sam čak tri žiga, popela se na tri prekrasna vrha, upoznala nekoliko jako zanimljivih ljudi i jela žablje krake, puretinu na roštilju s ljutkastim začinima i, naravno, finu janjetinu! No, ono što me gurmanski najviše oduševilo ovaj vikend je ova fenomenalna juha s više gljiva.. ajme, što je godila! njami


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Danas ću se potruditi napisati zaostale postove i kako je bilo ovaj vikend. Lijepo mi se čini da tu napišem kretanja i putešestvije jer, očito je, puno toga zaboravim ili mi se pomiješa. Sad se već ozbiljno pridružujem bandi blogera-planinara na blog.haeru!





Post je objavljen 18.06.2007. u 11:07 sati.