Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

20. zagonetka – Nikad ga nema kad ti treba

Molim one koji znaju rješenje jer su ga već prije čuli da ne sudjeluju u rješavanju zagonetke. Također molim sudionike da ne traže rješenja po internetu, jer onda sva igra gubi svoju draž i nije zanimljiva. Hvala na razumijevanju!

Ma kako se to meni netko usuđuje reći da sam se ulijenio, a ja marljiv ko' pčelica muška! Evo danas sam već bio i na aerodromu i u Motovunu i natrag. Nemoj ti kolega tako o meni... namcor A Ivana draga moja, do mene ti je jako jednostavno doći, samo ne znam odakle dolaziš, pa ne znam kako da ti objasnim! I kako to da ne poklanjam pažnju Ivani (Luftić tako kaže)??? Uvijek ili gotovo uvijek joj odgovorim na komentare, jedino što još nismo dogovorili u kojoj tiskovini sliku da objavim. Također, Luftiću dragi ženski, kako si to krivo vidjela da slabo dolaze ženske na moj blog? Pa samo ženske i dolaze izuzev mog kolege Samoistina. No i on je toliko dobar da ga možemo staviti pod curicu. (ili na curicu). kiss Kikice... tebi ne znam što reći, valjda uopće nisi simpatična i gotovo :) bolje da se okaniš Vlatke Pokos. Eh da, Luftić, koji je to tvoj blog kad si već tako uzoran bloger! No, šalu na stranu, ovaj put je Luftićka dala točan odgovor, stoga joj svi zajedno čestitamo, upisala se na listu najpametnijih. Primjetio sam jednu regularnost na toj listi. Sve ide po dvoje, dva registrirana igrača, pa dva neregistrirana, pa opet dva registrirana i onda opet dva neregistrirana, za slijedeći upis očekujem nekog registriranog. I još moram reći da mi je drago da se stvaraju svojevrsni fun klubovi ovdje... Luftić navija za mog kolegu, Mira navija za Luftića... odlično!

Odgovor: Prezime

Evo sad još jedna lagana, ipak je red da se malo odmorite, ne želim da mi najvjernija publika prolupa, onda sam propao. Mislim da će sljedeća već biti malo teža i čini mi se da će ju Mira voljeti...

Jubilarna 20.
Trenutno ga nemaš i ne treba ti. Ali, ako ga ikad budeš trebao i ne budeš ga imao, više ti nikad neće trebati.

Pozdraw! mah


Post je objavljen 14.06.2007. u 15:57 sati.